μποτ εδώ σαλόνικα κ συ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αίτηση για συντονιστής.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Αίτηση για συντονιστής.
προτείνω για συντονιστή τον Vassilis_1 ώστε το αποκεκομμένο τμήμα της επιστήμης να σταματήσει την παραπληροφόρηση. 
Δε γίνεται, θα παρεξηγηθεί ο seismic.taliban έγραψε: 04 Μάιος 2019, 22:08 προτείνω για συντονιστή τον Vassilis_1 ώστε το αποκεκομμένο τμήμα της επιστήμης να σταματήσει την παραπληροφόρηση.
Πάνος Σκουρλέτης
- Northern Spirit
Aιτηση για συντονιστης; Πολυ γενναιος φαινεται ο τυπος..Η βαριεται πολυ στη ζωη του.. 
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Φόρουμ με νήματα
με μποτάκια και θύματα.
Αποχωρήσεις-ζητήματα
κι ανέκδοτα ποιήματα.
Ψηφοφορίες σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα.
Στου συντονισμού τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.
με μποτάκια και θύματα.
Αποχωρήσεις-ζητήματα
κι ανέκδοτα ποιήματα.
Ψηφοφορίες σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα.
Στου συντονισμού τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
απλά ο χρόνος του κοστίζει ακριβώς 0 ευρώ.Northern Spirit έγραψε: 04 Μάιος 2019, 23:13 Aιτηση για συντονιστης; Πολυ γενναιος φαινεται ο τυπος..Η βαριεται πολυ στη ζωη του..![]()
Τελικά τι θα γίνει; Θα εγκριθεί η αίτηση μου; Τρεις μέρες ακόμα δίνω προθεσμία και μετά ανοίγω νημα αποχώρησης. Τέρμα τ αστεία.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Υπάρχει ένα μυστικό hack το οποίο σου επιτρέπει να μπεις στον συντονισμό από Η/Υ.Ρούλης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 14:54 Τελικά τι θα γίνει; Θα εγκριθεί η αίτηση μου; Τρεις μέρες ακόμα δίνω προθεσμία και μετά ανοίγω νημα αποχώρησης. Τέρμα τ αστεία.
Alt+F4.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Όχι Ρούλη μη μας το κάνεις αυτό, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ. Τα καλύτερα λέω για σένα.Ρούλης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 14:54 Τελικά τι θα γίνει; Θα εγκριθεί η αίτηση μου; Τρεις μέρες ακόμα δίνω προθεσμία και μετά ανοίγω νημα αποχώρησης. Τέρμα τ αστεία.
Αχ Ρούλη αχ, σαν τη Ρούλα θα κλαίω

αν δεν ικανοποιηθουν τα αιτηματα του ρουλη, θα ανοιξω κι εγω νημα αποχωρησηςdon't speak έγραψε: 06 Μάιος 2019, 18:58Όχι Ρούλη μη μας το κάνεις αυτό, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ. Τα καλύτερα λέω για σένα.Ρούλης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 14:54 Τελικά τι θα γίνει; Θα εγκριθεί η αίτηση μου; Τρεις μέρες ακόμα δίνω προθεσμία και μετά ανοίγω νημα αποχώρησης. Τέρμα τ αστεία.
Αχ Ρούλη αχ, σαν τη Ρούλα θα κλαίω
![]()
Ρούλης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 14:54 Τελικά τι θα γίνει; Θα εγκριθεί η αίτηση μου; Τρεις μέρες ακόμα δίνω προθεσμία και μετά ανοίγω νημα αποχώρησης. Τέρμα τ αστεία.

Ναι υπάρχει.Ρούλης έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:40 Πού μπορώ να την καταθέσω; Έχω τεράστια εμπειρία από το παλιό στο οποίο υπήρξα συντονιστής την περίοδο 2003-2007 δηλαδή την περίοδο της ξεραίλας από γκόμενες. Όταν ξεχείλισε το παλιό από θυληκά από το 2007 και μετά παραιτηθηκα και το γύρισα στο γαμπριλίκι αλλά προκοπή δεν ειδα.
Στο θέμα μας τώρα. Υπάρχει περίπτωση να αναλάβω συντονιστικά καθήκοντα ή να ανοίξω νήμα αποχώρησης;
Άκου τι θα κάνεις.
Θα μπεις στο http://elefthero.net/ και θα ποστάρεις αυτό, θα το πάρεις καπάκι ένα (1) σκρήνσοτ, μετά από τρεις (3) μέρες θα πάρεις άλλο ένα (1), αν συνολικά έχεις δύο (2) σκρήνσοτ με την δημοσίευση σου. Σε ζητάω σκρήνσοτ γιατί δε γίνεται αλλιώς, δεν κάνω κλώνους και τέτοια εγώ.
Ε τι λες ρούλης;
Και συντονιστής να μην γίνεις θα γίνεις ένας Ήρωας, ο Ήρωας μας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-