!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μια απάντηση στο σάουδερν κόμφορτ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μια απάντηση στο σάουδερν κόμφορτ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Με αφορμή αυτήν την παπαριά
εγώ θεωρώ σοβαρούς το Φαήλο, το Δούμα, το Τζήμερο και το Καρατζαφέρη.
Και συγκεκριμένα αυτό:
το Καρατζαφέρη
Και με δεδομένο οτι ο εν λόγω προπαγανδιστής κατηγορει τη ΧΑ για ναζισμό, αντισημιτισμό κλπ, με βάση... πράγματα που ειπώθηκαν τη δεκαετία του '80.

Aς παρουσιάσουμε μια πολύ πρόσφατη εκπομπή του Καρατζαφέρη παρέα με τον Μέγα Πλεύρη:

Τί θα πεί τώρα ο προπαγανδιστής? Για τις βρωμιές του Barbieτσιώτη, είχε πεί "ατυχής δήλωση", τώρα θα πεί "ατυχής εκπομπή"?

-"Πισίνες είχαν οι Εβραίοι στο Άουσβιτς"
-"Πληρώνονταν για τη δουλειά τους, και είχαν λεφτά που δεν τα είχαν οι Γερμανοί, μάλιστα εξαγόραζαν Γερμανό φρουρό των ες ες με βούτυρο και λουκάνικα"
-"Δεν υπήρξαν αέρια"
-"Λειτουργούσε το κέντρο υπό τη συνοδεία μουσικής"
-"Είχαν καντίνα μέσα στο Άουσβιτς, και είχε μέλι, μαρμελάδα, κλπ"
-"Υπήρχε και οίκος ανοχής για τους Εβραίους".

Τί έγινε, southern? "Ατυχής δήλωση"?

Και αυτό ΔΕΝ είναι από το 1983, αυτό είναι από προχθές.

"είχες πάρει αέρα απεριόριστα μποφόρ..." :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Μια απάντηση στο σάουδερν κόμφορτ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Μαλάκια του Καρατζαφέρη. Δεν είχα ιδέα ότι εξακολουθεί να έχει πάρε δώσε με τον Πλεύρη. Δεν παρακολουθώ συνέχεια και το κανάλι τού. Παύω να τον θεωρώ σοβαρό. Έχω βάλει και υλικό από το 2001, το 2006 και βίντεο του 2010 που αποδεικνύουν τον ξεκάθαρο εθνικοσοσιαλιστικό προσανατολισμό της ΧΑ. Δεν πείθεις κανένα ότι η ΧΑ δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern

Σε διάλογο μου με το drexler είχα πάρει αποστάσεις από τον γέρο Πλεύρη. Πονάτε από τα νήματα μου αλλά έχει και άλλο πόνο για σας. Εγώ έχω καταδικάσει τον αντισημιτισμό στο φόρουμ. Και επίσης δεν υπάρχουν γραπτά μου με το εθνικοσοσιαλιστικο πνεύμα των κομματικών σου προϊσταμένων. Εγώ είμαι αποδεκτός από τη νορμάλ δεξιά στο φόρουμ όπως και δεν με κατηγορούν και κάποιοι κεντρώοι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:14 Σε διάλογο μου με το drexler είχα πάρει αποστάσεις από τον γέρο Πλεύρη. Πονάτε από τα νήματα μου αλλά έχει και άλλο πόνο για σας. Εγώ έχω καταδικάσει τον αντισημιτισμό στο φόρουμ. Και επίσης δεν υπάρχουν γραπτά μου με το εθνικοσοσιαλιστικο πνεύμα των κομματικών σου προϊσταμένων. Εγώ είμαι αποδεκτός από τη νορμάλ δεξιά στο φόρουμ όπως και δεν με κατηγορούν και κάποιοι κεντρώοι.
αν γράφεις δίνοντας εξετάσεις κανονικότητας για να είσαι αποδεκτόςαπό κεντρώους κλπ κάτι δεν κάνεις σωστά. Οι μόνοι που πρέπει καθημερινά να δίνουν εξετάσεις κανονικότητας είναι οι ζαίοι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:08 Μαλάκια του Καρατζαφέρη. Δεν είχα ιδέα ότι εξακολουθεί να έχει πάρε δώσε με τον Πλεύρη. Δεν παρακολουθώ συνέχεια και το κανάλι τού. Παύω να τον θεωρώ σοβαρό. Έχω βάλει και υλικό από το 2001, το 2006 και βίντεο του 2010 που αποδεικνύουν τον ξεκάθαρο εθνικοσοσιαλιστικό προσανατολισμό της ΧΑ. Δεν πείθεις κανένα ότι η ΧΑ δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.
Δεν είχα ιδέα ότι εξακολουθεί να έχει πάρε δώσε με τον Πλεύρη.
Ε, πού να το ξέρεις. Δεν είναι δα και σα να έχει ο Πλεύρης εκπομπή στο κανάλι του Καρατζαφ.... oh wait...

Παύω να τον θεωρώ σοβαρό.
Λοιπόν, να σου το πώ εδώ, ένα πράγμα που μ' αρέσει πολύ σ' εσένα, είναι η σταθερότητά σου.
Σα βράχος από φελιζόλ σε κυκλώνα.
Δεν πείθεις κανένα ότι η ΧΑ δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα.
Δε μ' ενδιαφέρει να πείσω κανέναν για τίποτα για τη ΧΑ. Την απύθμενη πολιτική ΜΑΛΑΚΙΑ που δέρνει την πολιτική σκέψη των ανθρώπων που θα ψηφίσουν ΝΔ μ' ενδιαφέρει ν' αναδείξω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
southern

Lord Brum έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:16
southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:14 Σε διάλογο μου με το drexler είχα πάρει αποστάσεις από τον γέρο Πλεύρη. Πονάτε από τα νήματα μου αλλά έχει και άλλο πόνο για σας. Εγώ έχω καταδικάσει τον αντισημιτισμό στο φόρουμ. Και επίσης δεν υπάρχουν γραπτά μου με το εθνικοσοσιαλιστικο πνεύμα των κομματικών σου προϊσταμένων. Εγώ είμαι αποδεκτός από τη νορμάλ δεξιά στο φόρουμ όπως και δεν με κατηγορούν και κάποιοι κεντρώοι.
αν γράφεις δίνοντας εξετάσεις κανονικότητας για να είσαι αποδεκτόςαπό κεντρώους κλπ κάτι δεν κάνεις σωστά. Οι μόνοι που πρέπει καθημερινά να δίνουν εξετάσεις κανονικότητας είναι οι ζαίοι.
Δεν έχω γράψει κάτι αντισημιτικό ή εθνικοσοσιαλιστικό. Αυτός εδώ πονάει από το ξεβρακωμα της .... Ελληνοπρεπους ηγεσίας της ΧΑ. Ο Δούμας, ο φαηλος και ο Τζημερος θεωρούν στρατηγικό σύμμαχο το Ισραήλ. Ο Yochanan που είναι Εβραίος με αποδέχεται γιατί έχει πρόσεξει ότι δεν έχω εθνικοσοσιαλιστικο προσανατολισμό. Και ο Αλογομουρης είχε πρόσεξει ότι καταδικασα τον αντισημιτισμό. Εγώ θέλω ελεύθερη οικονομία και σκληρή μεταναστευτική πολιτική.
Άβαταρ μέλους
southern

Προπαγάνδα δεν λες τη παρουσίαση των ίδιων των κειμένων και των εξώφυλλων από τα έντυπα της ΧΑ. Ούτε τα βίντεο. Εχω και μαργαριτάρια του Κασιδιάρη. Θα τα ποσταρω όμως άλλη μέρα. Ο Πλεύρης είναι ακραίος, ξέρει βέβαια καλά την αρχαία ελληνική ιστορία. Όμως είναι ακραίος για να τον έχεις πολιτική επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 04 Μάιος 2019, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πόσταρέ τα όποτε θέλεις. Εγώ τα είπα, τελείωσα. Απέδειξα αυτό που ήθελα ν' αποδείξω.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:26 Ο Yochanan που είναι Εβραίος
:lol: :lol: :lol:

ΥΓ: :P
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:14 Εγώ είμαι αποδεκτός από τη νορμάλ δεξιά στο φόρουμ όπως και δεν με κατηγορούν και κάποιοι κεντρώοι.
Ποιοι ειναι οι νορμαλ δεξιοι του φόρουμ? Εγω θελω να τους ρωτήσω αν σε αποδέχονται γιατι εχω αμφιβολίες. :p2:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Yochanan έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:41

Και Εβραίος είσαι και τον αποδέχεσαι (no pun intended)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
southern

Τουλάχιστον ο πατησιωτης, ο Πρετεντέρης, ο oldjedi, o under και ο Αλογομουρης δεν με βάζουν στο ίδιο καζάνι με τους εθνικοσοσιαλιστές της ΧΑ. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχω γραπτά σαν αυτά της ηγετικής ομάδας της ΧΑ. Και δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο που διεκδικώ τη ψήφο του λαού. Ούτε το όνομα μου είναι σε τεύχος χρυσαυγιτικου περιοδικού που μιλά για ρουνες.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Beria έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:46
Yochanan έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:41

Και Εβραίος είσαι και τον αποδέχεσαι (no pun intended)
Είναι ευρέως γνωστό.
southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:48 Τουλάχιστον ο πατησιωτης, ο Πρετεντέρης, ο oldjedi, o under και ο Αλογομουρης δεν με βάζουν στο ίδιο καζάνι με τους εθνικοσοσιαλιστές της ΧΑ. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχω γραπτά σαν αυτά της ηγετικής ομάδας της ΧΑ. Και δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο που διεκδικώ τη ψήφο του λαού. Ούτε το όνομα μου είναι σε τεύχος χρυσαυγιτικου περιοδικού που μιλά για ρουνες.
Αντιπροσωπευτικό δείγμα νουδούκου είσαι. Άρτσι μπούρτσι ιδεολογία, όπου κάτσει κάτσε, εμείς να 'μαστε καλά, και δε βαριέσαι, ας πάνε άλλοι να σκοτωθούνε. Στο κάτω κάτω και με την οθωμανική αυτοκρατορία, μια χαρά περνούσαμε. Αλλά μπαντριώντ'ς. Όταν βέβαια δε μας κοστίζει τίποτα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
southern

Εγω φιλαράκο δεν κυκλοφορώ με μπλουζες totenkopf έξω. Δεν σου φταίω εγώ για τα πεπραγμένα των κομματικών σου προϊσταμένων. Πονάτε αλλά δεν φταίω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:26
Lord Brum έγραψε: 04 Μάιος 2019, 17:16
Δεν έχω γράψει κάτι αντισημιτικό ή εθνικοσοσιαλιστικό. Αυτός εδώ πονάει από το ξεβρακωμα της .... Ελληνοπρεπους ηγεσίας της ΧΑ. Ο Δούμας, ο φαηλος και ο Τζημερος θεωρούν στρατηγικό σύμμαχο το Ισραήλ. Ο Yochanan που είναι Εβραίος με αποδέχεται γιατί έχει πρόσεξει ότι δεν έχω εθνικοσοσιαλιστικο προσανατολισμό. Και ο Αλογομουρης είχε πρόσεξει ότι καταδικασα τον αντισημιτισμό. Εγώ θέλω ελεύθερη οικονομία και σκληρή μεταναστευτική πολιτική.
Τον αντισημιτισμό της ΧΑ και μέρους της δεξιάς ποτέ δεν τον κατάλαβα. Αν το δεις αναλογικά, το Ισραήλ είναι περικυκλωμένο από μουσουλμανικά κράτη και εμείς έχουμε ως κυριότερο εχθρό ένα μουσουλμανικό κράτος, φυσικός μας σύμμαχος είναι το Ισραήλ, ενώ παράλληλα δεν έχουμε κακές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. Για την οικονομία και το λαθρομεταναστευτικό συμφωνώ πλήρως, η ΧΑ αντιμετωπίζει στα λόγια μόνο τ δεύτερο αλλά η απομόνωση από όλους θα μας καταστρέψει στο πρώτο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”