!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η δικαίωση του διαφωτισμού
-
Nero
Η δικαίωση του διαφωτισμού
Ο ανθρώπινο είδος προχωράει σε μια μια αδιάλειπτη κλίμακα προς τη συνεχή βελτίωση και δεν θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση της έννοιας της προόδου από ένα έθνος με 10.000 χρόνια ιστορία. Αx Turgot μου,πόσα ήξερες!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Η δικαίωση του διαφωτισμού
Καλη η προσπαθεια του σ'αυτο το ειδος..Οι καλλιτεχνες ειναι σοφο να δοκιμαζουν πραγματα σε νεα μουσικα μονοπατια,γιατι η μουσικη ειναι μουσικη,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι για τον Χρησταρα αυτα..Προσωπικα τον προτιμω μεσα στη ροκια π τη συνδυαζει με τσιφτετελοειδη κομματια..(πχ το "εχεις εμενα" + κομματαρες π εδωσε στην Παολα)
κρίμα... μεγάλη απογοήτευση για έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θαυμάζω...
Τα σχόλια είναι δυνατά επίσης.ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΕΤΣΙ . ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗΗΗ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Η δικαίωση του διαφωτισμού
PERFORMER - INSTRUCTOR •Ballerina •Pole Dancer •GoGo Dancer •Antigravity Fitness Yoga •Model
κάπως έτσι φτιάχνω και εγώ το βιογραφικό μου, είναι τα κεφαλαία για το LOWER, και μετά χαλάρα χρόνια μετά προσθέτω με μικρά το "μπαντζι-τζαμπινγκ", "σκαηνταηβινγκ", "μαουντεν-κλαημπινγκ" και ό,τι άλλο είναι ετσι χτυπητό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 18 Απαντήσεις