!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
Το δισέγγονο να προσέχετε
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τι, λες να μας βγει ο Αντίχριστος αυτοπροσώπος;
Θελω να πιστευω οτι ζουμε μονο μια φορα. Δε φαινεται να εχει αποδειχθει κατι διαφορετικο, αλλωστε. Ο,τι κανετε εδω και τωρα λοιπον. Και αφου θα ειναι μονο μια φορα, ε μην επιλεγετε σαυτη τη μια να ειστε μλκες.
-
User_601
Ναι,για αλλη μια φορα το θεμα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και δεν διαπραγματευεται αν πιστευουμε η οχι την μετενσαρκωση,
Οποιος δεν θελει,απλα δεν απαντα.
- shrike
Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Ότι ζούμε μονάχα μια φορά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Θελω να πιστευω οτι ζουμε μονο μια φορα. Δε φαινεται να εχει αποδειχθει κατι διαφορετικο, αλλωστε. Ο,τι κανετε εδω και τωρα λοιπον. Και αφου θα ειναι μονο μια φορα, ε μην επιλεγετε σαυτη τη μια να ειστε μλκες.
Και δεν τα λέω πρώτη φορά αυτά. Τα έχω ξαναπεί άπειρες φορές, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.
-
User_601
shrike έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:19Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Ότι ζούμε μονάχα μια φορά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Θελω να πιστευω οτι ζουμε μονο μια φορα. Δε φαινεται να εχει αποδειχθει κατι διαφορετικο, αλλωστε. Ο,τι κανετε εδω και τωρα λοιπον. Και αφου θα ειναι μονο μια φορα, ε μην επιλεγετε σαυτη τη μια να ειστε μλκες.
Και δεν τα λέω πρώτη φορά αυτά. Τα έχω ξαναπεί άπειρες φορές, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.
Βλαμμενοοοοοο!shrike έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:19Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Ότι ζούμε μονάχα μια φορά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Θελω να πιστευω οτι ζουμε μονο μια φορα. Δε φαινεται να εχει αποδειχθει κατι διαφορετικο, αλλωστε. Ο,τι κανετε εδω και τωρα λοιπον. Και αφου θα ειναι μονο μια φορα, ε μην επιλεγετε σαυτη τη μια να ειστε μλκες.
κρυβε λογια, θα μας παρουνε χαμπαρι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ολόκληρος Τζέιμς Μποντ δεν ξέρει και ξέρετε εσείς;shrike έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:19Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Ότι ζούμε μονάχα μια φορά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Θελω να πιστευω οτι ζουμε μονο μια φορα. Δε φαινεται να εχει αποδειχθει κατι διαφορετικο, αλλωστε. Ο,τι κανετε εδω και τωρα λοιπον. Και αφου θα ειναι μονο μια φορα, ε μην επιλεγετε σαυτη τη μια να ειστε μλκες.
Γατάκια...

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- shrike
Feindflug έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:40Ολόκληρος Τζέιμς Μποντ δεν ξέρει και ξέρετε εσείς;shrike έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:19Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Ότι ζούμε μονάχα μια φορά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Θελω να πιστευω οτι ζουμε μονο μια φορα. Δε φαινεται να εχει αποδειχθει κατι διαφορετικο, αλλωστε. Ο,τι κανετε εδω και τωρα λοιπον. Και αφου θα ειναι μονο μια φορα, ε μην επιλεγετε σαυτη τη μια να ειστε μλκες.
Γατάκια...
![]()

Όχι, όχι, μια χαρά, ήθελα κ απάντησα.Εσθήρ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:18 Ναι,για αλλη μια φορα το θεμα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και δεν διαπραγματευεται αν πιστευουμε η οχι την μετενσαρκωση,![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-