!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πλέον και τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να γίνουν ανάδοχοι γονείς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πλέον και τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να γίνουν ανάδοχοι γονείς
Ότι αυτό το ζευγάρι είναι προτιμότερο για να υιοθετήσει παιδί αφού είναι ετερόφυλο

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Εμπεδοκλής
Μεταξύ μας, με τα λεφτά που έχουν και θα καλοπέρναγε κιόλας. Άσε που θα κυκλοφορούσε και με 10 φουσκωτούς χρυσαυγίτες και δεν θα κινδύνευε να το βιάσουν τίποτε Αφρικανοί στην Ομόνοια...Χαοτικός έγραψε: 04 Μάιος 2018, 23:11 Ότι αυτό το ζευγάρι είναι προτιμότερο για να υιοθετήσει παιδί αφού είναι ετερόφυλο
![]()
08/05/2018
Στη Βουλή η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Με τους εισηγητές των κομμάτων ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα «μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας».
Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο άρθρο 8, που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, καθώς βουλευτές τόσο της συγκυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης έχουν διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή των κομμάτων τους.
Διαφοροποιήσεις υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη είχαν ταχθεί υπέρ της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... a-zevgaria
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018
Τζέισον Αντιγόνη:
Στη Βουλή για το νομοσχέδιο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.

http://www.zougla.gr/greece/article/tze ... nomosxedio
Στη Βουλή η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Με τους εισηγητές των κομμάτων ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα «μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας».
Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στο άρθρο 8, που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, καθώς βουλευτές τόσο της συγκυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης έχουν διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή των κομμάτων τους.
Διαφοροποιήσεις υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη είχαν ταχθεί υπέρ της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... a-zevgaria
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018
Τζέισον Αντιγόνη:
Στη Βουλή για το νομοσχέδιο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.
http://www.zougla.gr/greece/article/tze ... nomosxedio
Σήμερα, που είναι η γιορτή της μητέρας, σε ποιον θα πει χρόνια πολλά το παιδί;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Συριζαίος
Μπορεί και σε δύο μαναδεςvagabondo έγραψε: 13 Μάιος 2018, 11:59 Σήμερα, που είναι η γιορτή της μητέρας, σε ποιον θα πει χρόνια πολλά το παιδί;
Στον Μήτσο και στον Κότσο;
Occasio facit furem
Στις μονογονεϊκές οικογένειες όπου ένας άντρας είναι και μάνα και πατέρας, γιορτάζει ο Μήτσος στην γιορτή της μητέρας;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Στις μονογονεϊκές οικογένειες είτε υπάρχει μάνα είτε το φέρετρό της. Είναι φυσιολογικό και το αντιλαμβάνεται το παιδί.
Δυο ομοφυλόφιλοι που υιοθετούν ένα παιδί, όπως ένα σκυλί, δεν είναι φυσιολογικό.
Τέλος, η μάνα είναι γένους θηλυκού.
Μπορείτε φυσικά, εσείς οι προοδευτικοί, να κατηγορήσετε την γιορτή ως σεξιστική.
Occasio facit furem
-
Συριζαίος
Yπαρχουν και ομοφυλοφιλοι θυληκου γενουςvagabondo έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:44Στις μονογονεϊκές οικογένειες είτε υπάρχει μάνα είτε το φέρετρό της. Είναι φυσιολογικό και το αντιλαμβάνεται το παιδί.
Δυο ομοφυλόφιλοι που υιοθετούν ένα παιδί, όπως ένα σκυλί, δεν είναι φυσιολογικό.
Μπορείτε φυσικά, εσείς οι προοδευτικοί, να κατηγορήσετε την γιορτή ως σεξιστική.
Υπάρχει η μέρα του πατέρα.Συριζαίος έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:45Yπαρχουν και ομοφυλοφιλοι θυληκου γενουςvagabondo έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:44Στις μονογονεϊκές οικογένειες είτε υπάρχει μάνα είτε το φέρετρό της. Είναι φυσιολογικό και το αντιλαμβάνεται το παιδί.parafrwn έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:30
Στις μονογονεϊκές οικογένειες όπου ένας άντρας είναι και μάνα και πατέρας, γιορτάζει ο Μήτσος στην γιορτή της μητέρας;
Occasio facit furem
-
Συριζαίος
Yπαρχουν και παιδιά αγνώστου πατρόςvagabondo έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:51Υπάρχει η μέρα του πατέρα.Συριζαίος έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:45Yπαρχουν και ομοφυλοφιλοι θυληκου γενουςvagabondo έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:44
Στις μονογονεϊκές οικογένειες είτε υπάρχει μάνα είτε το φέρετρό της. Είναι φυσιολογικό και το αντιλαμβάνεται το παιδί.
Υπάρχει και η χαζομάρα.
Occasio facit furem
Έλα κακίες βγάζετε όλοι μίσος αντί να χαρείτε για τα φτωχά τα μουσουλμανάκια που θα γίνουν αδερφάκια με τις γάτες
-
stergiosbik
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 38917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre