Λέξη κλειδί όντως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Re: Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
οχι μιλαμε για γυναικες καθε ηλικιας και μορφωτικου επιπεδου. Ακομα και παντρεμενες η σε μονιμη σχεση. Κι αν ειναι στ αληθεια μπουληδες, καμια σημασια δεν εχει. Tο ποσο ωραιο ειναι το παραμυθι που πουλανε ειναι που εχει σημασια. Fake it till you make it.Ερμής έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:54Μιλάμε για γυναίκες μετά τα 20blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 18:01κανεις λαθος, μεγαλο λαθος. Σε ολες τις κατηγοριες γυναικων πιανει, εαν τις πετυχεις την καταλληλη στιγμη. Ξαναλεω, 9 στις 10 προτιμανε το αλανι παρα το καλο παιδι της μαμας.
Συν ότι οι περισσότεροι από αυτούς που νομίζεις αλάνια είναι οι μεγαλύτεροι μπουληδες.
Αλλα συνηθως δεν ειναι, και οι αμεσα ενδιαφερομενες το πιανουν αμεσως αυτο.
- blackpaint
το χειροτερο παντως απο τα ελαττωματα που αναφερθηκαν στην λιστα, ειναι η ντροπαλοτητα, που οπως το βλεπω εγω, ειναι ευφημισμος για την δειλια, το χειροτερο των ελαττωματων, ειτε για αντρες ειτε για γυναικες.
- Dwarven Blacksmith
Οι δειλοί πηδάνε τις χήρες των γενναίων.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:07 το χειροτερο παντως απο τα ελαττωματα που αναφερθηκαν στην λιστα, ειναι η ντροπαλοτητα, που οπως το βλεπω εγω, ειναι ευφημισμος για την δειλια, το χειροτερο των ελαττωματων, ειτε για αντρες ειτε για γυναικες.
Είναι γενετικό πλεονέκτημα.
Τι λες... Και οι ντροπαλοί/ες έχουν τη χάρη τουςblackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:07 το χειροτερο παντως απο τα ελαττωματα που αναφερθηκαν στην λιστα, ειναι η ντροπαλοτητα, που οπως το βλεπω εγω, ειναι ευφημισμος για την δειλια, το χειροτερο των ελαττωματων, ειτε για αντρες ειτε για γυναικες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτό ίσως και να ειναι το λιγότερο εκνευριστικό απ' όλα τα υπολοιπα της λίστας.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:07 το χειροτερο παντως απο τα ελαττωματα που αναφερθηκαν στην λιστα, ειναι η ντροπαλοτητα, που οπως το βλεπω εγω, ειναι ευφημισμος για την δειλια, το χειροτερο των ελαττωματων, ειτε για αντρες ειτε για γυναικες.
προσόν ειναι η ντροπαλότητα στον άντρα, αν τον πιάνει και ταράκουλο όταν τον κοιτάνε στα μάτια και λιποθυμά, ακόμα πιο καλά.
ένας λιγότερος.
ένας λιγότερος.
Είσαι ένα κακό ον.enaon έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:22 προσόν ειναι η ντροπαλότητα στον άντρα, αν τον πιάνει και ταράκουλο όταν τον κοιτάνε στα μάτια και λιποθυμά, ακόμα πιο καλά.
ένας λιγότερος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μέχρι την α' λυκείου ήμουνα φουλ ντροπαλός, θυμαμαι. Αν μ'αρεσε πολυ μια τύπισσα και ερχοταν και μου ζητουσε εστω και να της δανείσω στυλό, κοκκίνιζα, τραύλιζα στο ακυρο και μου φευγανε κανα-δυο τικ κασιδιάρικα. Κι ομως αυτο το θεωρουσαν όντως χαριτωμενο, οι ανώμαλες.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είμαι ντροπαλοθρασύς. Δηλαδή επειδή φοβάμαι ότι θα μου τελειώσει το willpower, συχνά πετάω αυτό που θέλω στην ψυχρά.
- Dwarven Blacksmith
Καλά, πως ξέχασε ότι είστε συριζαυγίτες;
Να μάθεις να μη με θεωρείς δεδομένο.
δε σε θεωρώ (αλήθεια).Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:39Καλά, πως ξέχασε ότι είστε συριζαυγίτες;
Να μάθεις να μη με θεωρείς δεδομένο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
ειναι γενναιοι αλλου ειδους αυτοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:09Οι δειλοί πηδάνε τις χήρες των γενναίων.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 19:07 το χειροτερο παντως απο τα ελαττωματα που αναφερθηκαν στην λιστα, ειναι η ντροπαλοτητα, που οπως το βλεπω εγω, ειναι ευφημισμος για την δειλια, το χειροτερο των ελαττωματων, ειτε για αντρες ειτε για γυναικες.
Είναι γενετικό πλεονέκτημα.
- Dwarven Blacksmith
Anyway

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές