Θα πρέπει να συμπληρώσεις και την κατηγορία των γυναικών που πιάνει τόπο η συγκεκριμένη μούρη.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:13κανεις λαθος, αυτο ισχυει. Οι μεγαλοι εραστες ειναι αργοσχολοι τυποι, η εχουν τιποτα ψευτοδουλειες μονο και μονο για να πουλανε μουρη.Ερμής έγραψε: 03 Μάιος 2019, 15:22
Α επίσης αυτό που λέγεται οτι επειδή δεν έχουν ιδιαίτερες έγνοιες είναι και καλοί στο σεχ,
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Re: Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όχι
θα έρθουμε εμείς
(μ ενδιαφέρει να απαντήσεις σ εκείνο που σε ρώτησα)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- blackpaint
οι μεγαλοι εραστες τα γραφουν συνηθως ολα στ αρχιδια τους, και πρωτες πρωτες τις γυναικες στις οποιες δεν πιανει η μουρη. Αλλα ετσι κι αλλιως πιανει στις περισσοτερες. 9 στις 10 απ οσες εχω ρωτησει "καλο παιδι η αλανι¨ εχει απαντησει αλανι.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:18Θα πρέπει να συμπληρώσεις και την κατηγορία των γυναικών που πιάνει τόπο η συγκεκριμένη μούρη.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:13κανεις λαθος, αυτο ισχυει. Οι μεγαλοι εραστες ειναι αργοσχολοι τυποι, η εχουν τιποτα ψευτοδουλειες μονο και μονο για να πουλανε μουρη.Ερμής έγραψε: 03 Μάιος 2019, 15:22
Α επίσης αυτό που λέγεται οτι επειδή δεν έχουν ιδιαίτερες έγνοιες είναι και καλοί στο σεχ,
Σχετικο ασμα.
Πες μου ότι θεωρείς "αρρώστια" τις συναινετικές σ/μ φάσεις για να κλείσουμε οριστικώς το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ζεσταθήκαμε βλέπω...
μπήκε ο Μάιος κι ανάψαμε πχορουμικώς!!
♥
μπήκε ο Μάιος κι ανάψαμε πχορουμικώς!!
♥
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Αυτοί δεν είναι αλάνια, είναι κακοχυμένοι μαλάκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
δε θυμαμαι ματια μου, εγω δεν θυμαμαι καλα καλα τι εφαγα για πρωινο.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:19όχι
θα έρθουμε εμείς
(μ ενδιαφέρει να απαντήσεις σ εκείνο που σε ρώτησα)
- blackpaint
διορθωση, top of their game μαλακες, που κονομανε και γαμανε.
γι αυτό είμαι εγώ εδώblackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:33
δε θυμαμαι ματια μου, εγω δεν θυμαμαι καλα καλα τι εφαγα για πρωινο.
αν κάνεις φάστινγκ λογικά δεν παίρνεις πρωινό
στην παράθεση με τον γέροντα αναφερόμουν, δεν κατάλαβα
την σύνδεση με το δικό μου ποστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 03 Μάιος 2019, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Το ίδιο λέμε. Την είδαν καρχαρίες και οι χιπ χοπ σαρδέλες ελληνικού ιχθυοτροφείου.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:36διορθωση, top of their game μαλακες, που κονομανε και γαμανε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το τι θεωρεί "αρρώστια " ο καθένας στο σεξ είναι υποκειμενικό. Εσένα μπορεί να σου μοιάζουν λογικές και φυσιολογικές οι σμ φάσεις και σε άλλον πιο εξτριμ. Δεν υπάρχει καθορισμός σε αυτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:25Πες μου ότι θεωρείς "αρρώστια" τις συναινετικές σ/μ φάσεις για να κλείσουμε οριστικώς το θέμα.![]()
Αν ρωτάς για τη δική μου άποψη για τα το σμ τι να σου πω. Δεν πάρει πτυχίο από τη σχολή
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ακριβώς, δεν υπάρχει καθορισμός σ' αυτά. Όλοι αυτοδίδακτοι είμαστε.Naida έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:46Το τι θεωρεί "αρρώστια " ο καθένας στο σεξ είναι υποκειμενικό. Εσένα μπορεί να σου μοιάζουν λογικές και φυσιολογικές οι σμ φάσεις και σε άλλον πιο εξτριμ. Δεν υπάρχει καθορισμός σε αυτά.
Αν ρωτάς για τη δική μου άποψη για τα το σμ τι να σου πω. Δεν πάρει πτυχίο από τη σχολήΟποτε δεν ξέρω αν είναι "άρρωστο" το σμ με τα δικά μου γούστα.
Οπότε, κράτα τις υποθέσεις για το τι είναι λογικό ή όχι για κάποιο άλλο γατάκι.
Μπορεί να το ψαρώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Μάιος 2019, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
με δουλευεις; Αυτοι ειναι κυριολεκτικα τα πιο μεγαλα ονοματα σε ολοκληρο το ελληνικο τραγουδι αυτη τη στιγμη, με βαση τα νουμερα καθαρα. Και τελειως αυτοδημιουργητα χωρις καμια απολυτως στηριξη απο μμε. Και βγαζουν ΠΑΡΑ πολλα. Δες μονο ποσα βιουζ ειχε αυτη η μαλακιουλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:41Το ίδιο λέμε. Την είδαν καρχαρίες και οι χιπ χοπ σαρδέλες ελληνικού ιχθυοτροφείου.blackpaint έγραψε: 03 Μάιος 2019, 16:36διορθωση, top of their game μαλακες, που κονομανε και γαμανε.
Η αλογία τι είναι; Έχει σχέση με αυτό που έπαθε ο Cloud87 και ήθελε να αγοράσει άλογο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μπλακι πόσο εισαι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-