!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Re: Πιο χαριτωμένο ελάττωμα σε έναν άντρα
Προσωπικά πιστεύω οτι τα παραπάνω ελαττώματα έχουν βαπτιστεί γοητευτικά όταν δε μπορεί να γίνει αλλιώς.
Δηλαδή βλέπεις δυο άγνωστους στο δρόμο, ο ένας καλοντυμένος παιδαράς και ο άλλος ένας ατημέλητος καχεκτικό απλυτορεμάλι ή ένας κοντόχοντρος με καράφλα και ντύσιμο 50αρη μπούλη. Αδυνατώ να πιστέψω οτι θα πέσει κάποιας* το βλέμμα στους δευτερους.
ΟΥΤΙΣ μην ακούς παπαριές. Δεν 'εχω δει ποτέ ΑΑΑ class** θηλυκό με κάτι όχι αντίστοιχο.
*εκτος και είναι ίδιας συνομοταξίας.
**απορρίπτονται οι ανατολικομπλογκίτισσες και όχι μόνο, βιζιτούδες.
Δηλαδή βλέπεις δυο άγνωστους στο δρόμο, ο ένας καλοντυμένος παιδαράς και ο άλλος ένας ατημέλητος καχεκτικό απλυτορεμάλι ή ένας κοντόχοντρος με καράφλα και ντύσιμο 50αρη μπούλη. Αδυνατώ να πιστέψω οτι θα πέσει κάποιας* το βλέμμα στους δευτερους.
ΟΥΤΙΣ μην ακούς παπαριές. Δεν 'εχω δει ποτέ ΑΑΑ class** θηλυκό με κάτι όχι αντίστοιχο.
*εκτος και είναι ίδιας συνομοταξίας.
**απορρίπτονται οι ανατολικομπλογκίτισσες και όχι μόνο, βιζιτούδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 03 Μάιος 2019, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μην ακους, προχώρει!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:37 Ρε, τι κοιλίτσα λένε αυτές; Εγώ γιατί τότε κάθομαι και κάνω γράμμωση, κυρίες μου;
- hellegennes
Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
Προσπαθούσα να βρω κάποιο ελάττωμα να παρουσιάσω για να φαίνομαι ανελκυστικός χωρίς να προσβάλλω την πελάτισσα και να μην νομίζει ότι είμαι μαλάκας και την χάσω. Ακούω προτάσεις.
Προσπαθούσα να βρω κάποιο ελάττωμα να παρουσιάσω για να φαίνομαι ανελκυστικός χωρίς να προσβάλλω την πελάτισσα και να μην νομίζει ότι είμαι μαλάκας και την χάσω. Ακούω προτάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ξουρα ολο ειναι... "Εχω διαπιστωσει το ελαττωμα μου και κανω κατι γιαυτο", το αυτο καθαυτο "ελαττωμα" ειναι το μπιφτεκι.vantono έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:38 με καγκούρισσες.Οπου προφανώς και το εννοουν σε φάση σκιν, ολα ξούρα κτλ, οχι σε φαση μπιφτεκοστεφάνι. Θα ρωτησω βεβαια για διευκρίνιση, τι να πω πια.
![]()
- hellegennes
Friar cut. Google it.vantono έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:38 με καγκούρισσες.Οπου προφανώς και το εννοουν σε φάση σκιν, ολα ξούρα κτλ, οχι σε φαση μπιφτεκοστεφάνι. Θα ρωτησω βεβαια για διευκρίνιση, τι να πω πια.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και γιατί είναι ελάττωμα το να είναι κανείς χωρισμένος με παιδί;hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:40 Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πες οτι δε σαρεσουν οι γυναικες.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:40 Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
Έτσι. Βασικά σχεδόν κανένα δεν είναι ελαττώμα απο όσα έχουν γραφεί. Χαρακτηριστικά είναι. Νομίζω ελαττώματα είναι πιο πολύ στον χαρακτήρα.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:32Τριχωτό στήθος δεν είναι ελάττωμα.perseus έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:24 Αφου λείπουν τριχωτο στηθος τριχωτοι ωμοι τριχωτα αυτια ,ψηφισα τριχωτη πλατη.
Το τελείως εμένα δεν μ αρέσει.vantono έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:32 ναι, και η καράφλα ειναι (απροσμενα) ενα απο τα πολλά χαριτωμενα ελαττώματα που ακουω τελευταια, απο γυναικες. Φανταζομαι οτι δεν εννοουν ακριβώς το μπιφτέκι βεβαια, αλλα το σκιν φάση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Αποκλείεται, είναι θεούσα. Θα την χάσω από πελάτισσα.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:43Πες οτι δε σαρεσουν οι γυναικες.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:40 Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
Δεν είπα ότι είναι ελάττωμα. Να γλυτώσω το προξενιό με μια άγνωστη -κατά πάσα πιθανότητα θεούσα- είναι το θέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
γιατί να το γλιτώσεις; τοσο μπάζο είναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πες οτι εχεις σκοπο να μονασεις σε μερικα χρονια.
-
Γραφικός
Δεν είναι λογικό, αλλά τότε που ήμουν αλκοολικός και μαστούρης (και τα δύο μαζί, που πάει να πει μια δεκαπενταετία πριν) είχα πολλές περισσότερες επιτυχίες από τώρα που τα έχω κόψει και τα δύο.
Ήμουν και πιο νέος θα μου πεις, αλλά επιμένω: όσοι βρίσκονται στην περίμετρο του περιθωρίου έχουν περιέργως πολλές κατακτήσεις.
- hellegennes
Ρε, δεν την ξέρω. Αλλά δεν θέλω προξενιά και πολύ περισσότερο θεούσες.
Μου λέει ότι θέλει και σοβαρή σχέση. Εγώ δεν κάνω σοβαρές σχέσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ακου αυτο μπορει να ξεσηκωσεις μερικες ιδεες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- blackpaint
εισαι αμειληκτηCustom_F έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:43Πες οτι δε σαρεσουν οι γυναικες.hellegennes έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:40 Σήμερα μια πελάτισσα με πίεζε να μου κάνει προξενιό. Είναι κουκλάρα, μού έλεγε, την έφερα σε ανύποπτη στιγμή να σε δει και της άρεσες και τέτοια. Η ίδια πελάτισσα νωρίτερα με σταύρωνε γιατί μολύνθηκε το μάτι μου και είναι κόκκινο και με συμβούλεψε να πιω αγιασμό. Η κοπέλα του προξενιού, τελικά, είναι χωρισμένη και έχει 5χρονο παιδί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 7 Απαντήσεις