ΜάλλονΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:36 Ενοχές από τα κρίματα σου στην προηγούμενη ζωή![]()
Μια πιο ορθολογική διαπίστωση είναι πως το υποσυνείδητο σου, βγάζει άσχημες εμπειρίες που είχες στο παρελθόν από άνδρες ή καταπίεση από αυτούς στο παρόν ή φοβίες για το ανδρικό φύλο ως δυνάμει απειλητικό. Να ξέρεις πάντως, δεν όλοι έτσι, οι περισσότεροι μην σου πω προς το θετικό είναι,παρά προς το αρνητικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
Με θυμάσαι ρε πούστη;the comet the course the tail έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:55 σε μια από τις προηγούμενες ζωές μου, ήμουν επιπόλαιος, είπα πράγματα που δεν έπρεπε. πλήγωσα ανθρώπους.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εγώ έτσι τον λέω, επίσης κι ο γιος του είναι εξαιρετικός μουσικός.Εσθήρ έγραψε: 02 Μάιος 2019, 10:08Θα με υποχρεωνες αν δεν παραποιουσες τα γραφομενα μου.Δεν εχω γραψει τηκμπιλεκ,κανονικοτατα τεκμπιλεκ το εχω γραψει.Ειναι ηλιθιο να κανεις τετοια παραποιηση.sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2019, 01:58μόνο και μόνο για αυτό.
Επίσης μέχρι εδώ διάβασα![]()
οφ τόπικ, ντραγκ ντήλερ στην αυλή του Κινέζου αυτοκράτορα, λογικά θα έζμπρωχνα (σε) αυτοκρατόρισσες, στρατηγούς κτρ, ποιος δεν γουστάρει άσιαν; Α και επειδή μικρό ρύζι κτλ μην το ξεχνάμε.
Σίγουρα θα είχα παρεάκι κάποιον σαν τον Γιωργης να με βοηθάειξέρει αυτός, αντικειμενικά πάντα, γκοΰντεν νάχτεν.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 02 Μάιος 2019, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εξαρτάται από τι βραχηκε.Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 12:02Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Μάιος 2019, 03:47Θα αποπειράθηκε να σε βιάσει και θα του ήρθαν τα άντερα στο στόμα του ανθρώπου. Καλώς σε έσφαξε.Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 01:59
Μπορεί νά τανε ισημερία (διότι 4 φορές το χρόνο ήταν αρκετές μαζί με τα ηλιοστάσια), χάλια καιρός, συννεφιά, υγρασία, κακομοιριά, κλασσικά. Και το φόρεμα μες τη μπίχλα και τη λάσπη
Μπορεί και να μ έσφαξε γιατί τόλμησα να πλυθώ ή γιατί κατά την διάρκεια βράχηκε κι ο ίδιοςΑμέσως εσύ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μόνο απ το νερό θα μπορούσε ρε σιχαμενοκαρδούλι
Άντε τράβα να κανεις ένα μπάνιο κι εσυ, αυτή που σου είπε ότι το να ζέχνεις είναι σέξυ, ψέμματα σου είπε.
-
the comet the course the tail
viewtopic.php?f=18&t=676&p=633292#p633292Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2019, 23:17Με θυμάσαι ρε πούστη;the comet the course the tail έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:55 σε μια από τις προηγούμενες ζωές μου, ήμουν επιπόλαιος, είπα πράγματα που δεν έπρεπε. πλήγωσα ανθρώπους.
![]()
Κάτσε, τώρα μ έβγαλε Σαμάνο της Αφρικής, πολύ σοφό, που με σκότωσε μια άλλη φυλή με την οποία πολεμήσαμε γιατί ήμουν μέγας ινφλουένσερ.
Ά, τους αλήτες
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αδιόρθωτη.Ίφιδα έγραψε: 03 Μάιος 2019, 00:28Μόνο απ το νερό θα μπορούσε ρε σιχαμενοκαρδούλι
Άντε τράβα να κανεις ένα μπάνιο κι εσυ, αυτή που σου είπε ότι το να ζέχνεις είναι σέξυ, ψέμματα σου είπε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Kauldron έγραψε: 01 Μάιος 2019, 22:22Μήπως ήταν στην Τάκλα Μακάν?και κατεβαινα κατι τεραστια πετρινα σκαλια.Μετα απο χρονια,βλεποντας τις πυραμιδες του Χεοπα,συνηδειτοποιησα οτι αυτο που εβλεπα ηταν ισως οι πυραμιδες;![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
παρα πολυ πιθανο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:35Πφφφ τραπεζίτης που ζούσα στην Ελβετία και πέθανα σε κυνηγετικό ατύχημα. ΜποοοουρινγκΕσθήρ έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:32Ρε..εμενα μου εβγαλε οτι ημουν ο κλεφτης που ο σεριφ σκοτωσε με 3 πυροβολισμους οταν μπλοκαρε το οπλο μου!Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:24 Αυτή η σελίδα
https://pastlife-test.com
μου έβγαλε αυτό
In your previous life you were...
Sheriff's deputy
You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.![]()
![]()
![]()
παπας; τοχουνε καψει εκει στη σελιδα, ακους εκει παπας, και μαλιστα hardworking, ασυμβιβαστα αυτα τα 2.In your previous life you were...
Shaman
You were an important person in a tribe somewhere in Africa. With your spiritual knowledge you were a big threat to other tribes which eventually led tribal wars in which you were killed.
You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.
Κι εμενα στη 2η αυτό μού βγαλε. Μα πόσο ταιριάζουμε τελικάΑσέβαστος έγραψε: 03 Μάιος 2019, 09:44παπας; τοχουνε καψει εκει στη σελιδα, ακους εκει παπας, και μαλιστα hardworking, ασυμβιβαστα αυτα τα 2.In your previous life you were...
Shaman
You were an important person in a tribe somewhere in Africa. With your spiritual knowledge you were a big threat to other tribes which eventually led tribal wars in which you were killed.
You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.
αγαπη, τωρα που το σκεφτομαι, ο παππους του πατερα μου ητανε παπας.
διαολου δισεγγονο;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Α, κι εμένα ήταν ο παππούς της μάνας. Από 'κει και το Παπα-τάδε επώνυμό της.
Κι ο παππούς μου, ψάλτης. Σπουδαγμένος, βέβαια, όχι ό,τι κι ό,τι.
Ρε, λες να πηγαίνει έτσι το πράμα; Παπάς-ψάλτης-θρησκευόμενος-άθρησκος (εγώ) και πάλι απ' την αρχή; Λες κανένα παιδί μου να γίνει παπάς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 16 Απαντήσεις