!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιμαμηδες υποστηριζουν ανοιχτα την δουλεια
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ιμαμηδες υποστηριζουν ανοιχτα την δουλεια
https://www.timesofisrael.com/adl-blast ... worldview/
Ουπς συγνωμη παλι. Μιλουσα για ραββινους στην Δυτικη Οχθη οι οποιοι διδασκουν οτι οι Αραβες πρεπει αν ειναι δουλοι γιατι ειναι γενετικως κατωτεροι. Επισης υπερασπιζονται τον Χιτλερ με εναν τροπο που οποιοσδηποτε μη Εβραιος θα ριχνοταν στο πυρ το εξωτερον. Που ειναι ολοι αυτοι οι εβραιοφιλοι ισλαμοφαγοι να τα δουν αυτα? Θα βγουν να πουνε "πεταχτε τους εβραιους εξω απο την χωρα για αυτα που λεει η Τοραχ" η θα εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα?
Ουπς συγνωμη παλι. Μιλουσα για ραββινους στην Δυτικη Οχθη οι οποιοι διδασκουν οτι οι Αραβες πρεπει αν ειναι δουλοι γιατι ειναι γενετικως κατωτεροι. Επισης υπερασπιζονται τον Χιτλερ με εναν τροπο που οποιοσδηποτε μη Εβραιος θα ριχνοταν στο πυρ το εξωτερον. Που ειναι ολοι αυτοι οι εβραιοφιλοι ισλαμοφαγοι να τα δουν αυτα? Θα βγουν να πουνε "πεταχτε τους εβραιους εξω απο την χωρα για αυτα που λεει η Τοραχ" η θα εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Ιμαμηδες υποστηριζουν ανοιχτα την δουλεια
Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
Ο συντονισμός βέβαια κοιμάται
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν νομίζω πως γράφει κάτι αντισημιτικό.elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:38 Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
Αυτό που φαίνεται να κάνει, είναι το ότι αντιγράφει την φρασεολογία των ακροδεξιών κατά των μουσουλμάνων, μόνο που στην θέση του διωκόμενου είναι αυτή την τη φορά οι Εβραίοι, εξαιτίας των ακραίων θέσεων κάποιων Ραβίνων. Δηλαδή αντί να τσουβαλιαστουν όλοι οι μουσουλμάνοι, για τις ακραίες θέσεις κάποιων μουσουλμάνων (συγκεκριμένα των μουσουλμάνων εκπροσώπων του "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια") , αυτήν την φορά σε αυτό το νήμα τσουβαλιάζονται όλοι οι Εβραίοι για τις ακραίες θέσεις κάποιων γελοίων Ραβίνων.
Περί αλληγορίας πρόκειται.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Πρόκειται περί καθαρά αντισημιτικού ποστ, ανέτρεξε στο ιστορικό τουPirate7G έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:47Δεν νομίζω πως γράφει κάτι αντισημιτικό.elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:38 Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
Αυτό που φαίνεται να κάνει, είναι το ότι αντιγράφει την φρασεολογία των ακροδεξιών κατά των μουσουλμάνων, μόνο που στην θέση του διωκόμενου είναι αυτή την τη φορά οι Εβραίοι, εξαιτίας των ακραίων θέσεων κάποιων Ραβίνων. Δηλαδή αντί να τσουβαλιαστουν όλοι οι μουσουλμάνοι, για τις ακραίες θέσεις κάποιων μουσουλμάνων (συγκεκριμένα των μουσουλμάνων εκπροσώπων του "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια") , αυτήν την φορά σε αυτό το νήμα τσουβαλιάζονται όλοι οι Εβραίοι για τις ακραίες θέσεις κάποιων γελοίων Ραβίνων.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Στρακαστρουκας
To source μου ηλιθιε το ειδες? Ειναι οι times of israel καργα συντηρητικο και σιωνιστικο site. Δεν ειναι τα source που βαζετε εσεις που συνηθως ειναι καργα ισλαμοφοβικα. Θα μας πεις την αποψη σου για τους ραββινους που ειναι υπερ της δουλειας των κατωτερων γενετικα φυλων?elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:38 Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
Μην μου απεύθυνεις το λόγο, γλείφτη τρομοκρατώνΣτρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:54To source μου ηλιθιε το ειδες? Ειναι οι times of israel καργα συντηρητικο και σιωνιστικο site. Δεν ειναι τα source που βαζετε εσεις που συνηθως ειναι καργα ισλαμοφοβικα. Θα μας πεις την αποψη σου για τους ραββινους που ειναι υπερ της δουλειας των κατωτερων γενετικα φυλων?elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:38 Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μου μάθες και το "source", τυρόβλαχε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Στρακαστρουκας
Μην απαντας στα topic μου αν δεν εχεις να προσθεσεις τιποτα
ΈχωΣτρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2019, 18:09Μην απαντας στα topic μου αν δεν εχεις να προσθεσεις τιποτα
2+1=3
Πάρτα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εντάξει. Σε πιστεύω. Ίσως να είναι λάθος μου τότε. Πάντως και πάλι που το διάβασα, συνεχίζει να μου δείχνει αυτό που σου έγραψα πριν. Τι να πωelchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:50Πρόκειται περί καθαρά αντισημιτικού ποστ, ανέτρεξε στο ιστορικό τουPirate7G έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:47Δεν νομίζω πως γράφει κάτι αντισημιτικό.elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:38 Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
Στρακαστρουκας
A μαλιστα οι times of israel αντισημιτικες. Οτι πεις μεγαλεelchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:50 Πρόκειται περί καθαρά αντισημιτικού ποστ, ανέτρεξε στο ιστορικό του
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
fixed. Λίγο να προσέχουμε τη γλώσσα. Δε μας έφταιξε σε τίποτα.elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:50Πρόκειται περί καθαρά αντισημιτικού ποστ, ανάτρεξε στο ιστορικό τουPirate7G έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:47Δεν νομίζω πως γράφει κάτι αντισημιτικό.elchav έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:38 Aλλο ένα νήμα αντισημιτισμού, στο μακρύ σου ιστορικό.
ρε που πας στρακαστρουκα στα αγκαθια
πριν λιγο καιρο βλέπαμε τι κανανε τα μουσλιμια στους κατ αυτους αιρετκους, χριστιανους και γιαζιντι
πριν λιγο καιρο βλέπαμε τι κανανε τα μουσλιμια στους κατ αυτους αιρετκους, χριστιανους και γιαζιντι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Στρακαστρουκας
4 φωτογραφιες που ουτε καν ξερουμε που τραβηχτηκαν και ποιο ειναι το backround τους. Ξερουμε ομως οτι τις πηρες απο site οπως το jihadwatch που καλλιεργουν ισλαμοφοβια. Αν δεν γουσταρεις γυναικες κρατουμενες τοτε φανταζομαι δεν γουσταρεις και αυτο?
Διαδηλωτριες που υποστηριζουν την μουσουλμανικη αδελφοτητα φαγανε 11 χρονια επειδη διαδηλωναν εναντια στον Σισι. Προφανως εκει περα δεν υπαρχει outrage. Ουτε οταν οι δυτικοι εξοντωνουν χιλιαδες γυναικες με βομβες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-