Albrecht έγραψε: 02 Μάιος 2019, 14:12Ένας παρατηρητικός θεατής όντως θα διέκρινε μια κάποια ευνοια αλλα αυτο ήταν και το φάρμακο για να γκρεμιστεί η βαζελοπαραγκα. Αν έχεις ζήσει εποχή Βαρδινογιάννη θα θυμάσαι. Με Ντεταρι και Προτασοφ εμεις και χάναμε τα πρωταθληματα απο τους Καλιντζακηδες.
Φίλε τα έχω ξαναπεί. Δεν υπάρχει, παγκοσμίως, μεγάλη ομάδα που να μην ευνοείται στο πρωτάθλημά της. Να πιάσουμε την Μπαγερν; την Μπαρτσελονα; την Γιουβεντους; την Γιουναιτεντ; την Παρι;
Λογικό είναι να υπάρχει εύνοια. Αυτο που μου τη δίνει είναι οταν γίνεται εξόφθαλμο, εριστικό και προκλητικό. Γι αυτο και ψήφισα Γιουβεντους.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
εχω δει παιχνιδι με αθηναικο με γαυρο φιλο και ειχε δωσει 10 οσαιντ στον αθηναικο που δεν ηταν. ειχε αγανακτησει και ο φιλος, ντρεποταν που ηταν γαυρος.
ασ το, αυτα που εγιναν τοτε δεν ξαναγινονται. Και τα καναλια εννοειταο στο κολπο τοτε.. Δεν εδειχναν τις φασεις
Δεν εχει υπαρξει τετοια γλιτσα, σωστο το εκλογικο αποτελεσμα
Albrecht έγραψε: 02 Μάιος 2019, 14:22
Φίλε τα έχω ξαναπεί. Δεν υπάρχει, παγκοσμίως, μεγάλη ομάδα που να μην ευνοείται στο πρωτάθλημά της.
Λογικό είναι να υπάρχει εύνοια. Αυτο που μου τη δίνει είναι οταν γίνεται εξόφθαλμο, εριστικό και προκλητικό.
Πρώτον, μπερδεύεις τις λέξεις «λογικό» και «αναμενόμενο». Ο ορισμός της τελευταίας σου φράσης είναι ο Ολυμπιακός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
στο μεταξύ το γατόνι έδωσε 2 κουκιά per χρήστη ώστε (ψηφίζοντας γαύρο και -δεν γαμιέται- μια ακόμη) να μην σπάσει το 69% από το δημοψήφισμα περί αβασίλευτης το 1974 και έχουμε κλάματα