!!! DEVELOPMENT MODE !!!

wayback moments

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: wayback moments

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2019, 03:03 λεώ για την στιγμή στ, την ημέρα εκείνη που ο κόσμος ψήφισε, πολύ περίεργη μέρα, θα την θυμάμαι σαν κάτι σπουδαίο, άσχετα το αποτέλεσμα. Μου την θύμισε το μήνυμα του μπέρια για τους σοφούς ανθρώπους που έγραψε πριν μέρες με την ευκαιρία της ανάστασης, τέτοια μέρα ήταν, βαριά.
Υπήρχε μεγάλη πόλωση. Διαφώνησα με φίλους που σχεδόν ποτέ πριν ή μετά δεν είχαμε συζητήσει τόσο εκτενώς για πολιτική. Κανείς δεν έμενε αμέτοχος, χωρίς άποψη. Ωστόσο κυριάρχησε το θυμικό και τα μικροπολιτικά οφέλη και όχι η λογική. Και δεν λέω μόνο για αυτούς που ψήφισαν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

και όμως, κυριάρχησε η λογική και έγινε ναι, θα έπρεπε να είσαι ανακουφισμένος. Δεν μοιάζεις ομως, ίσως έπρεπε να είχες ψηφίσει όχι, ήταν το πιο λογικό. :)
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Καταπέλτης ο Καμμένος κατά ξεπουλήματος ΔΕΗ, ΕΛΒΙΖ
Δημοσίευσηαπό Kauldron » Ιούλιος 1st, 2014, 10:19 pm

Ένας πολιτικός βρίσκεται που μιλάει με ονόματα για τους ολιγάρχες, για την διαφθορά, συγκεκριμένα για την μείωση των φόρων, και ΤΑ ΙΔΙΑ έλεγε και πρίν φύγει από την ΝΔ, και τα Μουρουτάκια τον βγάζουν "αεροψεκασμένο". Βέβαια, αν ήταν στην ΝΔ θα ήταν η "φωνή της λογικής".
https://web.archive.org/web/20140805164 ... 0&t=292006
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
enaon

εγώ σπάμαρα καβάφη τότε, ωραιές εποχές. :003:
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι να πούνε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2019, 02:30 Εκ των υστέρων Σπύρο θεωρείς πως σωστά ψήφισε ο Ελληνικός λαός ο οποίος προδόθηκε από την ηγεσία του ή το αποτέλεσμα ήταν παρορμητικό και προϊόν ελλιπούς πληροφόρησης;
Το δημοψήφισμα ήταν μια μαλακία και άρα το τι ψήφισε ο λαός έχει μηδενική σημασία. Κυριολεκτώ όταν το λέω αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

μπά παιδιά, ηταν πολύ σπουδαία στιγμή. Ασήμαντη, άλλα σπουδαία.
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 02 Μάιος 2019, 03:10 και όμως, κυριάρχησε η λογική και έγινε ναι, θα έπρεπε να είσαι ανακουφισμένος. Δεν μοιάζεις ομως, ίσως έπρεπε να είχες ψηφίσει όχι, ήταν το πιο λογικό. :)
Δεδομένου ότι ταπεινώθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπορεί να είσαι ανακουφισμένος ανεξάρτητα αν τον ψήφισες ή όχι. Ήταν μια ήττα για την χώρα σε διεθνές επίπεδο για να το πούμε ευγενικά αυτό που ακολούθησε. Δεν αισθάνθηκα ότι κυριάρχησε κάποιου είδους λογική. Φόβος για τις συνέπειες μάλλον. Έγινε η ανάγκη φιλοτιμία που λένε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 02 Μάιος 2019, 03:24
ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2019, 02:30 Εκ των υστέρων Σπύρο θεωρείς πως σωστά ψήφισε ο Ελληνικός λαός ο οποίος προδόθηκε από την ηγεσία του ή το αποτέλεσμα ήταν παρορμητικό και προϊόν ελλιπούς πληροφόρησης;
Το δημοψήφισμα ήταν μια μαλακία και άρα το τι ψήφισε ο λαός έχει μηδενική σημασία. Κυριολεκτώ όταν το λέω αυτό.
Υπό την έννοια ότι ήταν λάθος το ερώτημα, απληροφόρητος ο λαός και ότι ανεξάρτητα του τι ψηφίστηκε δεν μπορούσαμε να επιβάλουμε την γνώμη μας, μπορώ να συμφωνήσω. Είχε όμως μεγάλο αντίκτυπο στο πως μας βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι και υπό αυτή την έννοια δεν είχε μηδενική σημασία. Συνολικά έκανε ζημιά.
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 02 Μάιος 2019, 03:57
δεν λέω για το αφτερμαθ στ, αν και ακόμα και έτσι, καλύτερα ο πρωθυπουργός απο τον λαό. Για την στιγμή λέω, σπουδαία μου φάνηκε, και σκέψου οτι ειχα πάει να σπάσω πλάκα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2019, 02:18
Re: Τράπεζα της Ελλάδος
Δημοσίευσηαπό sys3x » Μάρτιος 12th, 2014, 3:51 am

Εφ' όσον λοιπόν ισχύει ότι η Ττ"Ε" είναι μια ιδιωτική επιχείρηση και η μετοχική της σύνθεση είναι εν πολλοίς επτασφράγιστο μυστικό όλοι εσείς που το μαθαίνετε τώρα πώς σας φαίνεται; Όλα καλά; Και τι να λέει και τέτοια; Δεν είναι αυτό το πρόβλημα;
Θα ήταν χρήσιμο νομίζω να σταθούμε σε αυτό. Στο πως σας φαίνεται δηλαδή και να δούμε μαζί αν αυτά τα δεδομένα είναι πράγματι σπουδαία ή ασήμαντα.

Επίσης μιας που σιγά σιγά απαντώνται κάποια ερωτήματα θα ήθελα να προσθέσω αλλά δύο εξ ίσου σπουδαία.

Α)
Είναι η Τράπεζα της "Ελλάδος" εισηγμένη στο χρηματιστήριο;

Β)
Το καταστατικό της είναι πάνω απ' όλους τους νόμους του Ελληνικού κράτους και του Ελληνικού Συντάγματος;

Ευχαριστώ.

https://web.archive.org/web/20140806031 ... 4&t=285894
Εντωμεταξύ όντως οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμη και τώρα αγνοούν ότι όντως όλες οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιωτικές απλά η δική μας έχει την ιδιαιτερότητα ότι μπήκε στο χρηματιστήριο, θυμάστε τι έγινε τότε με τις φούσκες - πασοκ - Παπαντωνίου - Σημίτης - παπαδημος κτλ, μέχρι και πθ τους κάναν. Επίσης όντως δεν γνωρίζουμε την μετοχική της σύνθεση, όπως επίσης όντως δεν αναφέρθηκα σε Εβραίους και άλλες τέτοιες μαλακίες αλλά παρόλα αυτά μπήκαν οι γνωστοί μαλάκες να πουν την μαλακία τους για να γελοιοποιήσουν οι γελοίοι, μέχρι και ο μοντ ο Σάλι, σόρρυ Σάλι αλλά με αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, συντονιστής ήσουν δεν υπήρχε λόγος να σέρνεις το χορό των υπολοίπων, μαλάκων στην προκειμένη (σαν εσένα δλδ, στην συγκεκριμένη περίπτωση).
Γιάνννη οκ περνάμε καλά κτλ λέμε καμία μαλακία κτλ αλλά τι ακριβώς νομίζεις ότι κάνεις; έχεις σκεφτεί ότι παίζει να έχεις κάνα ψιλοθεματάκι κτλ; σκέψου το, ποιος άνθρωπος στα καλά του θα έμπαινε σε αυτή την διαδικασία, λέω εγώ τώρα.
Πάντως ρε πστ όντως δες ε, πχ πως απάντησε ο τσιλ, ποιοτική διαφορά απίστευτη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

πράγματι ο τσίλ τότε προσπαθούσε ακόμα. :smt005:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Archmage

:a040:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ήμουν κι εγώ μπλε, εκτός από τα όνειρά μου :cry
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2019, 04:34 μπήκαν οι γνωστοί μαλάκες να πουν την μαλακία τους για να γελοιοποιήσουν οι γελοίοι, μέχρι και ο μοντ ο Σάλι, σόρρυ Σάλι αλλά με αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, συντονιστής ήσουν δεν υπήρχε λόγος να σέρνεις το χορό των υπολοίπων, μαλάκων στην προκειμένη (σαν εσένα δλδ, στην συγκεκριμένη περίπτωση).
Γιάνννη οκ περνάμε καλά κτλ λέμε καμία μαλακία κτλ αλλά τι ακριβώς νομίζεις ότι κάνεις; έχεις σκεφτεί ότι παίζει να έχεις κάνα ψιλοθεματάκι κτλ; σκέψου το, ποιος άνθρωπος στα καλά του θα έμπαινε σε αυτή την διαδικασία, λέω εγώ τώρα.
Δε θυμάμαι την περίπτωση, οπότε δε θυμάμαι τι μαλακίες είπα (ούτε συ, προφανώς), οπότε μάλλον ο μαλάκας είσαι εσύ, σόρρυ αλλά με αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Δε σε λέω μαλάκα, απλώς λέω πόσο μαλάκας είσαι.

Αν είχα γελοιοποιήσει κάποια αναφορά σε Εβραίους, μασόνους, ερπετοειδείς, ποδηλάτες κλπ κλπ που μας μισούν, καλώς το είπα, νο πρόμπλεμ δερ.

ΥΓ: δεν πιστεύω να θες να διαβάσω 78 σελίδες μαλακίες, ε;
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Saliveros έγραψε: 02 Μάιος 2019, 10:41
    sys3x έγραψε: 02 Μάιος 2019, 04:34 μπήκαν οι γνωστοί μαλάκες να πουν την μαλακία τους για να γελοιοποιήσουν οι γελοίοι, μέχρι και ο μοντ ο Σάλι, σόρρυ Σάλι αλλά με αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, συντονιστής ήσουν δεν υπήρχε λόγος να σέρνεις το χορό των υπολοίπων, μαλάκων στην προκειμένη (σαν εσένα δλδ, στην συγκεκριμένη περίπτωση).
    Δε θυμάμαι την περίπτωση, οπότε δε θυμάμαι τι μαλακίες είπα (ούτε συ, προφανώς), οπότε μάλλον ο μαλάκας είσαι εσύ, σόρρυ αλλά με αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Δε σε λέω μαλάκα, απλώς λέω πόσο μαλάκας είσαι.

Αν είχα γελοιοποιήσει κάποια αναφορά σε Εβραίους, μασόνους, ερπετοειδείς, ποδηλάτες κλπ κλπ που μας μισούν, καλώς το είπα, νο πρόμπλεμ δερ.

ΥΓ: δεν πιστεύω να θες να διαβάσω 78 σελίδες μαλακίες, ε;
    όχι ρε σιγά, σταρκίδια μου κιόλας, πάντως οι σελίδες είναι πέντε (5), αν και δεν χρειάζεται να θυμάμαι γιατί είναι μπροστά μου θυμάμαι, είναι στην πρώτη σελίδα, δεν έχει γίνει καμία αναφορά για Εβραίους και μαλακίες από μένα μόνο από κάτι μαλάκες σαν εσένα.
    Πάντως ρε φίλε οκ σας παραδέχομαι, είστε πολύ γαμάτοι, πετάχτηκες εσύ πχ σαν μοντ, σόρυ, σαν την πούτσα είπες την μαλακία σου, τα έκανες πουτάνα κτλ και πάλι ο άλλος είναι ο μαλάκας (για σένα), λελ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
    Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”