!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorumvision song contest
Re: Phorumvision song contest
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
User_601
Οχι ρε,πολυ ωραια βιντεο εβαλε η ντοντ! Εκεινη η θειτσα δε με το αιν ,σβαιν,τραι.....σε ποιον πηγε δεν θυμαμαι,παω να δω.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! 
-
the comet the course the tail
χαίρομαι που σου βγάζω την γλυκιά και τρυφερή πλευρά σουΕσθήρ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:11Και εμενα.αχαχαχαχ!!!!!!!!the comet the course the tail έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:08 μου κόλλησε αυτό της Sertab τώρα και το ακούω στο repeat![]()
![]()
![]()
Στο μεταξυ εχω και μια λιστα με ομορφα τουρκικα κομματια(μην φανταστητε τιποτα τυπου σκυλαδικα,μιλαμε για κουλτουρα..εξαιρετικα)και τα εβαλα!Χχαχαχαχαχααχ!
Κααατι..κατι εχεις ψυχολογισειε σου κομμητακο μου!![]()
Τρελλαινομαι για ανατολιτικο στοιχειο,αλλα καμια σχεση με σκυλαδικα το ξαναλεω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
πήζον bot έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:16 θα βαλω και αυτο εδω να υπαρχει γενικώς..
και θα παω να φαω μια μπουγατσα σερρωνε![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Αμα είσαι από την φυλή του Λεβί αυτά είναι!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
User_601
Αυτην την πλευρα εχω παντα σε οσους ειναι οκ ,ωραιοι και σωστοι!the comet the course the tail έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:18χαίρομαι που σου βγάζω την γλυκιά και τρυφερή πλευρά σουΕσθήρ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:11Και εμενα.αχαχαχαχ!!!!!!!!the comet the course the tail έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:08 μου κόλλησε αυτό της Sertab τώρα και το ακούω στο repeat![]()
![]()
![]()
Στο μεταξυ εχω και μια λιστα με ομορφα τουρκικα κομματια(μην φανταστητε τιποτα τυπου σκυλαδικα,μιλαμε για κουλτουρα..εξαιρετικα)και τα εβαλα!Χχαχαχαχαχααχ!
Κααατι..κατι εχεις ψυχολογισειε σου κομμητακο μου!![]()
Τρελλαινομαι για ανατολιτικο στοιχειο,αλλα καμια σχεση με σκυλαδικα το ξαναλεω.![]()
![]()
![]()
εγώ περιμένω να φτάσουμε στο σημείο που θα την μαλώσεις.the comet the course the tail έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:18χαίρομαι που σου βγάζω την γλυκιά και τρυφερή πλευρά σουΕσθήρ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:11 Κααατι..κατι εχεις ψυχολογισειε σου κομμητακο μου!![]()
Τρελλαινομαι για ανατολιτικο στοιχειο,αλλα καμια σχεση με σκυλαδικα το ξαναλεω.![]()
![]()
![]()
τιποτα μην ενοχλεισαι κατι μεταξυ εμου και της μπουγατσαςdon't speak έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:19πήζον bot έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:16 θα βαλω και αυτο εδω να υπαρχει γενικώς..
και θα παω να φαω μια μπουγατσα σερρωνε![]()
![]()
![]()
-
User_601
Εσυ στα αβγουλακια σου αγαπουλαenaon έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:20εγώ περιμένω να φτάσουμε στο σημείο που θα την μαλώσεις.the comet the course the tail έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:18χαίρομαι που σου βγάζω την γλυκιά και τρυφερή πλευρά σουΕσθήρ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:11 Κααατι..κατι εχεις ψυχολογισειε σου κομμητακο μου!![]()
![]()
![]()
![]()
νομιζω ειναι οτι χειροτερο εχουμε στειλει ποτε. δεν πρεπει να εχει υπαρξει χειροτερη περφορμανς στη γιουροβιζιον. εμ δεν εχει φωνη, εμ δεν το ειπε και καλα, τραγικο.
ολη η τρουθ θα ηταν το πιο σωστο
πάντως εγώ παραδέχομαι οτι μετά τον σύς με πήδηξα, ειπα αφού θα γίνει ας το κάνω και μόνος μου λίγο να το χαρώ, με είδα στο τέλος. 
-
don't speak
Έφαγα τη γιουροβίζιον να βρω μονόροδο, νόμιζα είχε στου συς.enaon έγραψε: 01 Μάιος 2019, 21:30 πάντως εγώ παραδέχομαι οτι μετά τον σύς με πήδηξα, ειπα αφού θα γίνει ας το κάνω και μόνος μου λίγο να το χαρώ, με είδα στο τέλος.![]()
Ευτυχώς βρέθηκε
-
don't speak
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 423 Προβολές