Ως αντι-Κούλογλου σοκαρίστηκα, γιατί ενώ είναι κατσαπλιΆρης με αντίπαλο τον Πρωτοψάλτε φαίνεται κύριος.
Δεν βλέπω τηλεόραση συνήθως, μόνο πολύ αργά, νόμιζα πως το 0.60 είναι πχωρουμικός όρος ...
οχι ρε γι αυτο κοπανιεμαι, καταλαβαινεις το επιπεδο?
Αυτό το πράγμα είναι η αριστερά. Αυτό ακριβώς που βλέπετε από πάνω
αυτο το πραγμα ειναι το κομμα των ποινικων αυτο ακριβως..ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 18:02Αυτό το πράγμα είναι η αριστερά. Αυτό ακριβώς που βλέπετε από πάνω
καλλιο σταβλος παρα βοθρος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 18:11 Δεν νομίζω ότι χρειάστηκε τεράστια προσπάθειααπό τον ίδιο στάβλο σιτίζεστε, πουτινάκια
signature materialπήζον bot έγραψε: 01 Μάιος 2019, 15:57 πραγματικα αυτες οι φασεις δεν πρεπει να εχουν ξαναγινει. πρεπει να εξαφανιστει αυτο το κομμα.
χιλιες φορες χρυση αυγη (σχωρνα με παναγιτσα μου)
μπι μαι γκεστ, διαδωστεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 18:33signature materialπήζον bot έγραψε: 01 Μάιος 2019, 15:57 πραγματικα αυτες οι φασεις δεν πρεπει να εχουν ξαναγινει. πρεπει να εξαφανιστει αυτο το κομμα.
χιλιες φορες χρυση αυγη (σχωρνα με παναγιτσα μου)
+1ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Μάιος 2019, 18:11 Δεν νομίζω ότι χρειάστηκε τεράστια προσπάθειααπό τον ίδιο στάβλο σιτίζεστε, πουτινάκια
Εσείς επιλέξατε να δεθείτε με το διεθνή εσμο. Αν ήσασταν απλώς ζαίοι δεν θα με απασχολούσατε πολύ, συνήθως δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με Ελ ειδήσεις.πήζον bot έγραψε: 01 Μάιος 2019, 19:31 φτωχεια ομως ε? δεν εχεις τι να πεις για καμμια 50ρια ποινικους που υποστηρίζεις και τι κανεις?
κοτσαρεις εναν πουτιν. αμερικανικες εκλογες φαση.
ο πουτιν στον ανεμιστηρα![]()
πουντιασε ο πουτιν
ναι σε ειδα και στα διεθνη. του δε πόιντ ρε μπαγασα..Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Μάιος 2019, 19:47Εσείς επιλέξατε να δεθείτε με το διεθνή εσμο. Αν ήσασταν απλώς ζαίοι δεν θα με απασχολούσατε πολύ, συνήθως δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με Ελ ειδήσεις.πήζον bot έγραψε: 01 Μάιος 2019, 19:31 φτωχεια ομως ε? δεν εχεις τι να πεις για καμμια 50ρια ποινικους που υποστηρίζεις και τι κανεις?
κοτσαρεις εναν πουτιν. αμερικανικες εκλογες φαση.
ο πουτιν στον ανεμιστηρα![]()
πουντιασε ο πουτιν
αυτο λέμε. τετοια λαμογια δεν εχουν ξαναγινει.foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2019, 19:49 έχω δει να χρησιμοποιεί το επιχείρημα 0.60 μια χοντρή που ξέρω πολύ καλά ότι είναι στο payroll του Μητσοτάκη.