Custom_F έγραψε: 13 Μάιος 2018, 01:57
Δε μας ενδιαφερει να το σηκωσουμε. Θελουμε να δειξουμε την Ελλαδα μας. Με ελληνικο στιχο, παραδοσιακα ακουσματα. Ζντουπ.
η αλήθεια ειναι οτι εμένα μου αρέσει να στέλνουμε ό,τι νάναι, αλλά εκείνο το μήνυμα που έγραψες για την εθνική μπάσκετ, με κάρφωσε στην καρδιά.
Custom_F έγραψε: 13 Μάιος 2018, 01:57
Δε μας ενδιαφερει να το σηκωσουμε. Θελουμε να δειξουμε την Ελλαδα μας. Με ελληνικο στιχο, παραδοσιακα ακουσματα. Ζντουπ.
η αλήθεια ειναι οτι εμένα μου αρέσει να στέλνουμε ό,τι νάναι, αλλά εκείνο το μήνυμα που έγραψες για την εθνική μπάσκετ, με κάρφωσε στην καρδιά.
Ε ναι, να νικάμε θέλουμε, μην τρελαθούμε κιόλας
Καλα, καλα... κοροδεβεσυ...
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
τρίο ο ένας κουαρτέτο ο άλλος!
καλά ρε γιατι δε τα λέτε μεσημέρι αυτά που έχει και ζέστη και επιταχύνεται το πράμα όσο ναναι! γιατι περιμενετε να βραδιάσει;;
Αίολος έγραψε: 13 Μάιος 2018, 02:07
Κέρδισε το κοινωνικό μήνυμα. Καθόλου άσχημα.
ναι αλλά τώρα το βάρος είναι πάνω μας, πρέπει να το περάσουμε σε όλους αν μπορούμε, το βάζουμε παντού και το αφιερώνουμε στις κοπέλες μας, στην μαμά μας, στην γιαγιά μας.
Αίολος έγραψε: 13 Μάιος 2018, 02:07
Κέρδισε το κοινωνικό μήνυμα. Καθόλου άσχημα.
ναι αλλά τώρα το βάρος είναι πάνω μας, πρέπει να το περάσουμε σε όλους αν μπορούμε, το βάζουμε παντού και το αφιερώνουμε στις κοπέλες μας, στην μαμά μας, στην γιαγιά μας.
Να κανετε τις κοτες, να σας πετανε αβγα... ενδιαφερον.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Γιατί λένε κάποιοι ότι κερδίσαμε; Οι Κύπριοι κέρδισαν.
Ας επαναλάβω όμως και τι είχα πει στην αρχή του νήματος:
hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2018, 20:02
Πιστεύω σχεδόν με θρησκευτική θέρμη ότι η βαθμολόγηση είναι στημένη και δεν εννοώ το bloc voting. Δεν έχω ακόμα αντιληφθεί τον λόγο, αλλά κάποιος θα υπάρχει για να τους νοιάζει τόσο.
Μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από την απύθμενη διαφορά βαθμολόγησης επιτροπών-κοινού και από το πόσο ομοιογενής είναι η ψηφοφορία των επιτροπών. Οι επιτροπές είναι 100% στημένες και δεν υπάρχει ίχνος ένδειξης ότι συμβαίνει το αντίθετο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.