Η ισχύς εν τη ενώσει δεν τρώγεται.
Αρχαίο ρώσικο ρητό.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
γιαννη το καμπινγκ πως παει, το στησατε?
ο 11ος τι κερδίζει;
Στημένο. Σχεδόν όλους τους αριστερούς, τους άφησες εκτός.the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 09:56![]()
το ξέρω ότι το post count δεν είναι και το πιο αντικειμενικό κριτήριο, αλλά είναι το μόνο σχετικό που υπάρχει στα στατιστικά του πχορουμ.![]()
ποιοι πιστεύετε ότι είναι οι χρήστες που έχουν πάθει εντελώς πχορουμ;
παρακαλώ ψηφίστε.![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
κριτήριο ήταν ο αριθμός των post.Juno έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:45Στημένο. Σχεδόν όλους τους αριστερούς, τους άφησες εκτός.the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 09:56![]()
το ξέρω ότι το post count δεν είναι και το πιο αντικειμενικό κριτήριο, αλλά είναι το μόνο σχετικό που υπάρχει στα στατιστικά του πχορουμ.![]()
παρακαλώ ψηφίστε.![]()
...και όχι οι βλακείες και τα καμμένα που γράφουν.the comet the course the tail έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:47κριτήριο ήταν ο αριθμός των post.Juno έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:45Στημένο. Σχεδόν όλους τους αριστερούς, τους άφησες εκτός.the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 09:56![]()
παρακαλώ ψηφίστε.![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
εγώ παίζει να έχω κάνει τα περισσότερα κλικ, αλλά δεν τα έχει στα στατιστικά ( αν και θα μπορούσε.Juno έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:49 ...και όχι οι βλακείες και τα καμμένα που γράφουν.![]()
Άρα μιλάμε για το πιο ενεργό μέλος, αλλά πού να το καταλάβεις. Και εσένα έπρεπε να βάλεις στο poll.
για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, το κουλούρι πρέπει να έχει το 1/5 σε ποστ, τα άλλα ειναι τραγούδια, κάνει τον dj να μας φτιάχνει το κέφι και την βάζεις στην σέντρα. Και η Νάιδα μαθαίνει τον άγι μαγειρική. Τεσπα, η ζωή ειναι άδικη, καλά κάνεις και είσαι κακός και τους το θυμίζεις.
ήταν ανατροπή στο σενάριο. χάρηκαν με το προηγούμενο poll (της πιο συμπαθούς) και δεν μπορούσε να μείνει έτσι.enaon έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:58για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, το κουλούρι πρέπει να έχει το 1/5 σε ποστ, τα άλλα ειναι τραγούδια, κάνει τον dj να μας φτιάχνει το κέφι και την βάζεις στην σέντρα. Και η Νάιδα μαθαίνει τον άγι μαγειρική. Τεσπα, η ζωή ειναι άδικη, καλά κάνεις και είσαι κακός και τους το θυμίζεις.