!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο αγαπημένος σας κινηματογραφικός ντετέκτιβ
-
Ορέστης 35
Re: Ο αγαπημένος σας κινηματογραφικός ντετέκτιβ
Στο παλιο τον ειχα φερει ως παραδειγμα γοητευτικου αντρα και δεν αρεσε σε καμια.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:42 Καλέ ξεχάσατε να συμπεριλάβετε (εκτός του Murdoch) και τον Montalbano.![]()
![]()
Διαθέτει κάποιας μορφής γοητεία μπορούμε να πούμε, αλλά ούτε και σε μένα αρέσει ιδιαίτερα, δεν είναι του στυλ μου.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:27Στο παλιο τον ειχα φερει ως παραδειγμα γοητευτικου αντρα και δεν αρεσε σε καμια.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:42 Καλέ ξεχάσατε να συμπεριλάβετε (εκτός του Murdoch) και τον Montalbano.![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Τι του λειπει;aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:40Διαθέτει κάποιας μορφής γοητεία μπορούμε να πούμε, αλλά ούτε και σε μένα αρέσει ιδιαίτερα, δεν είναι του στυλ μου.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:27Στο παλιο τον ειχα φερει ως παραδειγμα γοητευτικου αντρα και δεν αρεσε σε καμια.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:42 Καλέ ξεχάσατε να συμπεριλάβετε (εκτός του Murdoch) και τον Montalbano.![]()
![]()
![]()
Δεν του λείπει τίποτα, τουναντίον, με αντικειμενικά δεδομένα, είναι αρκετά αρρενωπός και... συμπαθητικός.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:56Τι του λειπει;aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:40Διαθέτει κάποιας μορφής γοητεία μπορούμε να πούμε, αλλά ούτε και σε μένα αρέσει ιδιαίτερα, δεν είναι του στυλ μου.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:27 Στο παλιο τον ειχα φερει ως παραδειγμα γοητευτικου αντρα και δεν αρεσε σε καμια.![]()
Αλλά όχι ερωτικός για το δικά μου γούστο, να διευκρινίσω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 01 Μάιος 2019, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος ντετεκτιβ κατ εσε;aLiCat έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:24Δεν του λείπει τίποτα, τουναντίον, με αντικειμενικά δεδομένα, είναι αρκετά αρρενωπός και... συμπαθητικός.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:56Τι του λειπει;aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 23:40
Διαθέτει κάποιας μορφής γοητεία μπορούμε να πούμε, αλλά ούτε και σε μένα αρέσει ιδιαίτερα, δεν είναι του στυλ μου.![]()
Ο αστυνόμος Σαΐνης!Ορέστης 35 έγραψε: 01 Μάιος 2019, 01:58Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος ντετεκτιβ κατ εσε;aLiCat έγραψε: 01 Μάιος 2019, 00:24Δεν του λείπει τίποτα, τουναντίον, με αντικειμενικά δεδομένα, είναι αρκετά αρρενωπός και... συμπαθητικός.

Οk, πλάκα κάνω, αλλά μου αρέσουν οι ιστορίες του Σαΐνη (Inspector Gadget), με την προϋπόθεση να μην είναι μεταγλωτισμένες.
Όσο για ερωτισμό που αποπνέει, στα δικά μου (περίεργα) γούστα ανταποκρίνεται ο Johny Lee Miller από την τηλεοπιτική σειρά Elementary.
(χωρίς την Κινέζα 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ο Μερντοχ δεν είναι κινηματογραφικός αλλά τηλεοπτικός, ίσως γι αυτό δε τον εβαλαν. Στους τηλεοπτικούς μπορούμε να βάλουμε πολύ κόσμο όπως τον ντόκτορ Μπλέικ, τη μις Φισερ, τον φάδερ Μπράουν κλπ κλπ
πολύ δυνατό πολ!!!
αδυνατώ να ψηφίσω, θα ήθελα τουλάχιστον 3 ψήφους και μία τέταρτη εάν ο Μποντ θεωρηθεί ντετέκτιβ (με την ευρεία έννοια)
και μία πέμπτη για τον αδικημένο Dirty Harry Callahan
όταν λέμε Ρεξ εννοούμε τον σκύλο ή τον συνοδό;
αδυνατώ να ψηφίσω, θα ήθελα τουλάχιστον 3 ψήφους και μία τέταρτη εάν ο Μποντ θεωρηθεί ντετέκτιβ (με την ευρεία έννοια)
και μία πέμπτη για τον αδικημένο Dirty Harry Callahan
όταν λέμε Ρεξ εννοούμε τον σκύλο ή τον συνοδό;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση