Γενικά νομίζω όπως το έθεσες δεν είναι φυσιολογική τοποθέτηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2019, 08:29![]()
Εγώ δεν θεωρώ τον διάλογο που παρέθεσα "φυσιολογική" συζήτηση αλλά μπαλωθιές ή μολότωφ στην κερκίδα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:22Και που θα φορέσουμε τα καλά μας;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:03
Σαφώς και είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και είναι αυτό που διευκρινίζει ο Ηράκλειτος. Τα "εορτάσιμα" εκρηκτικά και οι μπαλωθιές δεν έχουν στόχο ανθρώπους ή εμπρησμό σε καμμία περίπτωση. Σε πλήρη αντίθεση με τις μολότωφ και τις ναυτικές φωτοβολίδες...
Στην τελική, αν θεωρείς ότι τα κράνη και οι ...αντιπυρικές στολές των αστυνομικών αποτελούν δικαιολογία, ας φοράνε κράνη και όσοι πάνε ως θεατές στα πασχαλιάτικα δρώμενα για να λήξει ιδεολογικώς κι αυτό το θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μπαλωθιές σε γλέντια
Re: μπαλωθιές σε γλέντια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Όλοι νομίζουμε κάτι. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ακριβως.Ηράκλειτος έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:02Προφανώς. Οι μπαλωθιές/σαΐτες κλπ γίνονται για τη διασκέδαση του λαού και όχι για τη δολοφονία του, απλώς είναι επικίνδυνα. Οι μολότωφ πέφτουν εσκεμμένα για τη δολοφονία του, άρα είναι χειρότερα και χρήζουν δραστικότερης αντιμετώπισης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αμα μου τρυπησει τη βαρκα, σε γαμησαΜηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2019, 21:15Ρίχνεις προς την θάλασσα, στην Καλαμάτα.Von Mackensen έγραψε: 29 Απρ 2019, 21:06 Υπάρχει σωστός τρόπος; Αφού η σφαίρα θα καταλήξει στο έδαφος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Συγνώμη αλλά μορφή διασκέδασης που περιλαμβάνει πυροβολισμούς με φονικά όπλα σε κατοικημένη περιοχή θέλει να είσαι τελείως κατακάθι του πλανήτη για να τη θεωρείς κάτι που δε χρήζει δραστικότατης αντιμετώπισης. Δεν είναι κάτι "που δεν έχει στόχο" να σκοτώσει, είναι κάτι που αδιαφορεί πλήρως για το ενδεχόμενο να σκοτώσει και γι' αυτό σκοτώνει. Τουλάχιστον ένα άτομο το μήνα.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος όλοι οι γεμάτοι κατανόηση για τα έθιμα του λαού πριν 2 χρόνια ήσασταν στα κεραμίδια και σκίζατε τα βυζιά σας επειδή το γλέντι που οδήγησε στο φόνο το έκαναν κανονικοί γύφτοι αντί για εληνόφωνοι.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος όλοι οι γεμάτοι κατανόηση για τα έθιμα του λαού πριν 2 χρόνια ήσασταν στα κεραμίδια και σκίζατε τα βυζιά σας επειδή το γλέντι που οδήγησε στο φόνο το έκαναν κανονικοί γύφτοι αντί για εληνόφωνοι.
Θέλει πιο απλές διαδικασίες:Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 20:55 Θελει ειδικη επιχειρηση της αστυνομιας για να συλληφθουν 10 μεθυσμενοι οπλοφοροι που ριχνουν μπαλωθιες.
Θελει πολυανθρωπη κινητοποιηση και παρουσια εισαγγελεα γιατι μπορει να εξελιχθει σε ανταλλαγη πυροβολισμων. Και φυσικα πολιτικη και κοινωνικη καλυψη, αλλιως ενα επαρχιακο περιπολικο δεν πλησιαζει.
Αλλιως μπορει να γινει φιασκο που θα τρεχουν να κρυφτουν και θα γελαει ο απολιτιστος εσμος
1) εντολή να κατεβάσουν το όπλο
2) αναμονή 5 δευτερόλεπτα
3) πυρ στο ψαχνό
Βασικά είναι αδιανόητο ότι επιτρέπεται μεθυσμένο μπουλούκι να κυκλοφορεί με όπλα χωρίς να εκτελείται. Δε νομίζω καν ότι επιτρέπεται.
- Υδράργυρος
Πριν από 10-15 χρόνια υποφέραμε σε γειτονιά του δήμου της Αθήνας από ένα μαλάκα που κάθε φορά που έβαζε γκολ ο ολυμπιακός έβγαινε στο μπαλκόνι και έριχνε με κυνηγετική καραμπίνα. Φαντάσου τι είχαμε τραβήξει τότε με τα τιμημένα και ολυμπιακούς number one κλπ. Ζήταγα από τη γειτονιά να μου πούνε ποιός είναι για΄τι δεν είχα οπτική επαφή. Δε μου έλεγε κανείς. Κάποιοι μου είπανε ένα παρατσούκλι που παραπέμπει σε τόπο καταγωγής (μέρος της πελοπονήσου) και οτι και καλά θα του το πούνε οι ίδιοι. Τελικά την εποχή των μνημονίων σταμάτησε, δεν ξέρω για ποιό λόγο.foscilis έγραψε: 30 Απρ 2019, 10:56 Συγνώμη αλλά μορφή διασκέδασης που περιλαμβάνει πυροβολισμούς με φονικά όπλα σε κατοικημένη περιοχή θέλει να είσαι τελείως κατακάθι του πλανήτη για να τη θεωρείς κάτι που δε χρήζει δραστικότατης αντιμετώπισης. Δεν είναι κάτι "που δεν έχει στόχο" να σκοτώσει, είναι κάτι που αδιαφορεί πλήρως για το ενδεχόμενο να σκοτώσει και γι' αυτό σκοτώνει. Τουλάχιστον ένα άτομο το μήνα.
Αλλά είναι μια μαλακία που έχει κοινωνική αποδοχή και συγκάλυψη. Αλλά και κανένας δε θέλει να ανοίξει νταλαβέρια και κόντρες με έναν που πυροβολάει
- Υδράργυρος
Τι ακριβώς; Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάνε οι μολότοφ στην ιστορία με τις μπαλωθιές; Τελείως διαφορετικα΄πράματαΑσέβαστος έγραψε: 30 Απρ 2019, 10:21ακριβως.Ηράκλειτος έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:02Προφανώς. Οι μπαλωθιές/σαΐτες κλπ γίνονται για τη διασκέδαση του λαού και όχι για τη δολοφονία του, απλώς είναι επικίνδυνα. Οι μολότωφ πέφτουν εσκεμμένα για τη δολοφονία του, άρα είναι χειρότερα και χρήζουν δραστικότερης αντιμετώπισης.
- hellegennes
Έλα, τώρα λες μαλακίες. Ότι θα πάνε 2 περιπολικά και θα επιτεθούν σε ένα τσούρμο οπλισμένους.foscilis έγραψε: 30 Απρ 2019, 11:03Θέλει πιο απλές διαδικασίες:Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 20:55 Θελει ειδικη επιχειρηση της αστυνομιας για να συλληφθουν 10 μεθυσμενοι οπλοφοροι που ριχνουν μπαλωθιες.
Θελει πολυανθρωπη κινητοποιηση και παρουσια εισαγγελεα γιατι μπορει να εξελιχθει σε ανταλλαγη πυροβολισμων. Και φυσικα πολιτικη και κοινωνικη καλυψη, αλλιως ενα επαρχιακο περιπολικο δεν πλησιαζει.
Αλλιως μπορει να γινει φιασκο που θα τρεχουν να κρυφτουν και θα γελαει ο απολιτιστος εσμος
3) πυρ στο ψαχνό
Βασικά είναι αδιανόητο ότι επιτρέπεται μεθυσμένο μπουλούκι να κυκλοφορεί με όπλα χωρίς να εκτελείται. Δε νομίζω καν ότι επιτρέπεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το πόηντ του νομίζω είναι ότι πρέπει να παρθούν άμεσα δραστικά μέτρα (και σε αυτή την περίπτωση συμφωνώ φυσικά), αν τώρα κυριολεκτείhellegennes έγραψε: 30 Απρ 2019, 19:10Έλα, τώρα λες μαλακίες. Ότι θα πάνε 2 περιπολικά και θα επιτεθούν σε ένα τσούρμο οπλισμένους.foscilis έγραψε: 30 Απρ 2019, 11:03Θέλει πιο απλές διαδικασίες:Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 20:55 Θελει ειδικη επιχειρηση της αστυνομιας για να συλληφθουν 10 μεθυσμενοι οπλοφοροι που ριχνουν μπαλωθιες.
3) πυρ στο ψαχνό
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πρέπει να πάνε 2 περιπολικά και μετά εφόσον κάνουν οι άλλοι την παραμικρή μαλακία αυτόματα πρέπει να γίνει escalated και να έρθουν 20 περιπολικά, ακριβώς σα να ήταν ένοπλοι ληστές. ΔΕ χρειάζεται εισαγγελέα για να αντιμετωπίσεις τρελούς με όπλο, για όνομα του Θεού είναι ο ορισμός του αυτόφωρου κακουργήματος και διαβάζουμε αρκετά συχνά στις ειδήσεις (εντάξει όχι κάθε μέρα αλλά σίγουρα μια στα 1-2 χρόνια) για ληστείες ή ελέγχους που καταλήγουν έτσι.
Από εκεί και πέρα συνήθως δεν είναι τσούρμο. Είναι 1 ή 2 άτομα.
Αυτό ισχύει γενικώς για τους νόμους. Να ισχύουν και να εφαρμόζονται για όλους εκτός από μένα.πατησιωτης έγραψε: 29 Απρ 2019, 01:21 H αστυνομία παίρνει εντολές από την κυβέρνηση και η κυβέρνηση εκλέγεται από τον λαό.Και αυτός ο λαός στο 80% των περιπτώσεων δεν θέλει αστυνομία καθόλου και οι εφημερίδες του γράφουν συνέχεια για αστυνομική βία μέχρι να γίνει η στραβή (ορολογία Δούρου) οπότε οι ίδιοι αρχίζουν και λένε που είναι το κράτος.
![]()
- hellegennes
Ας αρχίσουμε από το γεγονός ότι κανείς δεν καταγγέλλει τέτοια περιστατικά κι αυτό γιατί χαίρουν ευρείας αποδοχής. Στην Κρήτη, τουλάχιστον.foscilis έγραψε: 30 Απρ 2019, 20:30 Πρέπει να πάνε 2 περιπολικά και μετά εφόσον κάνουν οι άλλοι την παραμικρή μαλακία αυτόματα πρέπει να γίνει escalated και να έρθουν 20 περιπολικά, ακριβώς σα να ήταν ένοπλοι ληστές. ΔΕ χρειάζεται εισαγγελέα για να αντιμετωπίσεις τρελούς με όπλο, για όνομα του Θεού είναι ο ορισμός του αυτόφωρου κακουργήματος και διαβάζουμε αρκετά συχνά στις ειδήσεις (εντάξει όχι κάθε μέρα αλλά σίγουρα μια στα 1-2 χρόνια) για ληστείες ή ελέγχους που καταλήγουν έτσι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Von Mackensen
Διαβάζω ότι έχει προσαχθεί και ομολογήσει ο ανόητος κουμπουροφορος.
- Υδράργυρος
55χρονος ιδιοκτητης βενζιναδικου ο δραστης. Η συνεχεια γνωστη, θα παει σε ενα καλο δικηγορικο γραφειο και με ενα σεβαστο ποσο θα την κσθαρισει με εξαγορασιμη
Η οικογενεια θα μεινει με ενα αναπηρο παιδι
Η οικογενεια θα μεινει με ενα αναπηρο παιδι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon