!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξυλοδαρμος Μακεδονομαχου στα Εξαρχεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ξυλοδαρμος Μακεδονομαχου στα Εξαρχεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γάταρος έγραψε: 30 Απρ 2019, 20:15 Τώρα είδατε σε τι αμύνθηκε ο Γιώργης ο Ρουπακιάς.
Ρε το έχεις χάσει τελείως;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Eviotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eviotis »

Τον είδα σε video.Ξυρισμένος με μούσι. Μάλλον ήθελε να βγάλει selfie ότι βρίσκεται στα Εξάρχεια με τη συγκεκριμένη μπλούζα.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:55 Άλλο ο συγκεκριμένος που όντως ήταν απερίσκεπτος και άλλο η προσαρμογή στη διάλυση της έννομης τάξης.Εγώ δεν είμαι έτοιμος να προσαρμοσθώ.Δεν μπορώ να κάνω βέβαια τίποτα μόνος μου,μπορώ όμως να υποστηρίζω πολιτικούς που ζητούν νόμο και τάξη (αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες).Υποστηρίζω λοιπόν όποιον ζητά να περάσουν τα Εξάρχεια δια πυρός και σιδήρου και εάν αύριο το επιχειρήσει ο Μητσοτάκης - πράγμα που δεν το ξέρω - θα το υποστηρίξω και εδώ.
Τα είχαν πει και άλλοι στο παρελθόν αυτά τα περί ''καθαρισμού των Εξαρχείων'' αλλά ποτέ τίποτα δεν έγινε.
Άβατο ήταν και άβατο παραμένει.
Προφανώς και με τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό τα ίδια θα γίνονται.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Γάταρος έγραψε: 30 Απρ 2019, 20:15 Τώρα είδατε σε τι αμύνθηκε ο Γιώργης ο Ρουπακιάς.
Α! Σε αμυνα ηταν ο συναγωνιστης σας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 30 Απρ 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

:+1:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:57 Όλοι θα κριθούμε όταν θα υπάρξει ο πρώτος νεκρός αναρχικός επί Μητσοτάκη.Εγώ ζητώ κατάσταση πολιορκίας στα Εξάρχεια και μηδενική ανοχή στους αλήτες.
:+1: :goodpost:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:55 Υποστηρίζω λοιπόν όποιον ζητά να περάσουν τα Εξάρχεια δια πυρός και σιδήρου και εάν αύριο το επιχειρήσει ο Μητσοτάκης - πράγμα που δεν το ξέρω - θα το υποστηρίξω και εδώ.
Ο Μητσοτάκης καταδίκασε την απόφαση των αστυνομικών να συγκεντρωθούν στα Εξάρχεια και λες ότι δεν ξέρεις τι θα κάνει; Από τη στιγμή που φοβάται τη σύγκρουση με την ανομία από τη θέση της αντιπολίτευσης, σκέψου πόσο θα τη χέζεται αν βρεθεί σε θέση ευθύνης.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:57
Yochanan έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:55 επειδή όμως ο τρόπος σκέψης δεν ειναι για όλους ετσι, την επομενη φορα που οι κυρ-παντελήδες σας κάνουνε τον κώλο αεροδρόμιο να μην έρθεις εδω να κλαφτείς

Όλοι θα κριθούμε όταν θα υπάρξει ο πρώτος νεκρός αναρχικός επί Μητσοτάκη.Εγώ ζητώ κατάσταση πολιορκίας στα Εξάρχεια και μηδενική ανοχή στους αλήτες.
Πώ πώ είσαστε πολύ σκληροί άνδρες εκεί στη νουδού. Τσουτσούριασα.
Βρε όταν είχε γίνει η ιστορία με τον Γρηγορόπουλο, είχατε παραδώσει όλη την Ελλάδα στους αναρχικούς. Ποιούς κοροϊδεύετε?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκαν στον ακροδεξιό σύλλογο μοτοσυκλετιστών Macedonian Warriors που έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σύντροφοι έσπευσαν στο σημείο στο οποίο δειπνούσαν τα 3 ακροδεξιά απόβλητα, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για φασιστοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα αφού ο ένας εκ των 3 πήρε τα πόδια του στην πλάτη μαζί με τη γυναίκα η οπία εξαφανίστηκε και δεν πειράχτηκε, ενώ ο τρίτος έπεσε κάτω.Οι σύντροφοι έδειξαν στους φασίστες ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Yochanan έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:31

Δεν αρέσει.

Αλλά είστε και υποκριτές. Οπου σας παίρνει είστε, ετσι ειναι ο νομος του ισχυρου. Όταν σας πάνε παραμάζωμα οι μπάτσοι κλαίγεστε για αστυνομική αυθαιρεσία.

Η αριστερά είναι καρκίνος.
Η αριστερά δεν είναι απαραίτητα καρκίνος.
Η βλακεία,απ`όπου κι αν προέρχεται,είναι.
Και εξηγούμαι:
Αν πας με Ελληνική σημαία στα Εξάρχεια,θα φας ξύλο.
Αν πας με μπλουζάκι ΠΑΟΚ στο Πασαλιμάνι θα φας ξύλο.
Αν πας με μπλουζάκι ΟΣΦΠ στην Τούμπα θα φας ξύλο.
Αν πας με σφυροδρέπανα σε συγκέντρωση της ΧΑ θα φας ξύλο.
Αν πας με σβάστικες σε συγκέντρωση του ΚΚΕ θα φας ξύλο.
Αν είσαι λευκός και πας στο Χάρλεμ θα φας ξύλο.
Αν είσαι μαύρος και πας στην Αλαμπάμα θα φας ξύλο.
Αν είσαι καθολοκός Ιρλανδός και πας σε μαγαζί προτεσταντών θα φας ξύλο.
Αν είσαι Χούτου και πας σε χωριό Τούτσι θα φας ξύλο (αν είσαι τυχερός).
Αν είσαι εμφανώς κάτι και πας σε χώρο που επικρατεί κάτι άλλο θα φας ξύλο.
Ισχύει.Μας αρέσει;Μάλλον όχι.
Οι αριστεροί το έχουν επιβάλει αυτό;Όχι.
Τότε οι δεξιοί;Πάλι όχι.
Τότε ποιός;
Δεν είμαι σε θέση (δεν έχω και τις γνώσεις άλλωστε) να αναλύσω κοινωνιολογικά το φαινόμενο ωστόσο υπάρχει μιά "ανάγκη" να γαμάμε ό,τι δεν μας ταιριάζει, όταν έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε.
Τα πιο πολλά απ`τα παραπάνω παραδείγματα φαινομενικά δεν συνδέονται μεταξύ τους,όμως στην πραγματικότητα είναι ακριβώς τα ίδια.Στην ασφάλεια της ομάδας,θρησκείας,πολιτικής γραμμής,οπαδικού "ενθουσιασμού",ιδεολογικής-εθνολογικής καθαρότητας κλπ όλοι έχουμε ακριβώς τις ίδιες πρωτόγονες αντιδράσεις.
Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ`έξω.Κι εμένα η πρώτη αφιλτράριστη σκέψη ήταν "που πας ρε μαύρε μέσα στο Εξάρχειο δηλώνοντας τα εθνικιστικά σου πιστεύω".
Ωστόσο η δεύτερη σκέψη μου ήταν "τι λες ρε παπάρα;Όταν βιάστηκε η κοπελίτσα προχτές δεν είπες που πας μαντάμ με το μίνι,τα ήθελε ο απ`αυτός σου".Είπες ότι πρόκειται για εγκληματίες και πρέπει να λάβουν ότι τους αξίζει.Οκ λοιπόν,ας λάβουν οι εγκληματίες ό,τι τους αξίζει και δε πα`νάνε δεξοί,ζερβοί ή και απλά ζαβοί.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

waldorf έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:11 Ωστόσο η δεύτερη σκέψη μου ήταν "τι λες ρε παπάρα;Όταν βιάστηκε η κοπελίτσα προχτές δεν είπες που πας μαντάμ με το μίνι,τα ήθελε ο απ`αυτός σου".Είπες ότι πρόκειται για εγκληματίες και πρέπει να λάβουν ότι τους αξίζει.Οκ λοιπόν,ας λάβουν οι εγκληματίες ό,τι τους αξίζει και δε πα`νάνε δεξοί,ζερβοί ή και απλά ζαβοί.
:smt023 :+1:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Eviotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eviotis »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:11
Γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκαν στον ακροδεξιό σύλλογο μοτοσυκλετιστών Macedonian Warriors που έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σύντροφοι έσπευσαν στο σημείο στο οποίο δειπνούσαν τα 3 ακροδεξιά απόβλητα, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για φασιστοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα αφού ο ένας εκ των 3 πήρε τα πόδια του στην πλάτη μαζί με τη γυναίκα η οπία εξαφανίστηκε και δεν πειράχτηκε, ενώ ο τρίτος έπεσε κάτω.Οι σύντροφοι έδειξαν στους φασίστες ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Καλά του έκαναν.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Kauldron έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:09
πατησιωτης έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:57
Yochanan έγραψε: 30 Απρ 2019, 21:55 επειδή όμως ο τρόπος σκέψης δεν ειναι για όλους ετσι, την επομενη φορα που οι κυρ-παντελήδες σας κάνουνε τον κώλο αεροδρόμιο να μην έρθεις εδω να κλαφτείς

Όλοι θα κριθούμε όταν θα υπάρξει ο πρώτος νεκρός αναρχικός επί Μητσοτάκη.Εγώ ζητώ κατάσταση πολιορκίας στα Εξάρχεια και μηδενική ανοχή στους αλήτες.
Πώ πώ είσαστε πολύ σκληροί άνδρες εκεί στη νουδού. Τσουτσούριασα.
Βρε όταν είχε γίνει η ιστορία με τον Γρηγορόπουλο, είχατε παραδώσει όλη την Ελλάδα στους αναρχικούς. Ποιούς κοροϊδεύετε?

Εγώ κανέναν.Ατυχώς έχει κλείσει το παλιό Φόρουμ και δεν μπορείς να δεις τι έγραφα τότε.Μόνο που δεν υπάρχει και κανένας άλλος.Εσείς - και εννοώ εσείς την ΧΑ δεν υπάρχετε για ένα πολύ απλό λόγο : εάν επιχειρηθεί η επιβολή της τάξεως από πολιτική δύναμη που δηλώνει σπορά των ηττημένων του 1945,η διεθνής κοινότητα που αποτελείται από τους νικητές του 1945 θα ταχθεί με τους αναρχικούς. :D Τους εμφύλιους πολέμους τους κερδίζει αυτός που έχει διεθνείς συμμάχους.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Yochanan έγραψε: 30 Απρ 2019, 22:18 :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Γελάς φίλε Γιόχι που ο Πατ ονειρεύεται Γράμμους στην Πλατεία Εξαρχείων;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”