!!! DEVELOPMENT MODE !!!

8 σεζόν G.O.T

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: 8 σεζόν G.O.T

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ίφιδα έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:43
Nero έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:06 .

Στη σειρά αντίθετα, όλοι οι Ταργκαριεν υποτίθεται ότι είναι πυρίμαχοι.
Όχι όλοι, ένας από κάθε γενιά. Ο αδερφός τηςΝτανυ δεν ήταν πυριμαχος
Nostalgia έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:22
Διαφωνω, το βλεπεις εντελως γενικα, ξεραμε για τους WW zombies etc, οτι πεθαινουν με τρεις τροπους, δεν γουσταρω να βλεπω εξαιρεσεις μου χαλαει την πλοκη, εαν δεν καιγεται απο dragon fire τοτε γιατι να πεθανει απο vallyrian steal και να μην πουμε οτι ειδικα για τον ΝΚ, πρεπει να ειναι βουτηγμενο σε αιμα παρθενας κατσικας; Ξερουμε οτι η Δρακομανα δεν καιγεται, εαν στο επομενο επεισοδιο την δουμε να καιγεται ζωντανη επειδη η συγκεκριμενη φωτια ηταν απο λαρδι δρακου που πεθανε στη γεννα πως θα σου φανει; Δεν μπορουν να καταπατουν τους κανονες που αυτοι εχουν ορισει, ειναι σα να μας θεωρουν μαλακες και να λενε, οτι κοτσανα κι αν βαλω στα @@ μου, γιατι εσεις θα το ρουφηξετε χαπατα.

Υπαρχουν κενα που στα επομενα 3 επεισοδια πρεπει να απαντηθουν, ποιος ηταν ο ΝΚ, ηταν ο brandon the Builder? ηταν ο αδερφος του; κοκ. Επισης υπαρχουν κενα που εκαψαν το σεναριο στην κυριολεξια, πως εφθασε εκει το κοντοπουτανο μεσα απο ολους τους WW? Γιατι δεν καηκε ο ΝΚ απο την φωτια; Τι εκανε ο Μπραν; Εφοσον ηξερε που ηταν ο Μπραν γιατι δεν πηγε απευθειας με τον δρακο να τον καψει κατω απο το δενδρο; και τοσα αλλα πολλα που δημιουργουν την αισθηση ή της προχειροτητας ή του δεν με νοιαζει γιατι εσεις θα το καταπιειτε οτι κι αν ειναι.

Με ενδιαφερει η λεπτομερεια διοτι εκει ξεχωριζει το αριστουργημα απο την "αμερικλανια".
Σε κανένα σημείο δεν αναφέρεται ότι ο ΝΚ μπορεί να καεί. Υποθέσεις έκαναν κρίνοντας απ τους ww. Αναρωτιέσαι γιατί ένας ww ας πούμε λεβελ 10 μπορεί να καεί και ο δημιουργός του λεβελ 1000 όχι; Γιατί είναι ισχυρότερος. Γιατί είναι ο πάγος ο ίδιος που μπορεί να σηκώσει χιονοθυελλα και να σβήσει τις φωτιές των δράκων.
Όλο το πρόβλημα βρίσκεται στο σημείο που λες "κοντοπούτανο" . Αν δεν θέλατε να δείτε γυναίκες ισχυρές, ικανές για όλα, να μη βλέπατε την σειρά.
Η Άρυα έφτασε ως εκεί χωρίς να την καταλαβει ο ΝΚ όπως ακριβώς έφτασε ο Φεισλες μαν σε άλλους και τους δολοφόνησε. Δόθηκαν ένα σωρό εξηγήσεις καμία δε σας έκανε, γιατί; Γιατί κοντοπούτανο :lol: περιμένετε λίγες βδομάδες να τελειώσει η σειρά, μπορεί να πάρουμε απαντήσεις για όλα, μπορεί και όχι, δε θα είναι η πρώτη φορά
Ναι ρε, πες με και μισογυνη που εχω την Ντανυ σε αφισα πανω απο το γραφειο μου.... :roll:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Gherschaagk έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:45
Nostalgia έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:33
Nero έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:06 ένα μικρό τυχαίο δείγμα για το πόσο συνεπείς είναι οι ταλαντούχοι αυτοί σεναριογράφοι, είναι αυτό

Η ιστοριούλα του Έριον που πέθανε προσπαθώντας να καταπιεί τη φωτιά που περίμενε να τον μεταμορφώσει σε δράκο είναι παρμένη από τα βιβλία, όπου σύμφωνα με την εσωτερική λογική, οι Ταργκάριεν είναι άνθρωποι και καίγονται κανονικά, με την περίπτωση της Ντανυ την νύχτα που γεννήθηκαν οι δράκοι να είναι μοναδική, τις υπόλοιπες φορές ούτε καν η ίδια δεν είναι πυρίμαχη.

Στη σειρά αντίθετα, όλοι οι Ταργκαριεν υποτίθεται ότι είναι πυρίμαχοι. Βρήκαν ένα ωραίο quote που ταίριαζε στην περίπτωση και τους άρεσε και το κότσαραν, ποιος χέστηκε αν είναι συνεπής ή όχι? :003:
Υπαρχει μια σκηνη στο σηριαλ οπου η Ντανυ μπαινει σε καυτο νερο και η Μισαντει της φωναζει, "μην θα καεις" αλλα η Ντανυ μπαινει κανονικα χωρις προβλημα, αρα για το σηριαλ δεχομαστε οτι οντως προκειται για πυριμαχο θηλυκο.... Φυσικα οι υπολοιποι Ταργκεριαν δεν ηταν.
Το άκαυτο των ταργκάριεν είναι ασσετ που άλλοι το έχουν κι άλλοι όχι. Η Ντάνυ το έχει ο Βισερις δεν το είχε και για αυτό τον κάψανε. Της Ντάνυ φάνηκε από όταν την ετοίμαζαν για τον καλ. Εκεί της είπε μια υπηρέτρια να μην μπει στο νερό γιατί θα καεί κι εκείνη την έγραψε. Δεν της το είπε η Μισαντεη.
Αυτη την σκηνη ελεγα, απλα δεν θυμαμαι εαν ηταν η Μισαντει ή αλλη, πανε και χρονια....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πάντως είναι μια πιθαμή άνθρωπος.

Και την επέλεξαν για να φαίνεται μικρή ηλικιακά σε σχέση με τον καλ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Εδω και καποιες σεζον οι διαλογοι ειναι χαλια. Κοιτουσα καποια στιγμιοτυπα απο τις πρωτες σεζον οπου οι διαλογοι ηταν εξαιρετικοι. Καμια σχεση με τις τελευταιες σεζον. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σκηνοθετικα μιλωντας, οσο ο ΡΡ Μαρτιν ηταν στην θεση του εκπαιδευτη πιλοτου, το σωου πετουσε καλα. Καποια στιγμη ο ΡΡ Μαρτιν την κοπανησε με αλεξιπτωτο και τωρα οι σκηνοθετες θελουν να προσγειωσουν το αεροπλανο οπως-οπως.

Το επεισοδιο ηταν αθλιο. Με εξαιρεση τα στιγμιοτυπα με τους Ντοθρακι στην αρχη, πουθενα δεν αισθανθηκα οτι το Γουιντερφελ απειλουνταν πραγματικα. Ο θανατος του Night king ηταν τελειως anticlimatic. Με εξαιρεση την Αρια και τον Μπραν(ο οποιος καθοταν σε μια καρεκλα σε ολη την διαρκεια του επεισοδιου)θα μπορουσες να περικοψεις ολα τα στιγμιοτυπα με τους αλλους βασικους χαρακτηρες και δεν θα ειχες χασει τιποτα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Gherschaagk έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:52 Πάντως είναι μια πιθαμή άνθρωπος.

Το 51 έφυγε πριν, άρα το πράσινο ταιριάζει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Keyser Soze έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:42 Πώς γυρίστηκαν οι σκηνες (έχει διάρκεια 40+ min, δεν ειναι το Featurette) :

:smt038 :smt038 :smt038
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Στρακαστρουκας έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:59 Εδω και καποιες σεζον οι διαλογοι ειναι χαλια. Κοιτουσα καποια στιγμιοτυπα απο τις πρωτες σεζον οπου οι διαλογοι ηταν εξαιρετικοι. Καμια σχεση με τις τελευταιες σεζον. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σκηνοθετικα μιλωντας, οσο ο ΡΡ Μαρτιν ηταν στην θεση του εκπαιδευτη πιλοτου, το σωου πετουσε καλα. Καποια στιγμη ο ΡΡ Μαρτιν την κοπανησε με αλεξιπτωτο και τωρα οι σκηνοθετες θελουν να προσγειωσουν το αεροπλανο οπως-οπως.
η απλη εξηγηση ειναι οτι τελειωσε το υλικο απο τα βιβλια
τωρα βλεπουμε εδω και 2 σεζον οτι γραψανε οι σεναριογραφοι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Otto Weininger έγραψε: 30 Απρ 2019, 17:00
Gherschaagk έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:52 Πάντως είναι μια πιθαμή άνθρωπος.

Το 51 έφυγε πριν, άρα το πράσινο ταιριάζει.
Ε;;;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Nostalgia έγραψε: 30 Απρ 2019, 16:49
Ναι ρε, πες με και μισογυνη που εχω την Ντανυ σε αφισα πανω απο το γραφειο μου.... :roll:
:lol: Δεν είσαι μισογύνης, είσαι μισοΆρυας. Μα γιατίιι;
Το κοριτσάκι απ την αρχή έλεγε "άιμ νοτ α λέιντι, δατς νοτ φορ μι", απ το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν εκπαιδεύεται γι αυτό το πράγμα, έχει περάσει τα πάνδεινα, την πήραν με το ζόρι απ το σπίτι, ειδε τον πατέρα της να αποκεφαλίζεται, την εσερναν από δω κι από κει, έπαιξε αντερκάβερ κατάσκοπος, πήγαν να την σκοτώσουν πόσες φορές, μεγάλωσε σχεδόν μόνη της, πήγε με το στανιό να εκπαιδευτεί για δολοφόνος, τυφλώθηκε, πήρε εκδίκηση για την οικογένειά της, έγινε τιμωρός παιδεραστών και ξεπαρθενιάστηκε μόλις στο προηγούμενο επεισόδιο και την λες ετσι; Μα γιατί; :c040:
Είναι απ τους αγαπημένους μου χαρακτήρες :003:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Ίφιδα έγραψε: 30 Απρ 2019, 17:38
Το κοριτσάκι απ την αρχή έλεγε "άιμ νοτ α λέιντι, δατς νοτ φορ μι", απ το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν εκπαιδεύεται γι αυτό το πράγμα, έχει περάσει τα πάνδεινα, την πήραν με το ζόρι απ το σπίτι, ειδε τον πατέρα της να αποκεφαλίζεται, την εσερναν από δω κι από κει, έπαιξε αντερκάβερ κατάσκοπος, πήγαν να την σκοτώσουν πόσες φορές, μεγάλωσε σχεδόν μόνη της, πήγε με το στανιό να εκπαιδευτεί για δολοφόνος, τυφλώθηκε, πήρε εκδίκηση για την οικογένειά της, έγινε τιμωρός παιδεραστών και ξεπαρθενιάστηκε μόλις στο προηγούμενο επεισόδιο και την λες ετσι; Μα γιατί; :c040:
Ουτε ΜισοΑρυας ειμαι ρε συ, την γουσταρω την Αρυα, απλα την εχω τοσο ψηλα που δεν γουσταρω μερικοι σεναριογραφοι να την ξεφτιλιζουν ετσι. Αρπα την.... :g030:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

She is a war maiden.

Almost.

Nostalgia πως την ξεφτιλίζουν δλδ;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Gherschaagk έγραψε: 30 Απρ 2019, 17:43
She is a war maiden.

Almost.

Με τις αμερικλανιες που περασε μια μαντρα ζομπιζ και αρχιζομπιζ απο το πουθενα. Δεν της αξιζει αυτο.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Nostalgia έγραψε: 30 Απρ 2019, 17:48
Gherschaagk έγραψε: 30 Απρ 2019, 17:43

She is a war maiden.

Almost.

Με τις αμερικλανιες που περασε μια μαντρα ζομπιζ και αρχιζομπιζ απο το πουθενα. Δεν της αξιζει αυτο.
Σιγά την αμερικανιά. Πιο κοντά σε γιαπωνεζιά φέρνει. Ήταν στο κτήριο απέναντι, ανέβηκε στη στέγη και πήδηξε. Εκπαιδεύτηκε ως νίτζα.
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

Κουρκούας έγραψε: 29 Απρ 2019, 18:46 Το επεισόδιο ήταν καλό. Μην ακούτε τους μισητές που το μόνο που ξενε να κάνουν είναι να μισούν.

όσο για την τακτική της μάχης, ποια είναι η πιο πετυχημένη τακτική μάχης εναντίον ζόμπι στην ιστορία;
Έλα μου ντε. Είδα αρκετούς στρατάρχες εδώ μέσα που μας δίδαξαν medieval μάχες. Μέχρι και πόσο μαλακία που έκανε charge το ιππικο ακούσαμε και ότι έπρεπε να αμυνθει :smt126 ποιο;.... το ιππικό. Λολζ. Το ιππικό ΔΕΝ αμύνεται αγαπητοί μου. Κάνει μόνο επελασεις (charges στο χωριό μου) για να εκμεταλλευτει τη φορα της μάζας του.
Το λάθος στη σειρά είναι ότι επιτέθηκαν πρώτοι και μοναχοί τους και ότι είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο της παράταξης. Το σωστό θα ήταν να πάει το ιππικό στις πτέρυγες και μόλις επιτιθονταν οι wights και ερχόταν σε επαφή με τους ασπιλους να επιτεθεί από τα πλάγια σαν τανάλια.
Δεν ξέρετε; Ρωτάτε τον ΥπερΣτρατάρχη Veteran να σας τα πει.
Φυσικά αυτό που είδαμε, έγινε για τηλεοπτικούς λόγους, να αυξησει τα επίπεδα φόβου (όπως βλέπαμε τις φωτιές να σβήνουν) κάτι που κατά τη γνώμη μου πέτυχε το σκοπό του. Θα συμφωνήσω πάντως ότι το επεισόδιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Υπήρξαν λάθη.

DOTHRAKI IN AN OPEN FIELD NED

Εικόνα

DAB
Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader »

Κουρκούας έγραψε: 30 Απρ 2019, 15:32 Το σημαντικό είναι ότι θυμήθηκαν ότι η σειρά λέγεται Game of Thrones και όχι Game of the Living Dead. 3 επεισόδια, προετοιμασία συν μάχη, για ζόμπι από τα 6 είναι πολλά. Τουλάχιστον θα χουμε 3 επεισόδια καθαρά πόλεμο για το θρόνο, εκτός και αν σκάσει μύτη κανάς Night Emperor.
Η σειρά,στην ουσία της είναι ο μεγάλος πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και των Λευκών Οδοιπόρων. Οι πόλεμοι για τον θρόνο είναι μάταιη σπατάλη ενέργειας που αν δεν το καταλάβουν οι άνθρωποι, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Το μεγαλύτερο κράξιμο που τρώει το επεισόδιο είναι ότι τελείωσε γρήγορα και στα πεταχτά όλη την απειλή των Λευκών Οδοιπόρων, μια απειλή που χτιζόταν από την 1η σκηνή της 1ης σεζόν!!! Τι νόημα είχε ο μεγάλος χειμώνας και η προετοιμασία, όταν το σύνολο του Westeros δεν πήρε χαμπάρι τίποτα;

Τουλάχιστον αν είχαν στην σειρά τον Γιούρον ως σατανιστή, μάγο πειρατή όπως τα βιβλία, να ήταν ένα υποφερτό final boss μετά από μια τέτοια μάχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”