Μηχανικός έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:27
Κορίτσια να προτιμήσετε ρετιρέ με τεράστια βεράντα.
Είναι καλύτερο από την μονοκατοικία με αυλή.
Σας μιλάω και ως ειδικός και λόγω εμπειρίας.
Μα το χειμώνα το δέρνει ο βοριάς, το καλοκαίρι το δέρνει ο ήλιος.
Άσε που, όπως και να το κάνουμε, ένα διαμέρισμα δεν έχει την αυτονομία που έχει μια μονοκατοικία.
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:34
Σκεφτομαι ποσες θα ειχα φιλοξενησει απο τα 18 μου μεχρι σημερα στο σπιτι στο χωριο αν δεν μου το ειχαν υφαρπαξει! Και τι το εκαναν; Το αφησαν να ερειπωθει απο κακια.
Είχες τα λεφτά να το συντηρήσεις το σπίτι;
Είχες τα λεφτά να φιλοξενείς κόσμο;
Μονο αν το ρετιρε ειναι τελευταιου οροφου.
Για τελευταίο λέω και χωρίς να υπάρχει δίπλα ψηλότερο κτίριο.
Να κάθεσαι στην βεράντα σου χωρίς να σε κοιτάζει κανείς.
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:34
Σκεφτομαι ποσες θα ειχα φιλοξενησει απο τα 18 μου μεχρι σημερα στο σπιτι στο χωριο αν δεν μου το ειχαν υφαρπαξει! Και τι το εκαναν; Το αφησαν να ερειπωθει απο κακια.
Είχες τα λεφτά να το συντηρήσεις το σπίτι;
Είχες τα λεφτά να φιλοξενείς κόσμο;
Δεν ηθελε συντηρηση. Το εχτισε ο προπαππους μου απο πετρα. Τα λεφτα θα τα εβγαζα γιατι θα ειχα υγεια και κινητρο.
Άσε που, όπως και να το κάνουμε, ένα διαμέρισμα δεν έχει την αυτονομία που έχει μια μονοκατοικία.
Καλο ειναι. Ερχονταν πουλια σε ενα που μεναμε, παπαγαλοι, καναρινια, και τα επιανα μολις νυχτωνε.
Καλο ειναι. Ερχονταν πουλια σε ενα που μεναμε, παπαγαλοι, καναρινια, και τα επιανα μολις νυχτωνε.
Καλό είναι, δεν αντιλέγω (έμενα σε τέτοιο, με θέα, πουλιά που έβρισκαν καταφύγιο, θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό) αλλά second choice σχετικά με τη μονοκατοικία, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.
Καλό είναι, δεν αντιλέγω (έμενα σε τέτοιο, με θέα, πουλιά που έβρισκαν καταφύγιο, θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό) αλλά second choice σχετικά με τη μονοκατοικία, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.
Υπαρχουν και μονοκατοικιες με θεα.
Μα ακριβώς αυτό θα'θελα. Μονοκατοικία με θέα στη θάλασσα , ει δυνατόν να μη μεσολαβεί άλλο σπίτι ανάμεσα.
Αν είναι να κάνεις όνειρα, "dream big" που λένε.
aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 02:25
Μα ακριβώς αυτό θα'θελα. Μονοκατοικία με θέα στη θάλασσα , ει δυνατόν να μη μεσολαβεί άλλο σπίτι ανάμεσα.
Βρε μήπως θα σε ενοχλεί το κύμα που ακούγεται τα βράδια.
Η μάνα μου έκανε χρόνια να το συνηθίσει, δεν είχε μεγαλώσει δίπλα στην θάλασσα.
Πάμε Ελλάδα τον Ιούνιο με τα παιδιά και μετά Ταϋλάνδη και Σιγκαπούρη στη Ντίσνεϊλαντ
Στο μεταξύ Ταϋλάνδη και Σιγκαπούρη έχουν απαγορέψει το ηλεκτρονικό τσιγάρο δια ροπάλου με ποινές πρόστιμα μέχρι και φυλάκιση θεωρητικά. Αν δε δώσω σήμα ζωής πάνω από 30 μέρες στείλτε εκείνο το δικηγόρο της κοπελιάς δε θυμάμαι πως τη λένε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 02:25
Βρε μήπως θα σε ενοχλεί το κύμα που ακούγεται τα βράδια.
Η μάνα μου έκανε χρόνια να το συνηθίσει, δεν είχε μεγαλώσει δίπλα στην θάλασσα.
Τουναντίον, με χαλαρώνει και με νανουρίζει.
Να μη σου πω οτι ακόμα και με κακοκαιρία, ο ήχος των κυμάτων που σκάνε με δύναμη είναι (ακόμα πιο) συναρπαστικός.
Όπως και να το κάνουμε, η θάλασσα είναι μια από τις τρεις, σταθερές, μεγάλες μου αγάπες.