!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μπαλωθιές σε γλέντια

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: μπαλωθιές σε γλέντια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 20:55 Θελει ειδικη επιχειρηση της αστυνομιας για να συλληφθουν 10 μεθυσμενοι οπλοφοροι που ριχνουν μπαλωθιες.
Θελει πολυανθρωπη κινητοποιηση και παρουσια εισαγγελεα γιατι μπορει να εξελιχθει σε ανταλλαγη πυροβολισμων. Και φυσικα πολιτικη και κοινωνικη καλυψη, αλλιως ενα επαρχιακο περιπολικο δεν πλησιαζει.

Αλλιως μπορει να γινει φιασκο που θα τρεχουν να κρυφτουν και θα γελαει ο απολιτιστος εσμος
Ακριβώς. Και αυτά απαιτούν εντολή από πάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

foscilis έγραψε: 29 Απρ 2019, 00:48
sys3x έγραψε: 29 Απρ 2019, 00:40 Α και Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά.
μην τα εύχεσαι σε εμένα, τα χρειάζεται το κοριτσάκι από τη Θήβα.
:smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Σιγουρα θα πρεπει να βγαινουν παρα εξω αυτα για να βλεπει ο κοσμος τι απολιτιστη χωρα ειναι η ελλαδα.
Οτι μπορει να πας διακοπες στην ελλαδα και να σκοτωθεις απο αδεσποτη καποιου μαλακα που επαιζε με το οπλο επειδη βιωνει καποια σεξουαλικη καταπιεση
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:03
Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:08
Ηράκλειτος έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:02 Προφανώς. Οι μπαλωθιές/σαΐτες κλπ γίνονται για τη διασκέδαση του λαού και όχι για τη δολοφονία του, απλώς είναι επικίνδυνα. Οι μολότωφ πέφτουν εσκεμμένα για τη δολοφονία του, άρα είναι χειρότερα και χρήζουν δραστικότερης αντιμετώπισης.
Οι μολότοφ δεν πέφτουν σε ανυποψίαστο λαό αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Πχ κυνηγητό με αστυνομικούς που είναι εξοπλισμένοι με κράνη και στολές. Και αν ήθελαν να σκοτώσουν θα είχαν σκοτώσει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ως τώρα δεν είχαμε νεκρούς αστυνομικούς από μολοτοφ λόγω άρτιας εκπαιδευσης των αστυνομικών. Μη μου μπλέξετε την Μαρφιν.
Δεν λέω ότι δεν είναι επικίνδυνες αλλά είναι διαφορετικές οι συνθήκες.
Σαφώς και είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και είναι αυτό που διευκρινίζει ο Ηράκλειτος. Τα "εορτάσιμα" εκρηκτικά και οι μπαλωθιές δεν έχουν στόχο ανθρώπους ή εμπρησμό σε καμμία περίπτωση. Σε πλήρη αντίθεση με τις μολότωφ και τις ναυτικές φωτοβολίδες...

Στην τελική, αν θεωρείς ότι τα κράνη και οι ...αντιπυρικές στολές των αστυνομικών αποτελούν δικαιολογία, ας φοράνε κράνη και όσοι πάνε ως θεατές στα πασχαλιάτικα δρώμενα για να λήξει ιδεολογικώς κι αυτό το θέμα.
Και που θα φορέσουμε τα καλά μας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 22:12
NewModelArmy έγραψε: 29 Απρ 2019, 22:09 Ακουσα κατι σωστο στο ραδιοφωνο.Να σταματησουν τα μεσα να αποκαλουν τους ασκοπους πυροβολισμους "μπαλωθιες" κανοντας τους να ακουγονται σαν κατι εξωτικο και αθωο.Τι μπαλωθιες,γιατι επικρατησε αυτος ο ορος;
Σωστος.
Και να δειχνουν βιντεο απο τετοια εθιμα απο τη μεση ανατολη, το πακισταν, κλπ για να βλεπουνε απο που προερχονται αντιστοιχα δηθεν εθιμα
https://en.wikipedia.org/wiki/Wedding_c ... an_customs

In Bavaria and Western Austria another tradition is to wake up the bride early in the morning with a gun shoot or firecrackers on wedding day. Friends and neighbours meet at dawn at the brides house to "greet" her on her special day
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Όπως έχω πει αν ενδιαφέρεσαι να δεις για τι μαλακίες είναι ικανοί οι άνθρωποι μπορείς να ψάξεις όλες τις χώρες του πλανήτη ή να διαλέξεις μια ελληνική πολυκατοικια στην τύχη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 21:43
foscilis έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 18:48 Χωρίς να θέλω να διαχυθεί η άμεση ευθύνη κοινωνικών περιτριμμάτων τύπου πολλάκη ή ακόμα και των σάπιων τσέων, πρέπει να γραφθεί ότι το ζήτημα είναι πολιτισμικό με βαθειές ρίζες. Δεν είναι δυνατόν να αρχίζουν μπαλωθιές σε μια εκδήλωση και να μην αδειάζει το επόμενο λεπτό από τον κόσμο. Λίγο πολύ όλοι το θεωρείτε φυσιολογικό
εγώ δεν ξέρω κανέναν που να το θεωρεί φυσιολογικό. Ίσως 1-2 μαλάκες που πέτυχα στο στρατό.
Έλα τώρα κάνεις δε φεύγει σε τέτοιες φάσεις. Εμπράκτως το θεωρούνε φυσιολογικό. Άλλο τί λένε
Μα δεν έχω βρεθεί σε τέτοια φάση, πώς το λένε.

Να το κάνει γείτονας και να φωνάζω την αστυνομία, ναι.

(και δεν ήρθαν)
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Von Mackensen έγραψε: 29 Απρ 2019, 21:06Υπάρχει σωστός τρόπος; Αφού η σφαίρα θα καταλήξει στο έδαφος.
Υπάρχει, αν υπάρχουν επιτηρητές και πώς θα ρίξουν οι παλικαράδες. ΣΕ όλους τους στρατούς υπάρχει τρόπος.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:22

Οι μολότοφ δεν πέφτουν σε ανυποψίαστο λαό αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Πχ κυνηγητό με αστυνομικούς που είναι εξοπλισμένοι με κράνη και στολές. Και αν ήθελαν να σκοτώσουν θα είχαν σκοτώσει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ως τώρα δεν είχαμε νεκρούς αστυνομικούς από μολοτοφ λόγω άρτιας εκπαιδευσης των αστυνομικών. Μη μου μπλέξετε την Μαρφιν.
Σαφώς και είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και είναι αυτό που διευκρινίζει ο Ηράκλειτος. Τα "εορτάσιμα" εκρηκτικά και οι μπαλωθιές δεν έχουν στόχο ανθρώπους ή εμπρησμό σε καμμία περίπτωση. Σε πλήρη αντίθεση με τις μολότωφ και τις ναυτικές φωτοβολίδες...

Στην τελική, αν θεωρείς ότι τα κράνη και οι ...αντιπυρικές στολές των αστυνομικών αποτελούν δικαιολογία, ας φοράνε κράνη και όσοι πάνε ως θεατές στα πασχαλιάτικα δρώμενα για να λήξει ιδεολογικώς κι αυτό το θέμα.
Από ευκαιρίες, άλλο τίποτα. Σύμφωνα με το αναρχομπαχαλικό ημερολόγιο, κάθε μέρα επΑνάσταση είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

+ΝΙΚΑ+ ΙCΧΥΡΟΝ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2019, 08:13

Από ευκαιρίες, άλλο τίποτα. Σύμφωνα με το αναρχομπαχαλικό ημερολόγιο, κάθε μέρα επΑνάσταση είναι.
Όχι λέω για εμάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 08:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2019, 08:13

Όχι λέω για εμάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους.
:D
Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:22

Εγώ δεν θεωρώ τον διάλογο που παρέθεσα "φυσιολογική" συζήτηση αλλά μπαλωθιές ή μολότωφ στην κερκίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Να σημειώσομε ακόμη ότι επανεμφανίσθη με νέο βίντεο ο αμπού μουχάμπ αλ μπαγκντάτι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”