Ακριβώς. Και αυτά απαιτούν εντολή από πάνω.Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 20:55 Θελει ειδικη επιχειρηση της αστυνομιας για να συλληφθουν 10 μεθυσμενοι οπλοφοροι που ριχνουν μπαλωθιες.
Θελει πολυανθρωπη κινητοποιηση και παρουσια εισαγγελεα γιατι μπορει να εξελιχθει σε ανταλλαγη πυροβολισμων. Και φυσικα πολιτικη και κοινωνικη καλυψη, αλλιως ενα επαρχιακο περιπολικο δεν πλησιαζει.
Αλλιως μπορει να γινει φιασκο που θα τρεχουν να κρυφτουν και θα γελαει ο απολιτιστος εσμος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μπαλωθιές σε γλέντια
- hellegennes
Re: μπαλωθιές σε γλέντια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Σιγουρα θα πρεπει να βγαινουν παρα εξω αυτα για να βλεπει ο κοσμος τι απολιτιστη χωρα ειναι η ελλαδα.
Οτι μπορει να πας διακοπες στην ελλαδα και να σκοτωθεις απο αδεσποτη καποιου μαλακα που επαιζε με το οπλο επειδη βιωνει καποια σεξουαλικη καταπιεση
Οτι μπορει να πας διακοπες στην ελλαδα και να σκοτωθεις απο αδεσποτη καποιου μαλακα που επαιζε με το οπλο επειδη βιωνει καποια σεξουαλικη καταπιεση
Και που θα φορέσουμε τα καλά μας;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:03Σαφώς και είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και είναι αυτό που διευκρινίζει ο Ηράκλειτος. Τα "εορτάσιμα" εκρηκτικά και οι μπαλωθιές δεν έχουν στόχο ανθρώπους ή εμπρησμό σε καμμία περίπτωση. Σε πλήρη αντίθεση με τις μολότωφ και τις ναυτικές φωτοβολίδες...Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:08Οι μολότοφ δεν πέφτουν σε ανυποψίαστο λαό αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Πχ κυνηγητό με αστυνομικούς που είναι εξοπλισμένοι με κράνη και στολές. Και αν ήθελαν να σκοτώσουν θα είχαν σκοτώσει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ως τώρα δεν είχαμε νεκρούς αστυνομικούς από μολοτοφ λόγω άρτιας εκπαιδευσης των αστυνομικών. Μη μου μπλέξετε την Μαρφιν.Ηράκλειτος έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:02 Προφανώς. Οι μπαλωθιές/σαΐτες κλπ γίνονται για τη διασκέδαση του λαού και όχι για τη δολοφονία του, απλώς είναι επικίνδυνα. Οι μολότωφ πέφτουν εσκεμμένα για τη δολοφονία του, άρα είναι χειρότερα και χρήζουν δραστικότερης αντιμετώπισης.
Δεν λέω ότι δεν είναι επικίνδυνες αλλά είναι διαφορετικές οι συνθήκες.
Στην τελική, αν θεωρείς ότι τα κράνη και οι ...αντιπυρικές στολές των αστυνομικών αποτελούν δικαιολογία, ας φοράνε κράνη και όσοι πάνε ως θεατές στα πασχαλιάτικα δρώμενα για να λήξει ιδεολογικώς κι αυτό το θέμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
https://en.wikipedia.org/wiki/Wedding_c ... an_customsΥδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 22:12Σωστος.NewModelArmy έγραψε: 29 Απρ 2019, 22:09 Ακουσα κατι σωστο στο ραδιοφωνο.Να σταματησουν τα μεσα να αποκαλουν τους ασκοπους πυροβολισμους "μπαλωθιες" κανοντας τους να ακουγονται σαν κατι εξωτικο και αθωο.Τι μπαλωθιες,γιατι επικρατησε αυτος ο ορος;
Και να δειχνουν βιντεο απο τετοια εθιμα απο τη μεση ανατολη, το πακισταν, κλπ για να βλεπουνε απο που προερχονται αντιστοιχα δηθεν εθιμα
In Bavaria and Western Austria another tradition is to wake up the bride early in the morning with a gun shoot or firecrackers on wedding day. Friends and neighbours meet at dawn at the brides house to "greet" her on her special day
Όπως έχω πει αν ενδιαφέρεσαι να δεις για τι μαλακίες είναι ικανοί οι άνθρωποι μπορείς να ψάξεις όλες τις χώρες του πλανήτη ή να διαλέξεις μια ελληνική πολυκατοικια στην τύχη.
Μα δεν έχω βρεθεί σε τέτοια φάση, πώς το λένε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 21:43Έλα τώρα κάνεις δε φεύγει σε τέτοιες φάσεις. Εμπράκτως το θεωρούνε φυσιολογικό. Άλλο τί λένεfoscilis έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:23εγώ δεν ξέρω κανέναν που να το θεωρεί φυσιολογικό. Ίσως 1-2 μαλάκες που πέτυχα στο στρατό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 18:48 Χωρίς να θέλω να διαχυθεί η άμεση ευθύνη κοινωνικών περιτριμμάτων τύπου πολλάκη ή ακόμα και των σάπιων τσέων, πρέπει να γραφθεί ότι το ζήτημα είναι πολιτισμικό με βαθειές ρίζες. Δεν είναι δυνατόν να αρχίζουν μπαλωθιές σε μια εκδήλωση και να μην αδειάζει το επόμενο λεπτό από τον κόσμο. Λίγο πολύ όλοι το θεωρείτε φυσιολογικό
Να το κάνει γείτονας και να φωνάζω την αστυνομία, ναι.
(και δεν ήρθαν)
Υπάρχει, αν υπάρχουν επιτηρητές και πώς θα ρίξουν οι παλικαράδες. ΣΕ όλους τους στρατούς υπάρχει τρόπος.Von Mackensen έγραψε: 29 Απρ 2019, 21:06Υπάρχει σωστός τρόπος; Αφού η σφαίρα θα καταλήξει στο έδαφος.
Ordem e Progresso.
Από ευκαιρίες, άλλο τίποτα. Σύμφωνα με το αναρχομπαχαλικό ημερολόγιο, κάθε μέρα επΑνάσταση είναι.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:22Και που θα φορέσουμε τα καλά μας;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:03Σαφώς και είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και είναι αυτό που διευκρινίζει ο Ηράκλειτος. Τα "εορτάσιμα" εκρηκτικά και οι μπαλωθιές δεν έχουν στόχο ανθρώπους ή εμπρησμό σε καμμία περίπτωση. Σε πλήρη αντίθεση με τις μολότωφ και τις ναυτικές φωτοβολίδες...Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:08
Οι μολότοφ δεν πέφτουν σε ανυποψίαστο λαό αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Πχ κυνηγητό με αστυνομικούς που είναι εξοπλισμένοι με κράνη και στολές. Και αν ήθελαν να σκοτώσουν θα είχαν σκοτώσει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ως τώρα δεν είχαμε νεκρούς αστυνομικούς από μολοτοφ λόγω άρτιας εκπαιδευσης των αστυνομικών. Μη μου μπλέξετε την Μαρφιν.
Στην τελική, αν θεωρείς ότι τα κράνη και οι ...αντιπυρικές στολές των αστυνομικών αποτελούν δικαιολογία, ας φοράνε κράνη και όσοι πάνε ως θεατές στα πασχαλιάτικα δρώμενα για να λήξει ιδεολογικώς κι αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
+ΝΙΚΑ+ ΙCΧΥΡΟΝ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Όχι λέω για εμάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2019, 08:13
Από ευκαιρίες, άλλο τίποτα. Σύμφωνα με το αναρχομπαχαλικό ημερολόγιο, κάθε μέρα επΑνάσταση είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ δεν θεωρώ τον διάλογο που παρέθεσα "φυσιολογική" συζήτηση αλλά μπαλωθιές ή μολότωφ στην κερκίδα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:22Και που θα φορέσουμε τα καλά μας;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Απρ 2019, 19:03Σαφώς και είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Και είναι αυτό που διευκρινίζει ο Ηράκλειτος. Τα "εορτάσιμα" εκρηκτικά και οι μπαλωθιές δεν έχουν στόχο ανθρώπους ή εμπρησμό σε καμμία περίπτωση. Σε πλήρη αντίθεση με τις μολότωφ και τις ναυτικές φωτοβολίδες...Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:08
Οι μολότοφ δεν πέφτουν σε ανυποψίαστο λαό αλλά σε συγκεκριμένες φάσεις. Πχ κυνηγητό με αστυνομικούς που είναι εξοπλισμένοι με κράνη και στολές. Και αν ήθελαν να σκοτώσουν θα είχαν σκοτώσει. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ως τώρα δεν είχαμε νεκρούς αστυνομικούς από μολοτοφ λόγω άρτιας εκπαιδευσης των αστυνομικών. Μη μου μπλέξετε την Μαρφιν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να σημειώσομε ακόμη ότι επανεμφανίσθη με νέο βίντεο ο αμπού μουχάμπ αλ μπαγκντάτι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon