Κι εγώ, για τον ίδιο λόγο, απέφυγα να γράψω ολόκληρη τη λέξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπες 2019!
Re: Διακοπες 2019!
Είναι η καλύτερη εποχή για να δεις τα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35 Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.
ΑΛΛΑ ο Αύγουστος είναι και η καλύτερη εποχή να επισκεφτείς τα ορεινά και απομονωμένα χωριά της Ελλάδας.
Είναι η εποχή που ζωντανεύουν τα άδεια χωριά. Ιδανική εποχή να γυρίσεις την Πίνδο.
Πιστεύω και φέτος να κάνω μιά διάσχιση από την Ναύπακτο μέχρι τις Πρέσπες.
μα που να τριγυρίσεις να πας; τα πάντα είτε είναι κλειστά είτε είναι άδεια.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.gassim έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:28 Εμένα δεν μου αρέσει πάντως η αθήνα τον αύγουστο.
Οι πιο πολλές παρέες λείπουν και η άδεια αθήνα με μελαγχολεί.
Μόνο οι παραλίες αξίζουν αλλά αν είσαι διακοπές λογικά θα είσαι σε ενα μέρος που αξίζουν περισσότερο.
Μμμ δε ξέρω δεν μου έχει τύχει αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα χαλιομουν. Αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι γενικά στις γειτονιές γιατί η αλήθεια είναι πως τα βράδια αγριευομαι λίγο.aLiCat έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:41Είναι όνειρο η Αθήνα τον Αύγουστο (όταν τα σμήνη έχουν κατακλύσει επαρχία και νησιά), με την προϋπόθεση να έχεις καλή παρέα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.gassim έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:28 Εμένα δεν μου αρέσει πάντως η αθήνα τον αύγουστο.
Μοναξιά σε άδεια Αθήνα, Αύγουστο μήνα είναι δράμα (το έχω ζήσει στο μακρινό παρελθόν και δεν θα'θελα να μου ξανασυμβεί).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλέ τι λες, όλα ανοιχτά είναι πχ στο κέντρο. Και παραλιακά. Και κόσμο έχει πιο πολλούς τουρίστες.gassim έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:44μα που να τριγυρίσεις να πας; τα πάντα είτε είναι κλειστά είτε είναι άδεια.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.gassim έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:28 Εμένα δεν μου αρέσει πάντως η αθήνα τον αύγουστο.
Μόνο οι παραλίες αξίζουν αλλά αν είσαι διακοπές λογικά θα είσαι σε ενα μέρος που αξίζουν περισσότερο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάντε και 10 μετάνοιες κορίτσια, καλού κακού.aLiCat έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:43Κι εγώ, για τον ίδιο λόγο, απέφυγα να γράψω ολόκληρη τη λέξη.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ναι βέβαια τα ορεινά χωριά να τα επισκεφτείς τον Αύγουστο που είναι φουλ στα φίδια. Άσε μας χρυσέ μου.Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:44Είναι η καλύτερη εποχή για να δεις τα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35 Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.
ΑΛΛΑ ο Αύγουστος είναι και η καλύτερη εποχή να επισκεφτείς τα ορεινά και απομονωμένα χωριά της Ελλάδας.
Είναι η εποχή που ζωντανεύουν τα άδεια χωριά. Ιδανική εποχή να γυρίσεις την Πίνδο.
Πιστεύω και φέτος να κάνω μιά διάσχιση από την Ναύπακτο μέχρι τις Πρέσπες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμ, κυρίως για τα βράδια πρόκειται. Τι θα κάνεις, θα κάθεσαι μόνη στο μπαλκόνι, μέσα στον καρακαύσωνα και θα αγναντεύεις τις πολυκατοικίες και τον ουρανό με τ'άστρα; (όπως εγώ τότε, με συντροφιά μόνο τη μουσική). Το κάνεις μια, το κάνεις δυο, μετά αρχίζουν τα δύσκολα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:46Μμμ δε ξέρω δεν μου έχει τύχει αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα χαλιομουν. Αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι γενικά στις γειτονιές γιατί η αλήθεια είναι πως τα βράδια αγριευομαι λίγο.aLiCat έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:41Είναι όνειρο η Αθήνα τον Αύγουστο (όταν τα σμήνη έχουν κατακλύσει επαρχία και νησιά), με την προϋπόθεση να έχεις καλή παρέα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35
Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.
Μοναξιά σε άδεια Αθήνα, Αύγουστο μήνα είναι δράμα (το έχω ζήσει στο μακρινό παρελθόν και δεν θα'θελα να μου ξανασυμβεί).
Ένα θερινό σινεμαδάκι, ένα μεζεδοπωλείο, μια βραδυνή βόλα στην παραλία, ακόμα κι ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι, είναι πράγματα που με την κατάλληλη παρέα τα απολαμβάνεις πραγματικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μόνο 10;
Παραταύτα, στον προφορικό λόγο είναι αλλιώς, οι λέξεις ξεγλιστρούν πιο εύκολα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι παθαίνει ο πύραυλος αν του προσθέσεις ένα κ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι θα κάνω καμιά βόλτα και μόνη μου εγώ πάω, δεν έχω θέμα. Αλλά άμα βαρεθώ τις βόλτες θα κάθομαι στο δωμάτιο με το aircondition να γράφω στο φορουμ, να βλέπω τιβι και να παίζω stoiximan και θα κοιμάμαι νωρίς , εγώ ξεκούραση το αισθάνομαι και αυτόaLiCat έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:57
Εμ, κυρίως για τα βράδια πρόκειται. Τι θα κάνεις, θα κάθεσαι μόνη στο μπαλκόνι, μέσα στον καρακαύσωνα και θα αγναντεύεις τις πολυκατοικίες και τον ουρανό με τ'άστρα; (όπως εγώ τότε, με συντροφιά μόνο τη μουσική). Το κάνεις μια, το κάνεις δυο, μετά αρχίζουν τα δύσκολα.
Ένα θερινό σινεμαδάκι, ένα μεζεδοπωλείο, μια βραδυνή βόλα στην παραλία, ακόμα κι ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι, είναι πράγματα που με την κατάλληλη παρέα τα απολαμβάνεις πραγματικά.
Εντάξει φυσικά προτιμώ να έχω και παρέα αλλά και μονη μου περνάω καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:52 Ναι βέβαια τα ορεινά χωριά να τα επισκεφτείς τον Αύγουστο που είναι φουλ στα φίδια. Άσε μας χρυσέ μου.
Ελληνίδες που είναι και φιλόζωες τρομάρα τους.
Ναι δε το ήξερα ότι για να θεωρηθεί φιλόζωος πρέπει να περπατάς στα φίδια, να χαϊδεύεις σαυρες και να κυλιέσαι στις κακιζοζες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 00:04Όχι θα κάνω καμιά βόλτα και μόνη μου εγώ πάω, δεν έχω θέμα. Αλλά άμα βαρεθώ τις βόλτες θα κάθομαι στο δωμάτιο με το aircondition να γράφω στο φορουμ, να βλέπω τιβι και να παίζω stoiximan και θα κοιμάμαι νωρίς , εγώ ξεκούραση το αισθάνομαι και αυτόaLiCat έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:57
Εμ, κυρίως για τα βράδια πρόκειται. Τι θα κάνεις, θα κάθεσαι μόνη στο μπαλκόνι, μέσα στον καρακαύσωνα και θα αγναντεύεις τις πολυκατοικίες και τον ουρανό με τ'άστρα; (όπως εγώ τότε, με συντροφιά μόνο τη μουσική). Το κάνεις μια, το κάνεις δυο, μετά αρχίζουν τα δύσκολα.
Ένα θερινό σινεμαδάκι, ένα μεζεδοπωλείο, μια βραδυνή βόλα στην παραλία, ακόμα κι ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι, είναι πράγματα που με την κατάλληλη παρέα τα απολαμβάνεις πραγματικά.![]()
Εντάξει φυσικά προτιμώ να έχω και παρέα αλλά και μονη μου περνάω καλά.

Dein Herz, meine Gier
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η κακιζόζα τι είναι;Ερμής έγραψε: 30 Απρ 2019, 00:07 Ναι δε το ήξερα ότι για να θεωρηθεί φιλόζωος πρέπει να περπατάς στα φίδια, να χαϊδεύεις σαυρες και να κυλιέσαι στις κακιζοζες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 6 Απαντήσεις