!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Alexandria Cortez
Alexandria Cortez
https://www.facebook.com/andreas.loukak ... 135772072/
Κι οποιος πει για αντιγραφες, κλεψιματα κλπ
ειναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ
ειναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Re: Alexandria Cortez
το έχω διδάξει και "διδαχτεί " από παιδια ειναι η πινελια της που το κάνει δικό της κατάδικοakirav έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:01 https://www.facebook.com/andreas.loukak ... 135772072/
ειναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ειναι συμπτωση κωλοφασιστες.
- Highlander
Λογικό, τι περιμένατε από αντισυριζαια που συναναστρέφεται με μπογδάνους και παρόλαυτα ισχυρίζεται ότι είναι προοδευτική και φεμινίστρια; 
-
Nero
- Highlander
Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι η Cortez θα είναι σύντομα πρόεδρος των ΗΠΑ (και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό). 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι εν Αθήναι της κλείνουν πόρτες στην μαπα ακούγοντας το Χαμουρτζοπουλου, είναι επιχείρημα των ΧΑτων. Πρέπει να το κοιτάξει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα σαρώσει και ως φίλος των ΗΠΑ θλίβομαι που θα πιάσουν πάτοHighlander έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:13 Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι η Cortez θα είναι σύντομα πρόεδρος των ΗΠΑ (και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό).![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Nero
H Αλεξάνδρεια δηλώνει σοσιαλδημοκράτησα, δηλαδή με τα ελληνικά δεδομένα μάλλον κουλική με λίγο πιο φιλολαϊκό λόγο γιατί είναι νέα και άβγαλτη. Εσείς είστε πιο αριστερά στο φάσμα....Highlander έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:13 Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι η Cortez θα είναι σύντομα πρόεδρος των ΗΠΑ (και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό).![]()
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ό,τι ξεκίνησε με έναν Κορτεζ, με έναν Κορτεζ θα τελειώσει.Highlander έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:13 Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι η Cortez θα είναι σύντομα πρόεδρος των ΗΠΑ (και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό).![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ωραία η Μαρία Μελιτζανοπούλου, αντι να κλέβει ότι της ταιριάζει αντιγράφει σαν τεμπέλα.
Αλλά απευθύνεται και σε μικρότερη αγορά η κακομοίρα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Nero έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:13 τι είναι αυτό?
https://www.facebook.com/mariakaloproho ... 560110140/
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν προλαβαίνει σύμφωνα με τις προβλέψεις της.Έχει πει ότι το 2030 ο κόσμος θα καταστραφεί λόγω κλιματικής αλλαγής.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:21Ό,τι ξεκίνησε με έναν Κορτεζ, με έναν Κορτεζ θα τελειώσει.Highlander έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:13 Κατά τ' άλλα είμαι σίγουρος ότι η Cortez θα είναι σύντομα πρόεδρος των ΗΠΑ (και χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό).![]()