!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δημοσκόπηση για δήμο Πάτρας: ο Νικολόπουλος νικητής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Δημοσκόπηση για δήμο Πάτρας: ο Νικολόπουλος νικητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Lord Brum έγραψε: 28 Απρ 2019, 15:20
πήζον bot έγραψε: 27 Απρ 2019, 20:51
Apergos8 έγραψε: 27 Απρ 2019, 20:46

Οι εκλογές είναι σε έναν μήνα.Είμαι τόσο σίγουρος που έχω βάλει και στοίχημα ότι ο Πελετίδης θα ηττηθεί.Εσύ προφανώσς στηρίζεις ΚΚΕ.Οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ δεν αμφιβάλω ότι πάλι Πελετίδη θα ψηφίσουν.Ωστόσο δεν φτάνουν οι ψήφοι του ΚΚΕ για να κερδίσει και αυτό θα φανεί στις εκλογές.
δε στηριζω κκε, συριζα, αλλα δεν νομιζω οτι θα επαναφερουν καποιο λαμογιο συστημικο αφου δεν εχει αλλαξει κατι δραματικα (καταχρησεις κλπ). Ο κοσμος δεν ξεχναει ετσι ευκολα..
αν ηταν καποιος αλλος αγνωστος αντι του νικολοπουλου ισως..
Αυτον δλδ δεν τον εχουμε βαρεθει?
τον σπίρτζη, την ξενογιαννακοπούλου, την παπακώστα και τον τζουμάκα (τον τζουμάκα ρε πστ μου) δεν τους έχει βαρεθεί ο κόσμος και τους πήρα ο μαλακαλεξης ως άφθαρτο? ο νικολόπουλος μια χαρά θα τα πάει, ξέρει πως να παίνρει ψήφους, αν ξέρει και πως να διοικεί θα φανεί.
κι γω εχω δουλεψει με λαμογια στη ζωη μου ελλειψει τιμιων. Αναγκαστικά. Τι μλκια ειναι αυτη και την αναπαραγετε ολα τα μποτακια. οταν απ το 3% πας στο 35 , θα μπει μεσα και πλεμπα, λογικο. Οποιος παραστρατησει απο τα νεα όμως, ηθη τρωει σουτ αυτομάτως. εσας οι μισοι ειναι ποινικοι και κουνας το δαχτυλο ρε τραχονοπλαγια? για πιες ενα νερακι και ξαναελα
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 16:48
πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 08:38 στοιχημα οτι θα βγει τελικα πελετιδης
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο λαός της Πάτρας θα δώσει τέλος στον κόκκινο δικτάτορα. Το 'χει παρακάνει με την αξιοποίηση του δήμου για κομμουνιστικά αίσχη.

Για αρχή θα βγει ο Νικολόπουλος να φύγει η σαβούρα. Τα υπόλοιπα, μετά...
πες κατι που εκανε και σου θυμισε δικτατορα. (δεν τα ξερω τα της πατρας αλλα θα εβαζα στοιχημα οτι λες μλκιες)
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 17:41
πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 08:38 στοιχημα οτι θα βγει τελικα πελετιδης
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο λαός της Πάτρας θα δώσει τέλος στον κόκκινο δικτάτορα. Το 'χει παρακάνει με την αξιοποίηση του δήμου για κομμουνιστικά αίσχη.

πες κατι που εκανε και σου θυμισε δικτατορα.
Φυσικά

Ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας απαγορεύει τη διεξαγωγή εκδηλώσεων εκλεγμένου κόμματος της βουλής σε δημοτικούς χώρους

Και σε ρωτώ, βρες μου έστω μία φορά που οι Απριλιανοί να απαγόρευσαν σε αριστερούς φοιτητές να κάνουν πολιτικές εκδηλώσεις σε δημόσια πανεπιστήμια. Ποιος είναι πιο δικτάτορας;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Ο κομμουνιστής δικτάτορας της Πάτρας πρέπει να ξεκουμπιστεί απο το θώκο που έχει καταλάβει και στην Πάτρα να επιστρέψει η δημοκρατία.

Κι όποιος είναι βύσμα του (και τον "βλέπει" σαν..."καλό")...ξύδι...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

E, pε, Kim που σας χρειάζεται...
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 19:55

Φυσικά

Ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας απαγορεύει τη διεξαγωγή εκδηλώσεων εκλεγμένου κόμματος της βουλής σε δημοτικούς χώρους

Και σε ρωτώ, βρες μου έστω μία φορά που οι Απριλιανοί να απαγόρευσαν σε αριστερούς φοιτητές να κάνουν πολιτικές εκδηλώσεις σε δημόσια πανεπιστήμια. Ποιος είναι πιο δικτάτορας;
οσο κι αν σου φανει περιεργο διαφωνω καθετα με αυτες τις απαγορευσεις.
Μην φερνεις αυτο σαν παραδειγμα όμως γιατι αυτη η πρακτικη εντασσεται στα ηθη κα;ι εθιμα του τοπου πλεον. Αν δεν το έκαν θα τον ελεγαν φασιστα. Δε μπορεις να κανεις αλλιως παντου αυτο γινεται.
Αλλο παραδειγμα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:00

Φυσικά

Μην φερνεις αυτο σαν παραδειγμα όμως γιατι αυτη η πρακτικη εντασσεται στα ηθη κα;ι εθιμα του τοπου πλεον. Αν δεν το έκαν θα τον ελεγαν φασιστα. Δε μπορεις να κανεις αλλιως παντου αυτο γινεται.
Αλλο παραδειγμα

Ποια ήθη και έθιμα; :lol:

Έχει η Πάτρα ιστορικό απαγροεύσεως πολιτικών εκδηλώσεων και δεν το ξέρω;

Κομμουνιστικές πρακτικές εφάμροσε ο Πελετίδης.Είτε το 'κανε για λογαριασμό του ΚΚΕ, είτε με δική του πρωτοβουλία, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το 'κανε και θα το ξανακάνει. Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβαίνει, σε κανένα δήμο. Κι ως εκ τούτου, να μην εκλέγονται δήμαρχοι πρόσωπα που πορβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές. Είναι ζήτημα εφαρμογής του δημοκρατικού πολιτεύματος πάνω απ' όλα.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:02
πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:00

Φυσικά

Αλλο παραδειγμα

Ποια ήθη και έθιμα; :lol:

Έχει η Πάτρα ιστορικό απαγροεύσεως πολιτικών εκδηλώσεων και δεν το ξέρω;

Κομμουνιστικές πρακτικές εφάμροσε ο Πελετίδης.Είτε το 'κανε για λογαριασμό του ΚΚΕ, είτε με δική του πρωτοβουλία, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το 'κανε και θα το ξανακάνει. Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβαίνει, σε κανένα δήμο. Κι ως εκ τούτου, να μην εκλέγονται δήμαρχοι πρόσωπα που πορβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές. Είναι ζήτημα εφαρμογής του δημοκρατικού πολιτεύματος πάνω απ' όλα.
αλλο παραδειγμα
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Απαγόρευση συγκέντρωσης ναζιστικού κόμματος, δεν είναι φασισμός. Είναι υποχρέωση προς την Δημοκρατία.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:02Είναι ζήτημα εφαρμογής του δημοκρατικού πολιτεύματος πάνω απ' όλα.
:lol:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Cavaliere έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:04 Απαγόρευση συγκέντρωσης ναζιστικού κόμματος, δεν είναι φασισμός. Είναι σταλινική υποχρέωση προς την και χρησιμοποιούμε και τον όρο Δημοκρατία σαν καραμέλα όπως έκανε ο Στάλιν.
fixed
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 17:39
πήζον bot έγραψε: 27 Απρ 2019, 20:51
δε στηριζω κκε, συριζα, αλλα δεν νομιζω οτι θα επαναφερουν καποιο λαμογιο συστημικο αφου δεν εχει αλλαξει κατι δραματικα (καταχρησεις κλπ). Ο κοσμος δεν ξεχναει ετσι ευκολα..
αν ηταν καποιος αλλος αγνωστος αντι του νικολοπουλου ισως..
Αυτον δλδ δεν τον εχουμε βαρεθει?
τον σπίρτζη, την ξενογιαννακοπούλου, την παπακώστα και τον τζουμάκα (τον τζουμάκα ρε πστ μου) δεν τους έχει βαρεθεί ο κόσμος και τους πήρα ο μαλακαλεξης ως άφθαρτο? ο νικολόπουλος μια χαρά θα τα πάει, ξέρει πως να παίνρει ψήφους, αν ξέρει και πως να διοικεί θα φανεί.
κι γω εχω δουλεψει με λαμογια στη ζωη μου ελλειψει τιμιων. Αναγκαστικά. Τι μλκια ειναι αυτη και την αναπαραγετε ολα τα μποτακια. οταν απ το 3% πας στο 35 , θα μπει μεσα και πλεμπα, λογικο. Οποιος παραστρατησει απο τα νεα όμως, ηθη τρωει σουτ αυτομάτως. εσας οι μισοι ειναι ποινικοι και κουνας το δαχτυλο ρε τραχονοπλαγια? για πιες ενα νερακι και ξαναελα
μα συνεργάζεστε με λαμόγια επειδή είστε λαμόγια. Ο πετσίτης δεν ήταν πασόκος, ούτε ο χασικλοκαρανίκας που κοπροσκυλιάζει με τα λεφτά μας, ούτε η γαλλικού που περπατά που την έκαν υπουργό το κακέκτυπο του αντρέα. Σαρξ εκ της σαρκός του πασοκ είστε, εξίσου διεφθαρμένοι, συν τον μισελληνισμό σας. Πραγματικά ένας σάκος με σκατά που μα΄ζεψε τα χειρότερα στοιχεία από όλα τα κόματα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Lord Brum έγραψε: 28 Απρ 2019, 21:22
πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 17:39

μα συνεργάζεστε με λαμόγια επειδή είστε λαμόγια. Ο πετσίτης δεν ήταν πασόκος, ούτε ο χασικλοκαρανίκας που κοπροσκυλιάζει με τα λεφτά μας, ούτε η γαλλικού που περπατά που την έκαν υπουργό το κακέκτυπο του αντρέα. Σαρξ εκ της σαρκός του πασοκ είστε, εξίσου διεφθαρμένοι, συν τον μισελληνισμό σας. Πραγματικά ένας σάκος με σκατά που μα΄ζεψε τα χειρότερα στοιχεία από όλα τα κόματα
και συγκρινεις αυτες τις ονειροφαντασιτσες σου με την πτερυγα κορυδαλλου που φιλοξενειτε στο κομμα σου?
λολα να ενα μηλο. 1η δημοτικου
Κανουμε πραξεις μηλο με μηλο, οχι μηλο με πορτοκαλι 2α δημοτικου.
Τι μου θυμησες ρε μπαγασα..
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Golden Age έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:13
Cavaliere έγραψε: 28 Απρ 2019, 20:04 Απαγόρευση συγκέντρωσης ναζιστικού κόμματος, δεν είναι φασισμός. Είναι σταλινική υποχρέωση προς την και χρησιμοποιούμε και τον όρο Δημοκρατία σαν καραμέλα όπως έκανε ο Στάλιν.
fixed
Σας πονάει ο Στάλιν που έκανε τον Οδηγό σας να αυτοκτονήσει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Μα σοβαρά τώρα, δεν θα ξαναβγεί ο Πελετίδης;
    Ο σύντροφος Πελετίδης, που έσωσε την Πάτρα από τον όλεθρο, και που τον λατρεύουν όλοι οι Πατρινοί από τη Νήσο Ρω μέχρι τον Έβρο;;;
    Μα ο Πελετίδης;;; :o
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”