Northern Spirit έγραψε: 28 Απρ 2019, 17:58Ειτε ετσι ειτε αλλιως σοβαρος ανθρωπος δεν χρησιμοποιει εκφρασεις που θεωρουνται προσβλητικες απο αλλους..
Ε, νταξ, ρε ντιουντ, μπορεί ως Αγγλοσάξων του (((current year))) να μη σκαμπάζεις από ωραίο ρατσιστικό χιούμορ επειδή πάσχεις από butthurt ή έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας (το δεύτερο πρόσωπο δεν αναφέρεται τόσο σ' εσένα όσο γενικά). Κάποιοι δεν είναι γυναικωτοί και δεν κρίνουν κάποιον από λόγια, αλλά από πράξεις. Αυτό εννοώ. Εγώ μπορεί να λέω αντι-εβραϊκά τσιτάτα, αλλά μέχρι να με δεις να βάζω Εβραίους στους φούρνους ή να τους κυνηγάω για να τους βλάψω σωματικά είσαι αναγκασμένος (αν θες να λέγεσαι σοβαρός και στηριζόμενος σε γεγονότα) να δεχθείς ότι οι πράξεις μου δείχνουν κάτι άλλο σε σχέση με τα λόγια μου.
Προσωπικά απλά γουστάρω να λέω αυτά που λέω (μιλάω κυρίως για τα ρατσιστικά) έτσι ώστε αν μου ζητήσει ποτέ κανείς τα ρέστα αυτοπροσώπως να του τρίψω στη μούρη την πραγματική μου συμπεριφορά. Αλλά τα λέω αυτά σε μία εποχή που σε λίγο δε θα μας αφήνετε να κάνουμε banter σε βιντεοπαιχνίδια για να μη θιχτούν μερικοί ευαισθητούληδες. Δεκαετίες παράδοσης την καταρρίπτετε λόγω thin skin.
Επίσης, αν είναι να έχουν καλές σχέσεις δύο άτομα από άλλα πολιτιστικά υπόβαθρα αυτό θα γίνει μόνο του, όχι με το να τους αναγκάζεις με τη βία και με diversity training/quotas. Αλλά προφανώς αυτό δε θα το ακούσει-αποδεχτεί κανείς σας.