!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλβανές περιπτέρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Αλβανές περιπτέρων
Στα Άνω Πατήσια στο μπαράκι που είναι μία βεράντα δίπλα στα τραίνα και ανεβαίνεις τα σκαλοπατάκια:
Δύο τύποι συζητάνε δίπλα μου και λέει ο ένας "πο ρε αυτή η φασφουντού τα ρίχνει σε όλους, δεν αφήνει κανέναν".
Στήνει αυτί, δήθεν απορροφημένος στη χρηματιστηριακή στήλη της εφημερίδας μου, να ακούσω σε πιό σημείο είναι.
Αλλά δε λένε. Λέει ο ένας "α ναι το ξέρω κι εγώ", γυρίζει την κουβέντα ο άλλος και λέει "ναι μωρέ, α' είδα την ξαδέρφη του Μπάμπη με τις κότες στο χωριό", λένε και άλλα παρόμοια, δε λένε που είναι το fastfood.
Quel pitie.
Αποφάσισα λοιπόν να ανοίξω αυτό το thread κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όποιος έχει υπ' όψη του κάτι, σε όλους τους παρεμφερείς κλάδους, ας μας γράφει εδώ.
Δύο τύποι συζητάνε δίπλα μου και λέει ο ένας "πο ρε αυτή η φασφουντού τα ρίχνει σε όλους, δεν αφήνει κανέναν".
Στήνει αυτί, δήθεν απορροφημένος στη χρηματιστηριακή στήλη της εφημερίδας μου, να ακούσω σε πιό σημείο είναι.
Αλλά δε λένε. Λέει ο ένας "α ναι το ξέρω κι εγώ", γυρίζει την κουβέντα ο άλλος και λέει "ναι μωρέ, α' είδα την ξαδέρφη του Μπάμπη με τις κότες στο χωριό", λένε και άλλα παρόμοια, δε λένε που είναι το fastfood.
Quel pitie.
Αποφάσισα λοιπόν να ανοίξω αυτό το thread κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όποιος έχει υπ' όψη του κάτι, σε όλους τους παρεμφερείς κλάδους, ας μας γράφει εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Απρ 2019, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Nero
Re: Αλβανές περιπτέρων
ανοίξτε τη δυνατότητα να βάζουμε πανωχεράκια στις δημοσιεύσεις άμεσα.Χτες
Μπέσα γούντυ, είναι καμια περιπτερου που αλβανίστηκες για πάρτη της;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- wooded glade
Όχι αλλά οι περιπτερούδες είναι πάντα σχετικώς απλά περιστατικά.Yochanan έγραψε: 27 Απρ 2019, 21:22 Μπέσα γούντυ, είναι καμια περιπτερου που αλβανίστηκες για πάρτη της;
Διότι πας και ζητάς μία Lacta και λες διάφορες ιστορίες.
Συνήθως λέμε για σόμπες ή air condition για να δούμε αν τσιμπάει.
Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο με την φαστφουντού (παρ' όλο που στη συνακρόαση λέγανε για κάποια φαστφουντού).
Τώρα αν αυτή δε θέλει, θα κόψει τη συζήτηση άνευ παρεξήγας, ενώ αλλοιώς δεν θα την κόψει.
-
Εμπεδοκλής
Ρε Γούντι, περίμενε να πει το Χριστός Ανέστη ο παπάς και μετά πίνεις...
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Απρ 2019, 21:36 Ρε Γούντι, περίμενε να πει το Χριστός Ανέστη ο παπάς και μετά πίνεις...
Να μια περίπτωση που όταν επικρατήσουν οι Μουσουλμάνοι θα του κάνει καλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 27 Απρ 2019, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Καλά οι αστοιχείωτοι κάνουν σαμποτάζ.
Επόμενο είναι - δεν δίνω σημασία.
Τα καλά μέλη του πχόρουμ θα βοηθάνε τα άλλα μέλη.
Επόμενο είναι - δεν δίνω σημασία.
Τα καλά μέλη του πχόρουμ θα βοηθάνε τα άλλα μέλη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
Ορέστης 35
Μια ψιλικατζου με συμπαθουσε. Ελληνιδα.
Αλλα τοτε ημουν μικρος και δεν ηξερα να το εκμεταλλευτω. Ασε που δεν ειχα ελευθερια κινησεων.
Αλλα τοτε ημουν μικρος και δεν ηξερα να το εκμεταλλευτω. Ασε που δεν ειχα ελευθερια κινησεων.
-
Al Bundy
Πω μαλάκα μου, μετά από αυτό το νήμα ψάχνω όλο το πχόρουμ να δω μην έγραψα κι εγώ καμιά τέτοια μαλακία χτες που είχα πιει.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Απρ 2019, 21:36 Ρε Γούντι, περίμενε να πει το Χριστός Ανέστη ο παπάς και μετά πίνεις...
χωρις να πιεις γραφεις χειροτερες, πινεAl Bundy έγραψε: 28 Απρ 2019, 07:41Πω μαλάκα μου, μετά από αυτό το νήμα ψάχνω όλο το πχόρουμ να δω μην έγραψα κι εγώ καμιά τέτοια μαλακία χτες που είχα πιει.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Απρ 2019, 21:36 Ρε Γούντι, περίμενε να πει το Χριστός Ανέστη ο παπάς και μετά πίνεις...![]()
-
Al Bundy
Τώρα που το λες...ναι έχεις δίκιο.πήζον bot έγραψε: 28 Απρ 2019, 08:30χωρις να πιεις γραφεις χειροτερες, πινεAl Bundy έγραψε: 28 Απρ 2019, 07:41Πω μαλάκα μου, μετά από αυτό το νήμα ψάχνω όλο το πχόρουμ να δω μην έγραψα κι εγώ καμιά τέτοια μαλακία χτες που είχα πιει.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Απρ 2019, 21:36 Ρε Γούντι, περίμενε να πει το Χριστός Ανέστη ο παπάς και μετά πίνεις...![]()