!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θ.Τζημερος για την ανοδο της ακροδεξιας στην Ευρωπη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Θ.Τζημερος για την ανοδο της ακροδεξιας στην Ευρωπη
Ανοησιες στο τετραγωνο. Ερευνες εδειξαν οτι ο μεσος μουσουλμανος αποκτα τις αξιες της χωρας στην οποια βρισκεται. Αλλοι μουσουλμανοι γινοβται δεξιοι, αλλοι αριστεροι και αλλοι αναρχικοι (πχ διαβασε για τους αιγυπτιους φιλους του μαλατεστα)
Τα χωνω στον χριστιανισμο γιατι ειναι η κυριαρχη θρησκεια εδω. Εσυ ας πουμε γιατι δεν λες τιποτα για τον ινδουισμο?
Τα χωνω στον χριστιανισμο γιατι ειναι η κυριαρχη θρησκεια εδω. Εσυ ας πουμε γιατι δεν λες τιποτα για τον ινδουισμο?
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Μπήκα μόνο για να τρολλαρω τα ναζιδια. Δεν έχω χρόνο για βίντεο Τζημερου.Ju-87 έγραψε: 27 Απρ 2019, 11:39Το βιντεο το ειδες, hallilεγγυε?parafrwn έγραψε: 26 Απρ 2019, 22:40Για να τον στηρίζετε τα ναζίδια/φασισταριά δείχνει πόσο γτπ είναι ο Θάναρος.Covington88 έγραψε: 26 Απρ 2019, 22:22 TL;DW
Στηρίζουμε Τζήμερο, τη μόνη ελπίδα της Λευκής Φυλής εν Ελλάδι.![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άψογος ο Θάνος
βρείτε μου ένα σημείο στο τρίλεπτο αυτό βίντεο που να έχει άδικο ή να λέει κάτι λάθος
βρείτε μου ένα σημείο στο τρίλεπτο αυτό βίντεο που να έχει άδικο ή να λέει κάτι λάθος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Και ο Χίτλερ ωραία τα έλεγε. Είδαμε μετά τα έργα του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:26 άψογος ο Θάνος
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε πρόκειται να σε ταϊσω, πήγαινε αλλούparafrwn έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:27Και ο Χίτλερ ωραία τα έλεγε. Είδαμε μετά τα έργα του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:26 άψογος ο Θάνος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- wooded glade
Είναι άκυρο ότι τα αβγά τα έχουν με τους μουσουλμάνους.
Μέχρι αρκετά πρόσφατα ήταν σύμμαχοι μάλιστα - π.χ. μπαμπάς Αραφάτ.
Τα αβγά πάντως μόνο με τα Αλμπάνια δεν τολμάνε να τα βάλουν, μάλλον επειδή θα φάνε ξύλο.
Μέχρι αρκετά πρόσφατα ήταν σύμμαχοι μάλιστα - π.χ. μπαμπάς Αραφάτ.
Τα αβγά πάντως μόνο με τα Αλμπάνια δεν τολμάνε να τα βάλουν, μάλλον επειδή θα φάνε ξύλο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εκει που λεει για τα συστημικα ΜΜΕ ή πολυ λεει οτι το ισλαμ ειναι πολιτικο συστημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:26 άψογος ο Θάνος
Στα λόγια όλοι καλοί είναι. Στην πράξη χαλάει το πράγμα. Αλλά ποιος χέστηκε για τις πράξεις σ' αυτή την χώρα. Αρκεί που "τα λένε καλά".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:31δε πρόκειται να σε ταϊσω, πήγαινε αλλούparafrwn έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:27Και ο Χίτλερ ωραία τα έλεγε. Είδαμε μετά τα έργα του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:26 άψογος ο Θάνος
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- nik_killthemall
η μπάλα στην εξέδρα ψευτο-άθεε από τα λιντλ. Ακριβώς ! Δεν τα χώνεις στις θρησκείες γιατί ΔΕΝ διαφωνείς με τις θρησκείες αυτές καθ'αυτές ! Τα χώνεις στις θρησκείες επειδή είναι κυρίαρχες και πλειοψηφικές !μίστερ μαξ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:15 Ανοησιες στο τετραγωνο. Ερευνες εδειξαν οτι ο μεσος μουσουλμανος αποκτα τις αξιες της χωρας στην οποια βρισκεται. Αλλοι μουσουλμανοι γινοβται δεξιοι, αλλοι αριστεροι και αλλοι αναρχικοι (πχ διαβασε για τους αιγυπτιους φιλους του μαλατεστα)
Το προβλημά σου, άθεε από τα λιντλ ΔΕΝ είναι η απάτη και ο φανατισμός όλων των θρησκειών ! Το πρόβλημα σου είναι το μονοπώλειο κάθε μιας εξ αυτων ανάλογα με τον τόπο, ο καπιταλιστικός και επεκτατικός τρόπος που διαιωνίζονται, ΚΑΙ ΟΧΙ τα σκατά που διαιωνίζουν !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
Εντελώς, ακατοίκητη η σύνδεση με χίτλερ. Τό μόνο που λέει ο τζήμερος είναι μουσουλμάνε αποδέξου το εκλεγμένο νομικό και πολιτικό σύστημα της χώρας σου, απαρνήσου την θρησκεία σου όπου αυτή σε προστάζει να καταπατήσεις το υπάρχον νομικό σύστημα και μείνε μαζί μας, διαφορετικά αν δεν θέλεις σου πληρώνουμε όλα τα οδοιπορικά για να επιστρέψεις στη χώρα σου και να ζήσεις με αυτά δεν μπορείς να αποχωριστείς.parafrwn έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:40
Στα λόγια όλοι καλοί είναι. Στην πράξη χαλάει το πράγμα. Αλλά ποιος χέστηκε για τις πράξεις σ' αυτή την χώρα. Αρκεί που "τα λένε καλά".
Στην τελική αν θεωρείτε πως ο Τζήμερος λαϊκίζει, δεν τον αποδομείτε λαϊκίζοντας απ'την ανάποδη, αλλά το ακριβώς αντίστροφο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Φιλε βλακα απο τα λιντλ. Εχω δειξει και παραθεσει επιχειρηματα κατα του θεισμου και υπερ του αθεισμου απο τα καλυτερα βιβλια. Αυτο ομως ειναι διαφορετικο απο την δαιμονοποιηση των μουσουλμανων (1δις + ανθρωπο) που κανει ο νεοναζισμος και εσυ εισαι ο ηλιθιος νεροκουβαλητης τους απο τα λιντλ.nik_killthemall έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:45η μπάλα στην εξέδρα ψευτο-άθεε από τα λιντλ. Ακριβώς ! Δεν τα χώνεις στις θρησκείες γιατί ΔΕΝ διαφωνείς με τις θρησκείες αυτές καθ'αυτές ! Τα χώνεις στις θρησκείες επειδή είναι κυρίαρχες και πλειοψηφικές !μίστερ μαξ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:15 Ανοησιες στο τετραγωνο. Ερευνες εδειξαν οτι ο μεσος μουσουλμανος αποκτα τις αξιες της χωρας στην οποια βρισκεται. Αλλοι μουσουλμανοι γινοβται δεξιοι, αλλοι αριστεροι και αλλοι αναρχικοι (πχ διαβασε για τους αιγυπτιους φιλους του μαλατεστα)
Το προβλημά σου, άθεε από τα λιντλ ΔΕΝ είναι η απάτη και ο φανατισμός όλων των θρησκειών ! Το πρόβλημα σου είναι το μονοπώλειο κάθε μιας εξ αυτων ανάλογα με τον τόπο, ο καπιταλιστικός και επεκτατικός τρόπος που διαιωνίζονται, ΚΑΙ ΟΧΙ τα σκατά που διαιωνίζουν !
Καθόλου ακατοίκητη. Μάλλον δεν διάβασες προσεχτικά. Και ο Χίτλερ καλά τα έλεγε. Έτσι ανέβηκε στην εξουσία, δια λόγου (και βίας).nik_killthemall έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:49Εντελώς, ακατοίκητη η σύνδεση με χίτλερ. Τό μόνο που λέει ο τζήμερος είναι μουσουλμάνε αποδέξου το εκλεγμένο νομικό και πολιτικό σύστημα της χώρας σου, απαρνήσου την θρησκεία σου όπου αυτή σε προστάζει να καταπατήσεις το υπάρχον νομικό σύστημα και μείνε μαζί μας, διαφορετικά αν δεν θέλεις σου πληρώνουμε όλα τα οδοιπορικά για να επιστρέψεις στη χώρα σου και να ζήσεις με αυτά δεν μπορείς να αποχωριστείς.parafrwn έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:40
Στα λόγια όλοι καλοί είναι. Στην πράξη χαλάει το πράγμα. Αλλά ποιος χέστηκε για τις πράξεις σ' αυτή την χώρα. Αρκεί που "τα λένε καλά".
Στην τελική αν θεωρείτε πως ο Τζήμερος λαϊκίζει, δεν τον αποδομείτε λαϊκίζοντας απ'την ανάποδη, αλλά το ακριβώς αντίστροφο.
Το ατυχές / τραβηγμένο παράδειγμα του Χίτλερ ήταν για να δείξω πως τα λόγια δεν αρκούν, και πολλές φορές παραπλανουν. Τα έργα μετράνε περισσότερο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- nik_killthemall
Εχεις παραθέσει αυτά @@μίστερ μαξ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:53
Φιλε βλακα απο τα λιντλ. Εχω δειξει και παραθεσει επιχειρηματα κατα του θεισμου και υπερ του αθεισμου απο τα καλυτερα βιβλια. Αυτο ομως ειναι διαφορετικο απο την δαιμονοποιηση των μουσουλμανων (1δις + ανθρωπο) που κανει ο νεοναζισμος και εσυ εισαι ο ηλιθιος νεροκουβαλητης τους απο τα λιντλ.
Δεν δαιμονοποιεί τους μουσουλμάνους, τους ζητά ευγενικά να απαρνηθούν κάθε σημείο που η θρησκεία τους παραβιάζει τη χάρτα των ανθρώπινων δικαιωμάτων της χώρας στην οποία έρχονται και να αποδεχτούν αποκλειστικά το νομικό της σύστημα, συμφωνείς ή διαφωνείς ? (σου λείπουν τα @@ για να απαντήσεις, οπότε ΔΕΝ θα απαντήσεις).
Τα υπόλοιπα είναι οι δικές σου παπαριές που ενώ με θάρρος ξεβρακώνεις τον χριστιανισμό, βρέχεις τις πάνες σου και δεν τολμάς να ξεβρακώσεις και το ισλάμ, υπό την ψευτο-δικαιολογία της επικρατούσας θρησκείας και είσαι τόσο απύθμενα ΒΛΑΞ που το ίδιο επιχείρημα για το οποίο τα χώνεις στον χριστιανισμό (επικρατούσα θρησκεία) το χρησιμοποιείς αντίστροφα για να ΜΗΝ τα χώσεις στο ισλαμ (είναι 1 δις οι μουσουλμάνοι, μη τους ξεβρακώσουμε το σκατό που πιστεύουν δεν κάνει ...)
σοβαρά? Τον όρο Ισλαμική δημοκρατία του κλαιν μαιν τιν έχεις ακούσει? Βρες μου ένα κράτος που να έχεις ως νομικό σύστημα τις μαλακίες που έλεγε ένας γκαβλια΄ρης παιδερας πριν 14 αιώνες.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:40Εκει που λεει για τα συστημικα ΜΜΕ ή πολυ λεει οτι το ισλαμ ειναι πολιτικο συστημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Απρ 2019, 13:26 άψογος ο Θάνος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εεε πες μας και εσυ οτι εισαι τρολλακι να μην σε παιρνουμε στα σοβαρα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 21 Απαντήσεις