Ήθελες να είναι πιο πολλές οι "καμένες";Tarkovsky έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:13 τη μικρή ποσόστωση μόλις 4/23 γυναίκες -με τη μία ήδη φευγάτη- δεν την πρόσεξε κανείς;
Εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ήθελες να είναι πιο πολλές οι "καμένες";Tarkovsky έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:13 τη μικρή ποσόστωση μόλις 4/23 γυναίκες -με τη μία ήδη φευγάτη- δεν την πρόσεξε κανείς;
η γαλή λέει κάτι κουφά μερικές φορές όταν το θέμα πάει στην νδ αλλά μας αρέσει, και η σέσι οκ, φοβόμαστε τον όττο και λείπει, αλλιώς θα την είχαμε βασίλισσα. Οπότε ίσως απλά έτυχε να είναι μόνο δύο οι τυχερές, θα μπορούσαν να είναι όλες ίσως, καλή πρόθεση θέλει και να ανοίξει το δείγμα.Tarkovsky έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:13 τη μικρή ποσόστωση μόλις 4/23 γυναίκες -με τη μία ήδη φευγάτη- δεν την πρόσεξε κανείς;
άσυλο κανονικό ρε, σαν κανονική ομάδα εξάρτησης κοινωνικά απεξαρτημένων, να δες εδώ πχκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:20Οκ θενκιου ,(από απορία ρώτησα,όλα καλά)Nero έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:17εγώ, γιατί είχες κάνει και παρατεταμένο διάλειμμα...που σημαίνει περισσότερα γκολ με λιγότερες εμφανίσεις
Και θα ξανα κάνω διάλειμμα κάποια στιγμή Νέρο μου.
3 χρόνια είμαι,δε λέει συνέχεια. Απορώ με εσάς που είστε περισσότερο καιρό.
πόσο γουρούνι πρέπει να είναι κάποιος για να μην συγκινηθεί από αυτό;
Κανένα στοίχημα έχασες πάλι;
Θα παραπονιέται μετά σαν μικρό κοριτσάκι, να αυτούς τους δύο κλώνους τους αφήνεται εμένα γιατί και τέτοια κουλά, ας αφήσουμε το μερτζ για καμιά ώρα ανάγκης.enaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 22:50 γγ έπεσες πάνω σε ταμπλέλα του κράτους που έλεγε:
όριο 120-προσοχή ελαττώστε-όριο 10 - όπισθεν δεν είπαμε;
και δεν την είδες απο απροσεξία;
συς να σε μετράω σε εμένα να μην με περνάει η νάιδα και εκνευρίζομαι;![]()
Δεν παραπονιέμαι, το δίκιο με πνίγει. Να κάνετε και μερτζ, τι με νοιάζει.sys3x έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:28Θα παραπονιέται μετά σαν μικρό κοριτσάκι, να αυτούς τους δύο κλώνους τους αφήνεται εμένα γιατί και τέτοια κουλά, ας αφήσουμε το μερτζ για καμιά ώρα ανάγκης.enaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 22:50 γγ έπεσες πάνω σε ταμπλέλα του κράτους που έλεγε:
Θα έχει τους λόγους του.Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:33Δεν παραπονιέμαι, το δίκιο με πνίγει. Να κάνετε και μερτζ, τι με νοιάζει.sys3x έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:28Θα παραπονιέται μετά σαν μικρό κοριτσάκι, να αυτούς τους δύο κλώνους τους αφήνεται εμένα γιατί και τέτοια κουλά, ας αφήσουμε το μερτζ για καμιά ώρα ανάγκης.enaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 22:50 γγ έπεσες πάνω σε ταμπλέλα του κράτους που έλεγε:
θα ήταν λογικό εάν αποτελούσατε το περίπου 15% των μελών (μία στα 6) - αλλά πρέπει να είστε περισσότερες, ίσως και το 25% (μία στα 4)don't speak έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:53Δεν κατεβάζουμε και ψηφοδέλτιο.Tarkovsky έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:13 τη μικρή ποσόστωση μόλις 4/23 γυναίκες -με τη μία ήδη φευγάτη- δεν την πρόσεξε κανείς;
Λίγες είμαστε, λογικό.
Τα άλλα μου προφίλ είναι αντρικά, γράφουν μόνο στην πολιτική και στα αθλητικά.Tarkovsky έγραψε: 27 Απρ 2019, 00:28θα ήταν λογικό εάν αποτελούσατε το περίπου 15% των μελών (μία στα 6) - αλλά πρέπει να είστε περισσότερες, ίσως και το 25% (μία στα 4)don't speak έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:53Δεν κατεβάζουμε και ψηφοδέλτιο.Tarkovsky έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:13 τη μικρή ποσόστωση μόλις 4/23 γυναίκες -με τη μία ήδη φευγάτη- δεν την πρόσεξε κανείς;
Λίγες είμαστε, λογικό.
άρα είναι φανερό ότι γράφετε με διπλούς και τρίδιπλους λογαριασμούς