Δεν κοιμάστε ποτέ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Re: Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Εχει ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Αν θέλεις μπορώ να σε πάω εκεί. Εχει ωραία ατμόσφαιρα.
Γενικά ναι εκτός από την άνοιξη. Την άνοιξη βλέπω συνεχώς περίεργα όνειρα που με ξυπνάνε αρκετές φορές. Είναι περίεργο γιατί συμβαίνει μόνο την άνοιξη, αλλιώς κοιμάμαι σαν βράχος.
πάει κόσμος τη νύχτα εκεί;Cloud87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:24Εχει ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Αν θέλεις μπορώ να σε πάω εκεί. Εχει ωραία ατμόσφαιρα.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ναι βέβαια μπορούμε να πάμε...αν θέλεις.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:57πάει κόσμος τη νύχτα εκεί;Cloud87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:24Εχει ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου. Αν θέλεις μπορώ να σε πάω εκεί. Εχει ωραία ατμόσφαιρα.
- Covington88
Εξαιρετικά ήσυχο. Πρέπει να παίζει ρόλο ότι είναι ακριβώς απ' έξω η εθνική οδός. Ή το ότι φαντασιώνομαι ότι βασανίζω όσους μαρσάρουν ακριβώς απ' έξω. Ή ότι εκτελώ πολιτικούς αντιπάλους (σε πέναλτι
)
ή να μη βλεπεις τιποτα και να χαιρεσαι.Cloud87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 11:09 Εγώ ανάλογα με τις φάσεις του ύπνου μου μπορεί να βλέπω ένα όνειρο και να χαίρομαι...ή να βλέπω έναν εφιάλτη...και να χαίρομαι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ευτυχώς μπορώ να κοιμηθώ όποτε το θελήσω και ανεξάρτητα από τις επικρατούσες συνθήκες.
Μπορώ να κοιμηθώ με αναμένα φώτα, ανοιχτή τελεόραση, κλπ.
Μερικές φορές πίνω το φραπέ μονορούφι γιατί θέλω να πάω για ύπνο...
Ευλογία είναι αυτό ή κατάντια;
Μπορώ να κοιμηθώ με αναμένα φώτα, ανοιχτή τελεόραση, κλπ.
Μερικές φορές πίνω το φραπέ μονορούφι γιατί θέλω να πάω για ύπνο...
Ευλογία είναι αυτό ή κατάντια;
Yippie Kay Yay
Με μερακλήδες μάστορες έχεις μπλέξει τύπε, αν έρχονται στο κρεββάτι σου την ώρα που κοιμάσαι.Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:53Τώρα που το λες είναι λίγο περιέργη φάση. Το δωμάτιο μου είναι δίπλα στο δρόμο. Ολο το βράδυ περνάνε αμάξια. Δεν ξυπνάω. Αλλά αμα ανοίγουν πόρτες από δίπλα μου ή έχει έρθει κάποιος μάστορας ξυπνάω!ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:34Πώς καταφέρνουν να σε ξυπνήσουν;Cloud87 έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:29 Εγώ συνήθως κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δεν με ξυπνάνε ούτε κανόνια. Το πιο ενοχλητικό βέβαια είναι αν καταφέρουν να με ξυπνήσουν την ώρα που βλέπω κάποιο καλό όνειρο. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτό του έκλεισα το σπίτι. Or so to speak.Και ήμουν πολύ ελαστικός σε εκείνη τη περίπτωση. Τολμώ να πω πως πλέον είμαι ικανός για πολύ χειρότερα.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 235 Προβολές