!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα θέλατε να ξέρατε πότε θα πεθάνετε;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Θα θέλατε να ξέρατε πότε θα πεθάνετε;

Ναι
13
46%
Όχι
15
54%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θα θέλατε να ξέρατε πότε θα πεθάνετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

lolek1 έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:13
Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:11 Όχι δεν θα ήθελα να το ξέρω. Δεν υπάρχει νοημα να το ήξερα.
γυναικα εισαι, τα 80 χρονια τα εχεις σιγουρακι
Μακάρι lolek. Με φοβίζει πολύ η ιδέα του θανάτου. Αρκεί να είμαι υγιής και να έχω σώα τας φρένας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

είναι τεράστιο ζήτημα αυτό. με είχε απασχολήσει πρώτη φορά σαν παιδί κάπου στα 80s όταν είδα μια ταινία φαντασίας (μου διαφεύγει το όνομά της), όπου ένας χαρακτήρας πολέμησε στη μάχη και έπαιξε καθοριστικό ρόλο, γιατί απλά ήξερε ότι η ώρα του δεν είχε φτάσει. γνώριζε πότε θα πεθάνει.

πιστεύω ότι μια καλή χρονική στιγμή να μάθει κανείς πότε θα πεθάνει θα ήταν κάπου στην ενηλικίωση. εννοείται ότι αυτό θα μας απάλλασσε από κάθε περιττό άγχος, συνειδητό ή ασυνείδητο. θα προγραμματίζαμε την ζωή μας με την ησυχία μας και δεν θα υπήρχε πίεση να κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο ή να πονοκεφαλιάζουμε για οτιδήποτε, αφού καταβάθος όλες οι επιθυμίες μας, είναι παρακλάδια του ενστίκτου επιβίωσης και αναπαραγωγής.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:24 είναι τεράστιο ζήτημα αυτό.
You had me there.

Ψήφισες;

Al Bundy έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:25
the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:24 είναι τεράστιο ζήτημα αυτό.
You had me there.

Ψήφισες;
ψήφισα "ναι"
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:22
Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:11 Όχι δεν θα ήθελα να το ξέρω. Δεν υπάρχει νοημα να το ήξερα.
Μακάρι lolek. Με φοβίζει πολύ η ιδέα του θανάτου. Αρκεί να είμαι υγιής και να έχω σώα τας φρένας.
:p2: ολοι μας φοβουμαστε τον ψοφο
απλα δεν τρελενομαστε γιατι θεωρουμε οτι ειναι μακρια
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:24 είναι τεράστιο ζήτημα αυτό. με είχε απασχολήσει πρώτη φορά σαν παιδί κάπου στα 80s όταν είδα μια ταινία φαντασίας (μου διαφεύγει το όνομά της), όπου ένας χαρακτήρας πολέμησε στη μάχη και έπαιξε καθοριστικό ρόλο, γιατί απλά ήξερε ότι η ώρα του δεν είχε φτάσει. γνώριζε πότε θα πεθάνει.

πιστεύω ότι μια καλή χρονική στιγμή να μάθει κανείς πότε θα πεθάνει θα ήταν κάπου στην ενηλικίωση. εννοείται ότι αυτό θα μας απάλλασσε από κάθε περιττό άγχος, συνειδητό ή ασυνείδητο. θα προγραμματίζαμε την ζωή μας με την ησυχία μας και δεν θα υπήρχε πίεση να κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο ή να πονοκεφαλιάζουμε για οτιδήποτε, αφού καταβάθος όλες οι επιθυμίες μας, είναι παρακλάδια του ενστίκτου επιβίωσης και αναπαραγωγής.
ο Αχιλλεας;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

lolek1 έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:28
Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:22

:p2: ολοι μας φοβουμαστε τον ψοφο
απλα δεν τρελενομαστε γιατι θεωρουμε οτι ειναι μακρια
Μα δεν ξέρεις αν είναι μακριά. Εγώ προσωπικά όταν μου έρχονται τέτοιες σκέψεις στο μυαλό τις διώχνω ταχύτατα. Αν τις αφήσω και μπουν στο μυαλό και αρχίσω και τις σκέφτομαι θα έχω θέμα μετά στη ψυχολογία μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 26 Απρ 2019, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εννοείται ναι.

Να τα αφήσω όλα τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

lolek1 έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:29
the comet the course the tail έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:24 είναι τεράστιο ζήτημα αυτό. με είχε απασχολήσει πρώτη φορά σαν παιδί κάπου στα 80s όταν είδα μια ταινία φαντασίας (μου διαφεύγει το όνομά της), όπου ένας χαρακτήρας πολέμησε στη μάχη και έπαιξε καθοριστικό ρόλο, γιατί απλά ήξερε ότι η ώρα του δεν είχε φτάσει. γνώριζε πότε θα πεθάνει.

ο Αχιλλεας;
δεν είναι ακριβώς ίδια περίπτωση. ο Αχιλλέας είχε επιλογή. αν δεν πήγαινε στην Τροία, θα είχε διαφορετική πορεία.

η ταινία που έλεγα είναι το Krull:

"Arguably the most interesting part of “Krull” is not the main plot however, it’s the character of Rell, the cyclops. The mythology in the film says that his race sacrificed one of their eyes on exchange for seeing the future, but they were cursed with only seeing their deaths. "

:-?
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ε μόνο αυτό δεν ξέρω. Άμα το ήξερα κι αυτό μπορεί να την ψώνιζα.
Όχι καλύτερα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Περίεργο...πίστευα πως το "όχι" θα έπαιρνε τεράστια πλειοψηφία...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

η πρώτη ταινία που είδα σινεμά ήταν το κρυλλ, ο γίγαντας ήξερε πότε θα πεθάνει, με είχε κάνει να το σκεφτώ, κακή ιδέα νομίζω, άτυχος. :(

απο την άλλη, μία απλή επιβεβαιωσούλα κάθε μέρα οτι αύριο δεν θα πεθάνω, θα ήταν σούπερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Απρ 2019, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ψήφισα όχι. Θα ήταν όμως καλό να εκπαιδευόμαστε σαν πνευματικά και όχι μόνο υλικά όντα. Να μπορούμε να βγαίνουμε από το σώμα μας και να επανερχόμαστε π.χ. Θα ήταν χρήσιμο σε βίαιο θάνατο, αν και δεν ξέρει κανείς ακριβώς τι συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Gherschaagk έγραψε: 26 Απρ 2019, 20:33 Εννοείται ναι.

Να τα αφήσω όλα τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα.
:smt005:

Το μονο που δεν με απασχολει είναι η ( δικια μου ) διαθηκη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”