southern έγραψε: 26 Απρ 2019, 19:04
oldjedi έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:56
southern έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:49
εγώ θέλω την αφύπνιση των ψηφοφόρων της που δεν είναι εθνικικοσοσιαλιστές και την μεταστροφή τους σε σύγχρονο πατριωτισμό.
το ΛΑΟΣ ήταν μια χαρά φυσιολογικό κόμμα
Το ΛΑΟΣ ηταν μια χαρα , αλλα ειχε την ατυχια να ηγειται απο τον Καρατζαφερη που νομιζε πως ηταν ο Ταλεϋρανδος της εποχης του ... Στο παλιο φορουμ , τον αποκαλουσα κυριο Κ. ( Κομανετσι ) , λογω των πολιτικων του "ελιγμων" ...
Αυτη την στιγμη , ο κυριος Κ. ειναι καμμενο χαρτι ...
Πιστευω πως την θεση του διεκδικει με πιθανοτητες επιτυχιας ο Κυριακος Βελοπουλος ...
Ο κ.Κρανιδιωτης , ειναι μεν σημαντικος αλλα ειναι καπως ατσαλος πολιτικα μιλωντας παντα ...
Το καρκίνωμα του πατριωτισμού είναι η ΧΑ. Ψήφισε οτιδήποτε πλην ΧΑ. Ίσως όμως στο μέλλον να έχεις και πιο ποιοτικές προτάσεις από το Βελόπουλο.
Απο ανεκαθεν εγραφα πως ειμαι εναντιος καθε ολοκληρωτισμου , μαυρου η κοκκινου ...
Δεν θεωρω την Χ.Α καρκινωμα οπως δεν θεωρω τον μαρξισμο σαν καρκινωμα ...
Οι ανθρωποι πρεπει να ειναι ελευθεροι να πιστευουν οτι θελουν ...
Απλα , πολιτικα , η Χ.Α εκμεταλλευτηκε , εναν υγιη ακτιβισμο , για να προσελκυσει οπαδους , οι οποιοι δενκοιταξαμ πιο βαθεια το θεμα ...
ΑΝ ο Βελοπουλος βγει στην Βουλη , ΙΣΩΣ θα ειναι η αιτια που θα φερει την Χ.Α στα φυσιολογικα της επιπεδα που ειχε πριν απο μερικα χρονια ...