!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
έχεις ακούσει αυτή την έκφραση που λέει...sys3x έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:20Μπορείς να μας πεις ένα (1) άλλο Ελληνικό φόρουμ το οποίο θεωρείς καλύτερο από αυτό για να συζητάς να ανταλλάσεις ιδέες κτλ; θέλω κάτι να δω γι αυτό.βοθρατζης έγραψε: 25 Απρ 2019, 08:18το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο φυσικό μέγεθος κώλου,Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 08:08 Μα τι πρόβλημα έχετε πχια με τις χοντροκώλες; Πάνω σας δεν κάθονται![]()
βρίσκεται στην ουσία,
στον εγκεφαλικό χοντροκωλισμό που έρχεται να λειτουργήσει σαν το φιλοσοφικό υπόβαθρο του συμπεριφορικού και οικονομικού χοντροκωλισμού,
Φυσικά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στην ανωτέρω συμπεριφορά περιλαμβάνονται και οι άντρες , όχι μόνο οι γυναίκες. Σαν φορουμ έχετε πάρα πολλά παραδείγματα αντρικού και γυναικείου εγκεφαλικού χοντροκωλισμού. Αν θέλεις να αναλύσεις ακόμα την έννοια μπορείς να αρχίσεις να περιγράφεις μερικούς ιντερνετικούς γνωστούς σου...
Άρα λοιπόν όταν γίνεται αναγνωρίσιμη αυτή η έκφραση της μικροαστικής μιζέριας στην επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούμε κάλλιστα να περιγράφουμε όλους αυτούς με τον όρο "χοντροκωλισμός" .
Είναι πολύ απλό.
μη χέζεις εκεί που γλύφεις;
είναι παράφραση της έκφρασης...
Μη γλείφετε εκεί που φτύνετε!
ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Είμαι ο τρόμος που πετάει την νύχτα!sys3x έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:22Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:51Στατιστικά μιλώντας τύπε, η επόμενή σου σχέση θα είναι ο Μπακάλης με περούκα και θα κόβεις και φλέβες κιόλας.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
![]()
ποιος μικρός θεούλης είσαι συ ρε, παλιός;
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Άλλος είναι αυτός.
Για πες.βοθρατζης έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:01έχεις ακούσει αυτή την έκφραση που λέει...sys3x έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:20Μπορείς να μας πεις ένα (1) άλλο Ελληνικό φόρουμ το οποίο θεωρείς καλύτερο από αυτό για να συζητάς να ανταλλάσεις ιδέες κτλ; θέλω κάτι να δω γι αυτό.βοθρατζης έγραψε: 25 Απρ 2019, 08:18
το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο φυσικό μέγεθος κώλου,
βρίσκεται στην ουσία,
στον εγκεφαλικό χοντροκωλισμό που έρχεται να λειτουργήσει σαν το φιλοσοφικό υπόβαθρο του συμπεριφορικού και οικονομικού χοντροκωλισμού,
Φυσικά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στην ανωτέρω συμπεριφορά περιλαμβάνονται και οι άντρες , όχι μόνο οι γυναίκες. Σαν φορουμ έχετε πάρα πολλά παραδείγματα αντρικού και γυναικείου εγκεφαλικού χοντροκωλισμού. Αν θέλεις να αναλύσεις ακόμα την έννοια μπορείς να αρχίσεις να περιγράφεις μερικούς ιντερνετικούς γνωστούς σου...
Άρα λοιπόν όταν γίνεται αναγνωρίσιμη αυτή η έκφραση της μικροαστικής μιζέριας στην επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούμε κάλλιστα να περιγράφουμε όλους αυτούς με τον όρο "χοντροκωλισμός" .
Είναι πολύ απλό.
μη χέζεις εκεί που γλύφεις;
είναι παράφραση της έκφρασης...
Μη γλείφετε εκεί που φτύνετε!
ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Προσπαθώ αλλά δε μου κάθεται. Μέχρι κ μπριζόλες λαιμού στη σχάρα του εταξα αλλα μάταια.Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:51Στατιστικά μιλώντας τύπε, η επόμενή σου σχέση θα είναι ο Μπακάλης με περούκα και θα κόβεις και φλέβες κιόλας.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Al Bundy
Ώπα!Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2019, 10:12Προσπαθώ αλλά δε μου κάθεται. Μέχρι κ μπριζόλες λαιμού στη σχάρα του εταξα αλλα μάταια.Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:51Στατιστικά μιλώντας τύπε, η επόμενή σου σχέση θα είναι ο Μπακάλης με περούκα και θα κόβεις και φλέβες κιόλας.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
Για τις μπριζόλες τώρα το λες.
Πέρνα από το σπίτι το απόγιομα να το συζητήσουμε διεξοδικά.
Δυστυχώς είμαι μακρυά. Στην πρωτεύουσα των αρνοκατσικων και λοιπών μεζεκλικιων.
-
Al Bundy
Καρδίτσα;Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2019, 10:16 Δυστυχώς είμαι μακρυά. Στην πρωτεύουσα των αρνοκατσικων και λοιπών μεζεκλικιων.
Λίγο πιο κάτω. Λαμία.
-
Al Bundy
Με τον ΑΙΝΕΙΑΝ θα κάνεις πάσχα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση