Και πάλι δε βρίσκω λόγο γιατί θα πρέπει να αποκλειστούν οι άτεκνοι.Lord Brum έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:09για θέσεις χαμηλής εξειδίκευσης ναι, για πιο εξειδικευμένες πας βάσει προσόντων. Π.χ. για διοικητικό προσωπικό ή και για θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης δεν παίζει τόσο ρόλο τι τυπικά προσόντα έχεις, για ΠΕ και ειδικά για ειδικά μισθολόγια προφανώς και δεν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο.koukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:03Δηλαδή οι περισσότεροι με τα πτυχία τους που μόλις τελείωσαν με τις σπουδές τους δεν θα μπορούν να διοριστούν, επειδή δε συμμερίζονται τον εθνικό οραματισμό αυτό;Lord Brum έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:22
για να καταπολέμησουμε την υπογεννητικότητα, μόνο που θα επρεπε να ισχύουν μόνο για Έλληνες και να επεκταθούν και στα 2-3 παιδιά, βασικά να μην έχει ελπίδα διορισμού κάποιοςχωρίς 1 παιδί τουλάχιστον
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα επιδόματα ανεργίας κάνουν τους νέους τεμπέληδες
- koukouvagia
Re: Τα επιδόματα ανεργίας κάνουν τους νέους τεμπέληδες
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- koukouvagia
Το στηρίζουμε, Δημοκράτη, όλοι μας. Με τη φορολογία, η οποία είναι και πολλή υψηλή.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:12οι παροχές προς τους πολύτεχνους υπάρχουν γιατί το κράτος έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Οπότε δίνει παροχές σε όσους θέλουν να κάνουν παιδιά ώστε να τα κάνουν χωρίς να σκέφτονται το οικονομικό . Δεν είναι φιλανθρωπία επιλογή του κράτους να στηρίξει όσους το στηρίζουν είναιkoukouvagia έγραψε: 25 Απρ 2019, 23:54Αναφέρομαι μόνο στους πολυτέκνους που επιλογή τους ήταν να κάνουν πολλά παιδιά.
Για εμένα, ναι, δεν θα έπρεπε να εντάσσονται στα κοινωνικά κριτήρια. Ας καλύπτουν τα υπόλοιπα όπως είναι τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά, τα διδακτορικά, τη γνώση η/υ, τις ξένες γλώσσες και ας αξιολογηθούν από αυτά. Ήταν επιλογή τους η πολυτεκνία.
Σε σχέση μάλιστα με τον πολύτεκνο, εγώ για παράδειγμα, στηρίζω περισσότερο το ελληνικό κράτος που δε δικαιούμαι όλες αυτές τις εκπτώσεις και προνόμια και πληρώνω κανονικά.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
για να δωθεί κίνητρο να κάνουν παιδιά, τουλάχιστον 2/ζευγάρι. Δεν είναι ο σκοπός να αποκλειστεί ο άτεκνος αλλά να κάνει παιδιά αν θέλει να εργαστεί στο δημόσιο, έτσι κι αλλιώς αν δεν γίνει αυτό θα καταρεύσει το ασφαλιστικό ακόμη περισότερο. Ο σκοπός δεν είναι να αποκλειστούν οι άτεκνοι αλλά να μην υπα΄ρχουν άτεκνοι, θα ήμουν πχ υπέρ μιας ανόδους το αφορολόγητου εισοδήματος 25%/παιδί σε σχέση με τον άτεκνο μέχρι ένα εισόδημα πχ 20000/έτος. Πρακτικά ένας με 4 παιδιά να έχει διπλάσιο αφορολόγητο από έναν άτεκνο. Από εκεί και πέρα δικαίωμά του καθενός να πάρει τις αποφάσεις του αλλά θα πρέπει να πληρώσει παραπάνω το κόστος που συνεπάγεται για το ασφαλιστικό σύστημα η γήρανση του πληθυσμού. Ο λόγος που προτείνω φορολογικές ελαφρύνσεις και όχι επιδόματα είναι για να μην ευνοηθούν γύφτοι και λοιποί ζώντες παρασιτικά χωρίς να προσφέρουν τίοποτα, συχνά δε χωρίς να έχουν τα παιδιά που ισχυρίζονται ότι έχουνkoukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:13Και πάλι δε βρίσκω λόγο γιατί θα πρέπει να αποκλειστούν οι άτεκνοι.Lord Brum έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:09για θέσεις χαμηλής εξειδίκευσης ναι, για πιο εξειδικευμένες πας βάσει προσόντων. Π.χ. για διοικητικό προσωπικό ή και για θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης δεν παίζει τόσο ρόλο τι τυπικά προσόντα έχεις, για ΠΕ και ειδικά για ειδικά μισθολόγια προφανώς και δεν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο.koukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:03
Δηλαδή οι περισσότεροι με τα πτυχία τους που μόλις τελείωσαν με τις σπουδές τους δεν θα μπορούν να διοριστούν, επειδή δε συμμερίζονται τον εθνικό οραματισμό αυτό;
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Δημοκράτης
εσύ που δεν δικαιούσε τις παροχές παέι να πει ότι βγάζεις πολλά και σε συμφέρειkoukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:15Το στηρίζουμε, Δημοκράτη, όλοι μας. Με τη φορολογία, η οποία είναι και πολλή υψηλή.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:12οι παροχές προς τους πολύτεχνους υπάρχουν γιατί το κράτος έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Οπότε δίνει παροχές σε όσους θέλουν να κάνουν παιδιά ώστε να τα κάνουν χωρίς να σκέφτονται το οικονομικό . Δεν είναι φιλανθρωπία επιλογή του κράτους να στηρίξει όσους το στηρίζουν είναιkoukouvagia έγραψε: 25 Απρ 2019, 23:54
Αναφέρομαι μόνο στους πολυτέκνους που επιλογή τους ήταν να κάνουν πολλά παιδιά.
Για εμένα, ναι, δεν θα έπρεπε να εντάσσονται στα κοινωνικά κριτήρια. Ας καλύπτουν τα υπόλοιπα όπως είναι τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά, τα διδακτορικά, τη γνώση η/υ, τις ξένες γλώσσες και ας αξιολογηθούν από αυτά. Ήταν επιλογή τους η πολυτεκνία.
Σε σχέση μάλιστα με τον πολύτεκνο, εγώ για παράδειγμα, στηρίζω περισσότερο το ελληνικό κράτος που δε δικαιούμαι όλες αυτές τις εκπτώσεις και προνόμια και πληρώνω κανονικά.
να διατηρηθει το παρον καθεστώς οπότε σταμάτα την κλάψα
Και εγώ πληρώνω 2000ε το μήνα εφορία αλλά ξέρω ότι τα πληρώνω για ένα σύστημα που με επιτρέπει να έχω στην τσέπη πολύ περισσότερα οπότε χαρά μου
- Highlander
Ρε παιδιά το πώς γράφεται το ρήμα δικαιούμαι πότε το μαθαίναμε; Στην Δευτέρα Δημοτικού;
Ενας οπαδος του αγραμματου Τσιπρα δεν δικαιουται να πουλαει "εξυπναδες" για τυχον ορθογραφικα λαθη αλλων χρηστων...Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:57
Ρε παιδιά το πώς γράφεται το ρήμα δικαιούμαι πότε το μαθαίναμε; Στην Δευτέρα Δημοτικού;
- koukouvagia
OK, αφου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θεωρείς οτι το φορολογικό σύστημα είναι δικαιο, συριζα δαγκωτο, ε;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:50εσύ που δεν δικαιούσε τις παροχές παέι να πει ότι βγάζεις πολλά και σε συμφέρειkoukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:15Το στηρίζουμε, Δημοκράτη, όλοι μας. Με τη φορολογία, η οποία είναι και πολλή υψηλή.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:12
οι παροχές προς τους πολύτεχνους υπάρχουν γιατί το κράτος έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Οπότε δίνει παροχές σε όσους θέλουν να κάνουν παιδιά ώστε να τα κάνουν χωρίς να σκέφτονται το οικονομικό . Δεν είναι φιλανθρωπία επιλογή του κράτους να στηρίξει όσους το στηρίζουν είναι
Και εγώ πληρώνω 2000ε το μήνα εφορία αλλά ξέρω ότι τα πληρώνω για ένα σύστημα που με επιτρέπει να έχω στην τσέπη πολύ περισσότερα οπότε χαρά μου
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- Οργισμένος
Δεν μπορειτε να σκεφτειτε και να δρασετε συλλογικα ως κοινωνια.
Αρα 80ευρω ο βασικος....
Αρα 80ευρω ο βασικος....
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Highlander
Ο Τσίπρας δεν είναι αγράμματος. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον μπορούμε να πούμε το ίδιο για κάποιον που γράφει το ρήμα δικαιούμαι με "ε" και παράλληλα δηλώνει άριστος.Ju-87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:09Ενας οπαδος του αγραμματου Τσιπρα δεν δικαιουται να πουλαει "εξυπναδες" για τυχον ορθογραφικα λαθη αλλων χρηστων...Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:57
Εχεις δικιο, χαιλαντερ. Κανω αμεσως μια στροφη 360 μοιρων στον υφος γραφης μου και συνεχιζω να τα χωνω στο τσιπραλεξη.Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:15Ο Τσίπρας δεν είναι αγράμματος.Ju-87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:09Ενας οπαδος του αγραμματου Τσιπρα δεν δικαιουται να πουλαει "εξυπναδες" για τυχον ορθογραφικα λαθη αλλων χρηστων...Highlander έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:57
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
-
Δημοκράτης
παραπάνω είναι αλλά οκ
-
Δημοκράτης
λες να ήμουν σύριζα δαγκωτό και να δούλευα ολλανδία; Ή Βενεζουέλα θα ήμουν ή στην Τσιπρολάνδη. Εκτος αν θες να μας πειςότι η Ολλανδάι είναι κομμουνιστική χώραkoukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 17:10OK, αφου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και θεωρείς οτι το φορολογικό σύστημα είναι δικαιο, συριζα δαγκωτο, ε;Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:50εσύ που δεν δικαιούσε τις παροχές παέι να πει ότι βγάζεις πολλά και σε συμφέρειkoukouvagia έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:15
Το στηρίζουμε, Δημοκράτη, όλοι μας. Με τη φορολογία, η οποία είναι και πολλή υψηλή.
- Ηράκλειτος
- †
24 χιλιάρικα το χρόνο μόνο για εφορία, τι στην ευχή, βιομήχανος είσαι;
God.exe is missing. Universe will restart.
-
Al Bundy
Ελεύθερος (?) Επαγγελματίας...βάζω και στοίχημα.Ηράκλειτος έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:1024 χιλιάρικα το χρόνο μόνο για εφορία, τι στην ευχή, βιομήχανος είσαι;
Έχω ιδίαν πείρα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-