κάτσε να δεις πως το λένε
oh, my sweet summer child
Δεν έχω δει ακόμα κανένα του 8ου, περιμένω να τελειώσουν.
Εμεις πρεπει να βρεθουμε απο κοντα..... Το εννοω!!!!Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:05Στηρίζουμε την δρακομανα για βασίλισσα των πάντων.Nostalgia έγραψε: 25 Απρ 2019, 15:48Ξεκινησε απο το τιποτα, απο εναν αδερφο που την ειχε για πουλημα (θα βαλω μεχρι και τα αλογα τους να σε γαμησουν) και εξελιχθηκε σε ολες τις περιοδους οσο κανενας αλλος χαρακτηρας.hades έγραψε: 25 Απρ 2019, 15:03
Ευχαριστώ.Εκεί πάει το πράγμα. ΚΑι αν δεν ήταν φλώροι να φοβούνται μην κακοκαρδίσουν τους φαν της δρακαινας θα φαίνονταν περισσότερο ότι δεν στέκει και πολύ καλά. Η φιλοδοξία της θα την φάει
Με ή χωρίς τον Σνοου μαζί της.
Αλλά σίγουρα με τον Τυριον για σύμβουλο.
Σ' αρέσει να ζεις πολύ επικίνδυνα βλέπω.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:04Δεν έχω δει ακόμα κανένα του 8ου, περιμένω να τελειώσουν.
Αν, το τονίζω, αν πάθει κάτι ο Τυριον θα γίνει μακελειό.
Εγώ κάθε Δευτέρα, μέχρι να το δω, δεν μπαίνω εδώ, δεν μπαίνω skype, δεν απαντώ σε τηλέφωνα και δεν διαβάζω sms.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:12Σ' αρέσει να ζεις πολύ επικίνδυνα βλέπω.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:04Δεν έχω δει ακόμα κανένα του 8ου, περιμένω να τελειώσουν.
Εγώ λίγες ώρες διαφορά έχω προβολή-παρακολούθηση και νιώθω ότι περπατάω σε ναρκοπέδιο.
Προσπαθώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:12Σ' αρέσει να ζεις πολύ επικίνδυνα βλέπω.Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:04Δεν έχω δει ακόμα κανένα του 8ου, περιμένω να τελειώσουν.
Εγώ λίγες ώρες διαφορά έχω προβολή-παρακολούθηση και νιώθω ότι περπατάω σε ναρκοπέδιο.
Δική σου watch list έβαλες; Περιμένεις να την δούμε;Orion22 έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:29 αφήνω και αυτά εδώ (το πρώτο, έχει και άλλα), κάτι σαν βίζουαλ κομπάνιον με ιστορικά γεγονότα της σειράς, παρουσιασμένα από τους ηθοποιούς εν είδη audiobook
https://www.youtube.com/watch?list=PLeo ... xWxdHWjJVK
fixed thx
ακόμα κι έτσι, γω θα μάθαινα αρχαίο προγραμματισμό για να το διαβάσω, από το να περιμένω 90 χρόνια να μάθω ποιος θα ανέβει στον σιδερένιο θρόνο.
Στην δουλεια μου οι περισσοτεροι δεν το εχουν δει,εσεις χανετε.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 15:39 Υπάρχει και άλλος εκτος εμού που δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό απο αυτό το πράγμα;