Α λες να εννοεί αυτό; Παίζει.Yochanan έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:45Μπορεί να κάνουνε στοματικό, δεν ξέρεις.Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:04 Δεν μου κάνουν πλάκα. Δεν μάλιστα μας έχει πει ότι κάθε πρωί κάνει σεξ με την γυναίκα του. Δεν ξέρω αν ισχυει, δεν τον πολυπιστευω.
Πχ να του λέει η γριά του "Σάλτα γαμήσου ρε ανεπρόκοπε που σου δωσα τα καλύτερα χρόνια κλπ κλπ"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Περίεργες απόψεις έχεις για την φιλία.Cloud87 έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:36Να σου πω μια θεωρία μου τώρα που σε βρήκα εύκαιρη; Ακου. Αν η γυναίκα σου έχει κάνει παιδί με άλλον καλύτερα να είναι κάποιος φίλος σου που αγαπάς, εκτιμάς και έχεις όμορφες αναμνήσεις μαζί του, από τα παιδικά σου χρόνια παρά με κάποιον...άγνωστο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν μπορούμε να είμαστε ο κλόουν τους ες αεί. Εχουμε και μια υπόληψη...Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:48Περίεργες απόψεις έχεις για την φιλία.Cloud87 έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:36Να σου πω μια θεωρία μου τώρα που σε βρήκα εύκαιρη; Ακου. Αν η γυναίκα σου έχει κάνει παιδί με άλλον καλύτερα να είναι κάποιος φίλος σου που αγαπάς, εκτιμάς και έχεις όμορφες αναμνήσεις μαζί του, από τα παιδικά σου χρόνια παρά με κάποιον...άγνωστο.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ό,τι σου λέει στα παρακάτω ποστς απ' το δικό σου, ο συμπολεμιστής.Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:33Οκ έστω είστε μαζί πχ 20 χρόνια, δεν έχεις ερωτική επιθυμία για την/τον σύντροφο; Θέλω να πω αυτό δεν έρχεται αυτόματα με αγγίγματα κτλ;shrike έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:30Πως δεν υπάρχει βρε συ, γιατί να μην υπάρχει;Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:28
Συγνώμη ρε παίδες, θα πάρω μια ηλικία πχ τα 50 και θα ρωτήσω δεν υπάρχει ερωτική διάθεση σε αυτή την ηλικία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι παντρεμένο ή σε δεσμό τελοσπαντων; Ή αν υπάρχει είναι σπάνια;
Το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία των ανθρώπων (εντάξει, αν δεν ξεφεύγει και πολύ φυσικά), αλλά η ηλικία της σχέσης.
Όχι ότι δεν υπάρχει σεχ φυσικά (αλίμονο, από τώρα;...) αλλά για έλξη/διέγερση και τα ρέστα, ισχύει λίγο πολύ αυτό που σου είπε κι ο μπακάλης.
Εγώ με τη γυναίκα μου θέλω να είμαι φίλος. Συνεταιράκι που λένε. Είναι εφικτό;
-
Al Bundy
Παντρέψου τον παιδικό σου φίλο.Cloud87 έγραψε: 26 Απρ 2019, 18:31 Εγώ με τη γυναίκα μου θέλω να είμαι φίλος. Συνεταιράκι που λένε. Είναι εφικτό;
Μήπως να πέσει κάποια πιο αξιοπρεπής πρόταση στο τραπέζι; Αυτό που κάνουμε είναι ελεεινό.
Μήπως να παντρευτώ εσένα τελικά; ισως είναι λίγο καλύτερο.
-
Al Bundy
Περίμενε να χωρίσω πρώτα.
Θα αργήσεις πολύ; Δεν είναι συνεργάσιμη η γυναίκα σου;
Τη παίρνω εγώ. Πως είναι εμφανισιακά;
Μόλις πλουτίσω από μια δουλίτσα που ετοιμάζω (εκμετάλλευση ανθρακορύχων) θα στην χρηματοδοτήσω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-