Φοράει και η γυναίκα σου τακούνια;Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε;
Μου ριχνει και χωριςGherschaagk έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:40Φοράει και η γυναίκα σου τακούνια;Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ απάντησαhellegennes έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:31Σιγά μην απάντησαν καθόλου γυναίκες. Αυτά είναι καθαρά απαντήσεις που θα έδιναν άντρες.Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:11Νομίζω ότι απάντησαν άνδρες περισσότερο από γυναίκες. Νομιζω.this_man έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:09 Επί του θέματος, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, μάλλον πρέπει να επιστρέψω στον τραπεζικό τομέα που πληρώνει καλύτερα. Και να ψάξω και για καμιά καλή κλινική που να ειδικεύεται στις μεγεθύνσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εμένα οι περισσότερες ήταν ψηλότερες από μένα, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερο κατόρθωμα, μεν, είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ελληνίδας, δε.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εντάξει, μην ντρέπεσαι. Κι εγώ το βήτα ψήφισα.Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:42Εγώ απάντησαhellegennes έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:31Σιγά μην απάντησαν καθόλου γυναίκες. Αυτά είναι καθαρά απαντήσεις που θα έδιναν άντρες.αλλά όχι αυτό που έχει τους πιο πολλούς πόντους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φλατ, ρε παιδί μου. Ένα με την πλάτη.Gherschaagk έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:40Ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:43Εντάξει, μην ντρέπεσαι. Κι εγώ το βήτα ψήφισα.Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:42Εγώ απάντησαhellegennes έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:31
Σιγά μην απάντησαν καθόλου γυναίκες. Αυτά είναι καθαρά απαντήσεις που θα έδιναν άντρες.αλλά όχι αυτό που έχει τους πιο πολλούς πόντους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αααα! Ναδαδόρα.hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:43Φλατ, ρε παιδί μου. Ένα με την πλάτη.
Στατιστικά μιλώντας τύπε, η επόμενή σου σχέση θα είναι ο Μπακάλης με περούκα και θα κόβεις και φλέβες κιόλας.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:51Στατιστικά μιλώντας τύπε, η επόμενή σου σχέση θα είναι ο Μπακάλης με περούκα και θα κόβεις και φλέβες κιόλας.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
Μπορείς να μας πεις ένα (1) άλλο Ελληνικό φόρουμ το οποίο θεωρείς καλύτερο από αυτό για να συζητάς να ανταλλάσεις ιδέες κτλ; θέλω κάτι να δω γι αυτό.βοθρατζης έγραψε: 25 Απρ 2019, 08:18το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο φυσικό μέγεθος κώλου,Naida έγραψε: 25 Απρ 2019, 08:08 Μα τι πρόβλημα έχετε πχια με τις χοντροκώλες; Πάνω σας δεν κάθονται![]()
βρίσκεται στην ουσία,
στον εγκεφαλικό χοντροκωλισμό που έρχεται να λειτουργήσει σαν το φιλοσοφικό υπόβαθρο του συμπεριφορικού και οικονομικού χοντροκωλισμού,
Φυσικά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στην ανωτέρω συμπεριφορά περιλαμβάνονται και οι άντρες , όχι μόνο οι γυναίκες. Σαν φορουμ έχετε πάρα πολλά παραδείγματα αντρικού και γυναικείου εγκεφαλικού χοντροκωλισμού. Αν θέλεις να αναλύσεις ακόμα την έννοια μπορείς να αρχίσεις να περιγράφεις μερικούς ιντερνετικούς γνωστούς σου...
Άρα λοιπόν όταν γίνεται αναγνωρίσιμη αυτή η έκφραση της μικροαστικής μιζέριας στην επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούμε κάλλιστα να περιγράφουμε όλους αυτούς με τον όρο "χοντροκωλισμός" .
Είναι πολύ απλό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2019, 02:51Στατιστικά μιλώντας τύπε, η επόμενή σου σχέση θα είναι ο Μπακάλης με περούκα και θα κόβεις και φλέβες κιόλας.Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:38 Κατά ένα περίεργο λόγο με προτιμούσαν ψηλές και ψηλότερες γυναίκες από εμένα. Η Γυναίκα μου είναι 1.81 μου ρίχνει ενάμισο πόντο. Η πρώην ηταν 1.79 αλλά κυκλοφορούσε πάντα με 12ποντα και καραγουσταρα που μου έριχνε. Η αμέσως προηγούμενη σχέση μου στο 1.53![]()
ποιος μικρός θεούλης είσαι συ ρε, παλιός;
.
.
Να πεις, φυσικά, απλά περίμενε να μας απαντήσει πρώτα μην τον επηρεάσεις.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση