Και το Rock n Roll είχε φτιαχτεί, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
η αθήνα είπες βελτιώθηκε πολύ, στους άλλους. 
ελα ρε γινόταν κάτι πολύ περίεργο. Τεσπα οκ, είναι και πώς και απο πού το έζησε ο κάθε ένας και τι θέλει να κρατήσει, αλλά τότε εγώ θυμάμαι οτι η αγγλία δεν με είχε ψαρώσει, είχα δεί αθήνα.
Βρε άνθρωπε δε την έζησα την Αθήνα των 90's, απόψεις άλλων μεταφέρω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι κατάλαβα, αλλά έχει σημασία και εκείνοι τί ηλικία είχαν κλπ. Τεσπα, ήταν λίγο μαγική εγώ νομίζω γιατί άλλαζε εποχή, ειχε αυτοκίνηση και αλέκους και ταυτόχρνα ειχε αλογάκια στην Κηφισιά και λίμνες με χρυσόψαρα να πιεις τον καφέ σου και παιδότοπους στην Βαρυμπόμπη με ρυάκια τεχνητά και ατομικές βαρκούλες για παιδιά και μαρμαρωμένες θάλασσες στο μοντπαρνές και τρέχα γύρευε, χάος.
Σε πονάει το Αγρίνιο.Αγις έγραψε: 25 Απρ 2019, 18:51 Ευτυχώς οσο γινόταν η αποΑγρινοποίηση των Αθηνών ζουσα τον Βορρά κ τα ωραία του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισχυει
Εχουμε δυο στο ευρυτερο οικογενειακό περιβάλλον που δεν μπορω να αποφυγω πάντα + την Μητερα τους .
Σε θυμαμαι οταν εμφανιζονται..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε πειράζει, θα συνηθίσεις.Αγις έγραψε: 25 Απρ 2019, 19:28Ισχυει
Εχουμε δυο στο ευρυτερο οικογενειακό περιβάλλον που δεν μπορω να αποφυγω πάντα + την Μητερα τους .
Σε θυμαμαι οταν εμφανιζονται..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θύμησέ μου πως το έλεγαν το καλοκαιρινό μαγαζί που αρχικά ήταν στο πάρκινγκ της αυτοκίνησης και μετά πήγε πιο πάνω, στα παλιά αηδονάκια.enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 19:11 ναι κατάλαβα, αλλά έχει σημασία και εκείνοι τί ηλικία είχαν κλπ. Τεσπα, ήταν λίγο μαγική εγώ νομίζω γιατί άλλαζε εποχή, ειχε αυτοκίνηση και αλέκους και ταυτόχρνα ειχε αλογάκια στην Κηφισιά και λίμνες με χρυσόψαρα να πιεις τον καφέ σου και παιδότοπους στην Βαρυμπόμπη με ρυάκια τεχνητά και ατομικές βαρκούλες για παιδιά και μαρμαρωμένες θάλασσες στο μοντπαρνές και τρέχα γύρευε, χάος.
"Μίτσο".don't speak έγραψε: 25 Απρ 2019, 19:34Θύμησέ μου πως το έλεγαν το καλοκαιρινό μαγαζί που αρχικά ήταν στο πάρκινγκ της αυτοκίνησης και μετά πήγε πιο πάνω, στα παλιά αηδονάκια.enaon έγραψε: 25 Απρ 2019, 19:11 ναι κατάλαβα, αλλά έχει σημασία και εκείνοι τί ηλικία είχαν κλπ. Τεσπα, ήταν λίγο μαγική εγώ νομίζω γιατί άλλαζε εποχή, ειχε αυτοκίνηση και αλέκους και ταυτόχρνα ειχε αλογάκια στην Κηφισιά και λίμνες με χρυσόψαρα να πιεις τον καφέ σου και παιδότοπους στην Βαρυμπόμπη με ρυάκια τεχνητά και ατομικές βαρκούλες για παιδιά και μαρμαρωμένες θάλασσες στο μοντπαρνές και τρέχα γύρευε, χάος.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
κάτι με τέρας νομίζω, δύο λέξεις.
υγ. Pianeta Terra, πετάει το ιντερνετ
υγ. Pianeta Terra, πετάει το ιντερνετ
Και τι σημαίνει το FUBAR?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτά τα ειχα οργώσει, αλλά ρε παιδιά λέμε για παλιά κλπ, θυμόσαστε ροντέο; Ακόμα και έξω απο τον λούκουλο στον κόμβο κατεχάκη έφερναν φουσκωτούς πύργους κάθε καλοκαίρι και έφτιαχναν λουναπάρκ. Τα φανπαρκ μπροστά στο ροντέο της εποχής είναι μέτρια προσπάθεια. Γενικά κάτι τελείωσε τότε νομίζω, ή απλά σταμάτησα να είμαι παιδί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban