!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγνωστοι-ανωνυμοι ανθρωποι που μας εκαναν καλύτερους
-
Γιωργης
Αγνωστοι-ανωνυμοι ανθρωποι που μας εκαναν καλύτερους
Σας εχει τυχει ποτε καποιος αγνωστος να σας βοηθησει και να σας κανει καλυτερους ανθρώπους?
Προσωπικά, ποτε δεν θα ξεχασω πριν χρονια οταν πρωτοηρθα Γερμανία και πηγα με την οικογενεια για πικνίκ. Τρώγαμε ολοι μαζι και ασυναισθητα πεταξα ενα μικρο σκουπιδακι απο τσικλα στο γρασιδι. Παραδίπλα μια οικογενεια τουρκων, ο άνδρας γυρισε και μου ειπε χαρακτηριστικά, εδω δεν εισαι στη χωρα σου να φερεσαι σα γουρουνι. Τρομαξα, τοτε παρεξηγηθηκα. Πηρα το σκουπίδι και το πεταξα στο καδο. Πολλα χρονια μετα πιανω τον εαυτο μου να προσεχει πολυ το περιβαλλον και παντα στο νου μου ερχεταιη εικονα του ευγενούς μα συναμα αυστηρου Τούρκου.
Εχετε τετοιους ανθρωπους στη ζωη σας?
ΥΓ: το νημα αφιερωνεται στον Μωχαμαντ. Οπου και αν εισαι, Ευχαριστώ.
Προσωπικά, ποτε δεν θα ξεχασω πριν χρονια οταν πρωτοηρθα Γερμανία και πηγα με την οικογενεια για πικνίκ. Τρώγαμε ολοι μαζι και ασυναισθητα πεταξα ενα μικρο σκουπιδακι απο τσικλα στο γρασιδι. Παραδίπλα μια οικογενεια τουρκων, ο άνδρας γυρισε και μου ειπε χαρακτηριστικά, εδω δεν εισαι στη χωρα σου να φερεσαι σα γουρουνι. Τρομαξα, τοτε παρεξηγηθηκα. Πηρα το σκουπίδι και το πεταξα στο καδο. Πολλα χρονια μετα πιανω τον εαυτο μου να προσεχει πολυ το περιβαλλον και παντα στο νου μου ερχεταιη εικονα του ευγενούς μα συναμα αυστηρου Τούρκου.
Re: Αγνωστοι-ανωνυμοι ανθρωποι που μας εκαναν καλύτερους
Δυστυχώς ζω στο Ελλάντα.
Αλλά με τόσους Μωχάμαντ σίγουρα θα γίνω καλύτερος στο μέλλον και θα επανέλθω στο νήμα.
Αλλά με τόσους Μωχάμαντ σίγουρα θα γίνω καλύτερος στο μέλλον και θα επανέλθω στο νήμα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δυνατό και με αξιώσεις ΟΡ και εξαιρετική τάπα από Μπίστη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Γιωργης
Ακυρο το τουρκος, πλεον ειναι Γερμανός. Μαη μεστεηκ
Στην Γερμανία συνηθίζουν οι Μωχάμαντ να κατουράνε και να χέζουν στους δρόμους των πόλεων, όπως κάνουν στην Ελλάδα;
φαινόταν οτι θα τελειώσει άσχημα η ιστορία σου.
Δυστυχώς δεν υπάρχει πιά αριστοκρατία ώστε ένας τόσο ευγενής άνθρωπος να δημιουργήσει την οικογένεια των Φον Γιαλαντζί.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Επίσης η τουρκικη (απο πολιτισμικής πλευρας μιλαμε) βερσιον του Μωχάμεντ είναι Μέμετ, αρα τι Μωχάμεντ λες; Αραβας είναι ή πάλι λάθος έκαμες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το έχει ο μήνας ...
Μπίστης on a roll!
Αυτά παθαίνει μια σοβαρή χώρα που δέχεται οποιονδήποτε χωρίς διαλογή.Γιωργης έγραψε: 12 Μάιος 2018, 19:47 Σας εχει τυχει ποτε καποιος αγνωστος να σας βοηθησει και να σας κανει καλυτερους ανθρώπους?
Κανονικά ο Τούρκος έπρεπε να σε δώσει στην κομαντατούρ και να σε απελάσουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Γιωργης
Αραβας, τουρκος, ελληνας, ποια η διαφορά? Οι ριζες κοινες, το παρελθον ενα και στο μελλον παλι μαζι και αδελφωμενοι.
Κι ενωμένοι όλοι μαζί στην Γερμανία!Γιωργης έγραψε: 12 Μάιος 2018, 20:04 Αραβας, τουρκος, ελληνας, ποια η διαφορά? Οι ριζες κοινες, το παρελθον ενα και στο μελλον παλι μαζι και αδελφωμενοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Επέστρεψε την μπάλα με δυνατό ρεβέρΓιωργης έγραψε: 12 Μάιος 2018, 20:04 Αραβας, τουρκος, ελληνας, ποια η διαφορά? Οι ριζες κοινες, το παρελθον ενα και στο μελλον παλι μαζι και αδελφωμενοι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτό με το είμαστε όλοι αδέλφια να σταματήσει.
στο τέλος δε θα μπορούμε να γαμήσουμε τίποτα, την αιμομιξία μου μέσα!
στο τέλος δε θα μπορούμε να γαμήσουμε τίποτα, την αιμομιξία μου μέσα!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση