Σε ρώτησα ποιό είναι το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.Λέτε έξοδο από ΝΑΤΟ,ΕΕ και Ευρώ. Ρωτώ πως θα τα πετυχετε αυτά. Μου λες κάνοντας την Ελλάδα ισχυρή περιφερειακό δύναμη από μόνοι μας χωρίς εξωτερική βοήθεια. Σε ρωτώ πως θα γίνει αυτό και κάνετε τους Κινέζους.Καμία απάντηση, κανένα πρόγραμμα. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή=ψήφος στην οικογενειοκρατία, στην ασάφεια, στην παντελής έλειψη προγράμματος,στην ασάφεια και γενικά σπατάλη της ψήφου.Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 11:27Εγώ γιατί να απογητευτώ; Εγώ ξέρω τί ψηφίζω και γιατί.Ίφιδα έγραψε: 25 Απρ 2019, 10:30Εγώ λέω να κρατάς μικρό καλάθι, να μη σου κάτσει βαριά η απογοήτευση.Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 10:04
Άλλο το τί θεωρείς τη ΧΑ κι άλλο να ψάχνετε δικαιολογίες στην προπαγάνδα του κάθε λαμόγιου, που είναι εμφανέστατα ανοησίες, διαστυπωμένες εσκεμμένα με πομπώδη τρόπο για τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.
Όποιοι θέλουν, ας πάνε να πιούνε καφέ στην παραλία ή να βάλουν μια ζωγρφισμένη μούντζα μέσα στο φάκελο του ψηφοδελτίου.
Εγώ για μια φορά δεν θα δώσω τη δυνατότητα σε άλλους να μου στερήσουν τη συνδρομή στην προσπάθεια αλλαγής αυτού του τόπου και να αποφασίουν αυτοί για τις τύχες του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βόμβες Συναδινού: Ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία της Χρυσής Αυγής από ευρωβουλευτές - «Μαύρα» τα ήθελε ο Μιχαλολιάκος
Re: Βόμβες Συναδινού: Ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία της Χρυσής Αυγής από ευρωβουλευτές - «Μαύρα» τα ήθελε ο Μιχαλολιάκος
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Re: Βόμβες Συναδινού: Ένα εκατ. ευρώ στα ταμεία της Χρυσής Αυγής από ευρωβουλευτές - «Μαύρα» τα ήθελε ο Μιχαλολιάκος
καλέ είναι πράματα αυτά ; σοκαρίστηκα
Θα ψηφίσω αληθινούς πατριώτες που θέλανε σύνθετο με γεωγραφικό
Θα ψηφίσω αληθινούς πατριώτες που θέλανε σύνθετο με γεωγραφικό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ρε φίλε μπορεί, άσε να το πει κανένας άλλος όμως
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αν εμείς είμαστε κόμμα μαύρων χρημάτων εσείς είστε κόμμα μαύρων χρημάτων,κόμμα οικογενειοκρατίας ΚΑΙ κόμμα των ηττημένων του 1945 όπως παραδέχεται ο ίδιος ο αρχηγός σας:Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 01:55Μαύρα λεφτά η Χρυσή Αυγή δεν είχε ποτέ.Pam έγραψε: 24 Απρ 2019, 22:07Ωστε λοιπόν έχεις αποφασίσει ότι θα ψηφίσεις το υπόδικο κόμμα των "μαύρων", της οικογενειοκρατίας.Ποιον θα ψηφίσεις;Τον υπόδικο Γιάννη Λαγό μήπως;Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Απρ 2019, 21:56
Γι αυτό τον λόγο αδερφέ,πολύς κακώς τους πρωοθησαν τότε και γίνανε ευρωβουλευτές.
Έπρεπε να μπουν χρυσαυγίτες.Χρυσαυγίτες που αγωνίστηκαν για χρόνια στον δρόμο και όχι τυχάρπαστοι παπαραλόγοι.
Ανυπομονώ να δω την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της χα.
Κόμμα μαύρων χρημάτων είναι άλλο
![]()
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Θέλω αποδείξεις τα μαύρα χρήματα.Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:09 είστε κόμμα μαύρων χρημάτων,κόμμα οικογενειοκρατίας ΚΑΙ κόμμα των ηττημένων του 1945 όπως παραδέχεται ο ίδιος ο αρχηγός σας:
Η οικογενειοκρατία δεν είναι ένα μπουρδοδιάγραμμα που έκανε κάποιος συκοφάντης, αναφέροντας ως.,.."οικογένεια" τον κάθε βουλευτή που δεν έχει την παραμικρή συγγένεια!
Εαν ψάχνεις για οικογενειοκρατία θα τη βρεις στη ΝΔ (όση θέλεις!). Μιλάς για οικογενειοκρατία (αλήθεια, στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα ποιον υποψήφιο δήμαρχο στηρίζεις;)!
Επίσης, εμείς δεν προσκυνούμε τη Γερμανία, όπως κάνετε εσείς.
Σας κατηγορούν πρώην ευρωβουλευτές και πρώην δικοί σας ότι έχετε μαύρα χρήματα και εσείς δεν αντίδραση επίσημα σαν κόμμα. Για την οικογενειοκρατία ο Μπακογιάννης είναι άξιος όπως έδειξε ως περιφερειάρχης (και ο Πατούλης και οι άλλοι είναι φυσικά άξιοι). Δεν κατεβαίνει ο Μπακογιάννης ως συγγενής του Μητσοτάκη αλλά ως ένα άτομο που πρόσφερε έργο. Για τα λεγόμενα του αρχηγού σας που λέει ότι είστε η σπορά των ηττημένων του 1945 βλέπω μουγκα.Δεν ξέρεις τι να πεις γι αυτό. Γιατί να ψηφίσει κάποιος την σπορά των ηττημένων του 1945 που κατέστρεψαν την Ελλάδα το 1940-1945;Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:16Θέλω αποδείξεις τα μαύρα χρήματα.Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:09 είστε κόμμα μαύρων χρημάτων,κόμμα οικογενειοκρατίας ΚΑΙ κόμμα των ηττημένων του 1945 όπως παραδέχεται ο ίδιος ο αρχηγός σας:
Η οικογενειοκρατία δεν είναι ένα μπουρδοδιάγραμμα που έκανε κάποιος συκοφάντης, αναφέροντας ως.,.."οικογένεια" τον κάθε βουλευτή που δεν έχει την παραμικρή συγγένεια!
Εαν ψάχνεις για οικογενειοκρατία θα τη βρεις στη ΝΔ (όση θέλεις!). Μιλάς για οικογενειοκρατία (αλήθεια, στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα ποιον υποψήφιο δήμαρχο στηρίζεις;)!![]()
Επίσης, εμείς δεν προσκυνούμε τη Γερμανία, όπως κάνετε εσείς.
Τάδε έφη Αρίστος:
Επαναλαμβάνω, η ΧΑ δεν είναι ένα κανονικό ακροδεξιό ή εθνικιστικό κόμμα. Η ηγεσία της είναι λάτρεις του τρίτου Ράιχ. Ακόμα και απριλιανοι τους αποκαλούν ναζιστακια.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Golden Age
Έχουν λαλήσει εκεί στη ΝΔ!

Οικογένεια Κεφαλογιάννη
Ράλλης - Παπαληγούρας
Και πόσες άλλες περιπτώσεις...
- Golden Age
Μπορείς να μου παραθέσεις μία τέτοια κατηγορία απο ένα έστω άτομο (ακόμη και σε αυτό το νήμα);Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:22
Σας κατηγορούν πρώην ευρωβουλευτές και πρώην δικοί σας ότι έχετε μαύρα χρήματα
Το ίδιο το ποστ αφορά την καταγγελία του Συναδινού ενός πρώην δικού σας.Για την σπορά των ηττημένων που λέει στο βίντεο ο αρχηγός σας φυσικά καμία λέξη. Γιατί;Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:32Μπορείς να μου παραθέσεις μία τέτοια κατηγορία απο ένα έστω άτομο (ακόμη και σε αυτό το νήμα);Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:22
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Έτσι ακριβώς. Άλλωστε έχει δηλώσει ότι είναι κατα της οικογενειοκρατίας. Όπως και ο θείος τιου ο Κούλης.
- Golden Age
Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:33Το ίδιο το ποστ αφορά την καταγγελία του Συναδινού ενός πρώην δικού σας.Για την σπορά των ηττημένων που λέει στο βίντεο ο αρχηγός σας φυσικά καμία λέξη. Γιατί;Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:32Μπορείς να μου παραθέσεις μία τέτοια κατηγορία απο ένα έστω άτομο (ακόμη και σε αυτό το νήμα);Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:22
Είπες ότι μας κατηγορούν ότι έχουμε μαύρα χρήματα. Θέλω να μου παραθέσεις μία δήλωση του Συναδινού ή όποιου άλλου θες ότι έχουμε μαύρα χρήματα. Ένα κόπυ πέιστ είναι. Τόσο δύσκολο είναι; Εκτός κι αν δεν υπάρχει τέτοια δήλωση...
Ο Συναδινός λέει ότι ο Μιχαλολιάκος τα ήθελε μαύρα τα χρήματα.Επαιρνα δηλαδή μαύρα χρήματα. Για το θέμα των ηττημένων του 1945 ρωτώ πάλι: συμφωνείς με τον αρχηγό σου σε αυτό;Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:35Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:33Το ίδιο το ποστ αφορά την καταγγελία του Συναδινού ενός πρώην δικού σας.Για την σπορά των ηττημένων που λέει στο βίντεο ο αρχηγός σας φυσικά καμία λέξη. Γιατί;Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:32
Μπορείς να μου παραθέσεις μία τέτοια κατηγορία απο ένα έστω άτομο (ακόμη και σε αυτό το νήμα);
Είπες ότι μας κατηγορούν ότι έχουμε μαύρα χρήματα. Θέλω να μου παραθέσεις μία δήλωση του Συναδινού ή όποιου άλλου θες ότι έχουμε μαύρα χρήματα. Ένα κόπυ πέιστ είναι. Τόσο δύσκολο είναι; Εκτός κι αν δεν υπάρχει τέτοια δήλωση...
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Καταλαβαίνεις τί ισχυρίζεσαι; Ή δεν ξέρεις ανάγνωση;Pam έγραψε: 25 Απρ 2019, 12:37
Ο Συναδινός λέει ότι ο Μιχαλολιάκος τα ήθελε μαύρα τα χρήματα.Επαιρνα δηλαδή μαύρα χρήματα.
Ο Συναδινός ισχυρίζεται ότι "ο Μιχαλολιάκος ήθελε" κι εσύ αυτό το ερμηνεύεις ως "έπαιρνε". Ισχυρίστηκε πουθενά ο Συαδινός ότι ο Μιχαλοιλιάκος ή η Χρυσή Αυγή "έπαιρνε"; Όχι.
Ο Συναδινός στην κατηγορία της Χρυσής Αυγής, μετά την αποχώρησή του, ότι δεν πλήρωνε τις συνδρομές προς το κόμμα, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να δίνει και δνε έδινε στη Χρυσή Αυγή συνδρομμές απο τα κονδύλια που τσέπωνε απο την ευρωβουλή (και τα οποία δεν πρόκειται να ξαναδεί στον αιώνα τον άπαντα), με το αιτιολογικό ότι αυτό δεν προβλέπεται απο τον κανονισμό της ευρωβουλής και άρα θα ήταν παράνομο.
Αυτή τη θεωρία την επανέλαβε στην πρόσφατη και λεκτικά "φτιασιδωμένη" συνέντευξή το, ρπσθένττοντας τον όρο "μαύρο χρήμα" επειδή..."θα ήταν παράνομο".
Κοινώς πομπώδεις λέξεις χωρίς αντίκρυσμα, για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να πουλάτε αέρα και σανό.
Είμαστε το μόνο κόμμα στη βουλή που αποδεδειγμένα (λόγω εξονυχιστικών ελέγχων απο το κράτος στα οικονομικά του) δεν έχει το παραμικρό στοιχείο μαύρου χρήματος.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Golden Age, αν πιστέψουμε πως Συναδινος-Επιτήδειος ειναι βυσματούχοι και κυνηγουν τα ευρώ, τοτε πως εξηγείς γιατι τους διάλεξε ο ΝΓΜ για ευρωβουλευτές; Δεν ξέρετε ποιους βάζετε στο ψηφοδέλτιο σας;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-