Ειναι τεράστια τα μετρα προστασιας εντος γηπέδου. Θα πρεπει να γίνουν πραγματα και θαύματα για να ξεφυγει εκει το πράγμα. Μπορει να πέσουν τιποτα χημικα αλλά ευρείες συγκρούσεις οπαδών, δυσκολα. Εξω βεβαια απο το γηπεδο ολα ειναι πιθανά. Ολα... Ειδικα αν η διαιτησία δεν ειναι καλη ή δεν βρεθεί μια ομαδα να επικρατήσει ανεταΛεγεών έγραψε: 12 Μάιος 2018, 18:06Εκτός γηπέδου και σε προσυνεννοημένο χουλιγκάνικο ντέρμπυ.Namrail έγραψε: 12 Μάιος 2018, 18:03 Σαφως και δεν τα εχουμε δει ποτε. Σε λιγο οι αλήτες οι αντι-ολυμπιακοι θα ισχυριστούν οτι υπηρξε και νεκρός έπειτα απο σύγκρουση αναμεσα σε πράσινους και κόκκινους επιστήμονες.
Κάτσε καλά για το αποψινό, ψήνεται και σιγοβράζει ταυτόχρονα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2018
Re: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2018
Την στιγμή που ούτε οι φανατικότεροι ΑΕΚτσήδες του Πχόρουμ δικαιολογούν κάτι τέτοιο, κάποιος "ελιτιστής" τρίτης ομάδας ( που το χωριό του στην Ήπειρο είναι πιθανότατα μεγαλύτερο από κάποια γειτονιά 3.000 κατοίκων στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης) βγαίνει να στηρίξει τα ..Εξάρχεια.under έγραψε: 12 Μάιος 2018, 17:51Η μοδα με τα βανακια εφτασε και στον δενδροποταμο αλλα επειδη μιλαμε για κλινικα ηλιθιους δεν καταλαβαν οτι βανακι μονο του τετοια ημερα,τετοια ωρα και σε αυτη την περιοχη ειναι σαν να λεει ελατε καψτε με.
Κόμπλεξ; Τι είναι αυτό;
Δεν το δικαιολογω.Απλα λεω οτι ειναι αναμενομενο.Dies Irae έγραψε: 12 Μάιος 2018, 18:12 Την στιγμή που ούτε οι φανατικότεροι ΑΕΚτσήδες του Πχόρουμ δικαιολογούν κάτι τέτοιο, κάποιος "ελιτιστής" τρίτης ομάδας ( που το χωριό του στην Ήπειρο είναι πιθανότατα μεγαλύτερο από κάποια γειτονιά 3.000 κατοίκων στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης) βγαίνει να στηρίξει τα ..Εξάρχεια.
Κόμπλεξ; Τι είναι αυτό;
Οι αθηναιοι αληταμπουρες τα βανακια τα εχουν ανακαλυψει και τα χρησιμοποιουν καμια ...50αρια χρονια πριν τους θεσσαλονικεις αληταμπουρες.
Ξερουν λοιπον τι σημαινει βανακι τετοια ωρα σε αυτη την περιοχη.
Αυτοι λοιπον που πηραν το βανακι και κατεβαιναν μονοι τους σαν σε σχολικη εκδρομη ειναι κλινικα ηλιθιοι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Η πρωτη φωτοβολίδα έφυγε απο το στυλό της. Το βάπτισμα του πυρος. Απο οπαδούς του παοκ
ΚαταδικαζωAlbrecht έγραψε: 12 Μάιος 2018, 17:59 Ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ!
Αυτοκίνητο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ, πυρπόλησαν οπαδοί της ΑΕΚ αφού ξυλοκόπησαν τους επιβάτες του, σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα οπαδοί με κιτρινόμαυρα διακριτικά κρατούσαν καδρόνια και ξυλοκόπησαν τους επιβαίνοντες!
http://www.gazzetta.gr/football/kypello ... y-paok-vid
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eλπιζω μονο να μην ηταν μεσα ο "βαλτε φωτια καψτε καλα"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγω πάντως έχοντας ακούσει τουλαχιστον 20-30 παοκτζηδες που πηγαν ΟΑΚΑ (εχω πιασει στασίδι στον αρένα απτό πρωι), βλέπω οτι εχουν αρχίσει παλι τα "ή εμείς ή κανεις". Να τες και οι κροτίδες, αρχισαν...
Ονειρεύεται τεσσαρες ο τζαντζαρας. Παντως εγώ δεν ειμαι αισιόδοξος για σημερα. Μου φαίνεται οτι δεν θα κάτσουν να σκυλιασουν οι δικοί μας για το κύπελλο. Απο την αλλη βεβαια ο παοκ μοιάζει να εχει το μομεντουμ, αλλα σίγουρα δεν εχει τον χαρακτήρα που απαιτείται.
Εξαρταται απο το τι τους ειπε ο τιγρης στα σπατα
Οτι εαν παρουν το κυπελλο τα μπουζουκια θα τα πληρωσουν απο την τσεπη τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
"Δεν έχω να σας δώσω πριμ για το Κύπελλο. Κάντε ό,τι καταλαβαίνετε".
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
εννοείται. Και στον προηγούμενο τελικό που κατέβηκαν Αθήνα πάλι είχαν επιστρέψει εισητήρια. Τώρα ένα περισσότερο και με την ατμόσφαιρα που υπάρχει
Μόνο ο ΑΡΗΣ ζητά περισσότερα εισητήρια και κατεβαίνει κύριος με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Aλλες εποχες τοτε και εμεις στον τελικο του 87 ειχαμε κατεβασει 15.000 κοσμο.Τοτε πηγαινε ο κοσμος στα γηπεδα.hades έγραψε: 12 Μάιος 2018, 18:51εννοείται. Και στον προηγούμενο τελικό που κατέβηκαν Αθήνα πάλι είχαν επιστρέψει εισητήρια. Τώρα ένα περισσότερο με και την ατμόσφαιρα που υπάρχει
Μόνο ο ΑΡΗΣ ζητά περισσότερα εισητήρια και κατεβαίνει κύριος με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στην Αθήνα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15908 Προβολές
-