Πόσο δίκιο έχεις νά ξερες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγκεφαλική έλξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εγκεφαλική έλξη
κολοσσιαίο, τεράστιο και αδιαπέραστο δίκιο έχει, τυπικό αρσενικό.
Καλά αμα είναι έτσι θα παρηγορηθούμε στη σκέψη οτι είμαστε οι νο 1 για σας...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Υπάρχουν και γυναίκες που κάποτε σήμαιναν πολλά για μας. Αλλά μετά μας απογοήτευσαν λίγο. Ευελπίστουμε να καλυτερέψουν οι σχέσεις μας στο μέλλον.
Ελικρινά έχω την απορία τί σημαίνει "εγκεφαλική έλξη" στις ανθρώπινες σχέσεις.
Έχει δοκιμάσει κάποιος, ας πούμε, να μείνει φυτό και να προσεγγίσει το άλλο φύλο; Έχουμε την εμπειρία της "ανεγκέφαλης έλξης";
Έχει δοκιμάσει κάποιος, ας πούμε, να μείνει φυτό και να προσεγγίσει το άλλο φύλο; Έχουμε την εμπειρία της "ανεγκέφαλης έλξης";
stavmanr έγραψε: 23 Απρ 2019, 12:34 Ελικρινά έχω την απορία τί σημαίνει "εγκεφαλική έλξη" στις ανθρώπινες σχέσεις.
"δως μου το ψέμα σου" σημαίνει, ανέκαθεν
όχι, παιδιά, δεν αρκεί
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αλλά μπορεί να είναι πολύ,πολύ ισχυρή.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 23 Απρ 2019, 12:56stavmanr έγραψε: 23 Απρ 2019, 12:34 Ελικρινά έχω την απορία τί σημαίνει "εγκεφαλική έλξη" στις ανθρώπινες σχέσεις.
"δως μου το ψέμα σου" σημαίνει, ανέκαθεν
όχι, παιδιά, δεν αρκεί
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι
το κορμί σου είναι μόνο η αφορμή
μόνη της δεν αρκεί, εννοώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τπτ δεν ειναι σαν την ωμη άμεση παντοδυναμη έλξη οταν συμβαινει να συναντας πρωτη φορά κάποια και απο τα πρωτα δευτερόλεπτα το μονο που σκεπτεστε ειναι να μεινετε μόνοι . 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το τέρμα δείχνει πάντα την διαδρομήσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 23 Απρ 2019, 13:07ναι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμένα δε μπορώ να μου υψώνουν τη φωνή. Αναγουλιάζω.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 23 Απρ 2019, 13:07ναι
Μερικές γυναίκες όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να μπούν μέσα σου.
Εξαρτάται τι εννοεί βέβαια κανείς. Εμένα ας πούμε δεν με πειράζει να υπάρχουν μικροκαυγάδες μέσα σε μια σχέση, για ασήμαντα ζητήματα που καταλήγουν σε σέξ.