Α εντάξει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Παντα μιλαμε για ευρωπαιες.*
Οι δυτικοευρωπαιες ειναι χειροτερες.Δεν εχουν καμια ελπιδα σωτηριας οι νεες γενιες.
Στην Ελλαδα υπαρχει ακομα η αναμνηση της ευλογημενης πατριαρχιας.
Αμα εισαι αρσενικος μπορεις ακομα να την εκπαιδευσεις την Ελληνιδα.
Φυσικα προτιμοτερες ειναι οι ορθοντοξ σιστερς αλλα εκει υπαρχουν δυο κινδυνοι.
1. Να ειναι μονο για το χρημα.
2. Να θελουν να γινεις βαρβαρος επειδη εχουν συνηθισει σε αυτο.Ειμαστε υπερ της ευλογημενης πατριαρχιας αλλα χωρις ξυλο και βρισιδια.
* Εκτος ευρωπης εχεις πολλες επιλογες.Η δικια μου με συμβουλεψε αν ποτε παντρευτω να παρω λατινα αλλα να προσεξω μην μου κουβαλησει ολο της το σοι.Κατα τα αλλα ειναι υπακουες,τσαχπινες,χαρωπες.
Αι γυναικαι δεν εχουν ράτσα - οι πιο σκληροπυρηνικές δλδ Ελληνιδες κ Εβραιες ειναι ετσι λογω κοινωνικου περιβάλλοντος - παράδοσης- ιστορικης συνεχειας - υπογειας μητριαρχιας δλδ πολιτισμικο φαινομενο.fagano3 έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:38Παντα μιλαμε για ευρωπαιες.*
Οι δυτικοευρωπαιες ειναι χειροτερες.Δεν εχουν καμια ελπιδα σωτηριας οι νεες γενιες.
2. Να θελουν να γινεις βαρβαρος επειδη εχουν συνηθισει σε αυτο.Ειμαστε υπερ της ευλογημενης πατριαρχιας αλλα χωρις ξυλο και βρισιδια.
* Εκτος ευρωπης εχεις πολλες επιλογες.Η δικια μου με συμβουλεψε αν ποτε παντρευτω να παρω λατινα αλλα να προσεξω μην μου κουβαλησει ολο της το σοι.Κατα τα αλλα ειναι υπακουες,τσαχπινες,χαρωπες.
Ειναι οτι τις παίρνει να ειναι γενικα πότε λεαινες κ πότε κότες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άμα παντρευτείς Ρουμάνα και δεν ρίχνεις εφτά καντάρια ξύλο, μεθυσμένος, θα σε βρει ξενερουά και θα γαμηθεί με τον παλιατζή που θα πάρει το σκρίνιο. Κοίτα να παντρευτείς καμιά συντηρητική Γερμανίδα ευαγγελική, καμιά Ολλανδέζα, Σκανδιναυή, αυτές έχουν έναν συντηρητισμό, αν λένε ναι είναι ναι, και όχι, όχι. Επίσης οι Πορτουγκέζες, όχι Ισπανίδα ή Ιταλίδα, είναι τρελές. Οι Πορτογαλλίδες είναι σοβαρές. Ανατολικό μπλοκ, μόνο αν είσαι 90 ετών με περιουσία.
Ordem e Progresso.
Ενας φιλος μου ελεγε οτι οι Ρωσιδες ειναι πολυ αφοσιωμενες στην οικογενεια και τον συντροφο και μαλιστα ειναι και ανοιχτομυαλες στο σεξ.
Συγκεκριμενα μου ελεγε οτι η δικια του δεχεται να την απατα αλλα με γυναικες επι πληρωμη που θα του φερνει εκεινη.
Του ειπε οτι καταλαβαινει οτι ειναι αδυνατον ενας αντρας να ειναι πιστος, οποτε δεχομαι να με απατας αλλα θελω να εχω πληρη ελεγχο της απιστιας.
Δεν ξερω, μου φαινεται περιεργο αλλα βγαζει καποιο νοημα.
Συγκεκριμενα μου ελεγε οτι η δικια του δεχεται να την απατα αλλα με γυναικες επι πληρωμη που θα του φερνει εκεινη.
Του ειπε οτι καταλαβαινει οτι ειναι αδυνατον ενας αντρας να ειναι πιστος, οποτε δεχομαι να με απατας αλλα θελω να εχω πληρη ελεγχο της απιστιας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ύποπτα μου φαίνονται ολ΄αυτά.Daje έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:53Ενας φιλος μου ελεγε οτι οι Ρωσιδες ειναι πολυ αφοσιωμενες στην οικογενεια και τον συντροφο και μαλιστα ειναι και ανοιχτομυαλες στο σεξ.
Ordem e Progresso.
-
fagano3
Πολυ σωστη.Daje έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:53 Ενας φιλος μου ελεγε οτι οι Ρωσιδες ειναι πολυ αφοσιωμενες στην οικογενεια και τον συντροφο και μαλιστα ειναι και ανοιχτομυαλες στο σεξ.
Απο την στιγμη που παντρευεσαι δεν μπορεις να δεθεις συναισθηματικα με αλλη.
Αμα θελει ας συμμετεχει και αυτη.Δεν ειμαστε εγωιστες.
Και γω εχω καλη γνωμη για Ρωσσιδες,Σερβες που ειναι απο συντηρητικες οικογενειες.
Επισης να ειναι θρησκες.Εσυ δεν χρειαζεσαι να εισαι πιστος αλλα αυτες πρεπει να ειναι.
-
fagano3
Μα δεν διαφωνω.Αυτο λεω οτι εχουμε αναμνηση της ευλογημενης πατριαρχιας.Αγις έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:47Αι γυναικαι δεν εχουν ράτσα - οι πιο σκληροπυρηνικές δλδ Ελληνιδες κ Εβραιες ειναι ετσι λογω κοινωνικου περιβάλλοντος - παράδοσης- ιστορικης συνεχειας - υπογειας μητριαρχιας δλδ πολιτισμικο φαινομενο.fagano3 έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:38Παντα μιλαμε για ευρωπαιες.*
Ειναι οτι τις παίρνει να ειναι γενικα πότε λεαινες κ πότε κότες.
Παλια ετσι ητανε και στην Ισπανια οσο ζουσε ο στρατηγουλης μας.
Τωρα ειναι για ξυλο ολες οι πιτσιρικες.
Ευτυχως που υπαρχουν και οι λατινες.
Οι Αλβανίδες που κατατάσσονται;Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:49 Άμα παντρευτείς Ρουμάνα και δεν ρίχνεις εφτά καντάρια ξύλο, μεθυσμένος, θα σε βρει ξενερουά και θα γαμηθεί με τον παλιατζή που θα πάρει το σκρίνιο. Κοίτα να παντρευτείς καμιά συντηρητική Γερμανίδα ευαγγελική, καμιά Ολλανδέζα, Σκανδιναυή, αυτές έχουν έναν συντηρητισμό, αν λένε ναι είναι ναι, και όχι, όχι. Επίσης οι Πορτουγκέζες, όχι Ισπανίδα ή Ιταλίδα, είναι τρελές. Οι Πορτογαλλίδες είναι σοβαρές. Ανατολικό μπλοκ, μόνο αν είσαι 90 ετών με περιουσία.
Ως Έλληνας είσαι εντάξει με μια Αλβανή, γιατί ως wannabe Ελληνίδα, σε βλέπει ανώτερο. Έρχεται από πιο πριμιτίφ περιβάλλον, και στα μάτια της φαντάζεις σαν Φιορεντίνος. Το θέμα είναι τι σόι θα σου κατσικωθεί από συμπεθέρια.
Ordem e Progresso.
Εξαιρετικες κορμαρες σε αρκετα μεγάλο ποσοστο - γουστάρουν αντρες και σιχαινονται τους λαπάδες .Μηχανικός έγραψε: 23 Απρ 2019, 16:01Οι Αλβανίδες που κατατάσσονται;Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2019, 15:49 Άμα παντρευτείς Ρουμάνα και δεν ρίχνεις εφτά καντάρια ξύλο, μεθυσμένος, θα σε βρει ξενερουά και θα γαμηθεί με τον παλιατζή που θα πάρει το σκρίνιο. Κοίτα να παντρευτείς καμιά συντηρητική Γερμανίδα ευαγγελική, καμιά Ολλανδέζα, Σκανδιναυή, αυτές έχουν έναν συντηρητισμό, αν λένε ναι είναι ναι, και όχι, όχι. Επίσης οι Πορτουγκέζες, όχι Ισπανίδα ή Ιταλίδα, είναι τρελές. Οι Πορτογαλλίδες είναι σοβαρές. Ανατολικό μπλοκ, μόνο αν είσαι 90 ετών με περιουσία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η καλύτερή σου είναι να πάρεις Σαλονικιά. Είναι μουνάρες, βελτιώνονται ρατσικώς, και μάλλον θα έχεις πεθερικά έξω καρδιά, να πηγαίνεις κάθε Πάσχα σε κανένα βόρειο χωριό να περνάς μπέικα. Επί πλέον έχουν το πιο καβλέ παχύ λάμδα του Κόσμου, δεν έχουν ενοχές με τα κιμπαριλίκια στο φαγητό, και αν είσαι χαμουτζής θα υποκλίνονται στο ταλέντο σου να κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα (άντρας κάτω απ΄τα αυλάκι, προκόβει, λένε).
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2019, 16:08 Η καλύτερή σου είναι να πάρεις Σαλονικιά. Είναι μουνάρες, βελτιώνονται ρατσικώς, και μάλλον θα έχεις πεθερικά έξω καρδιά, να πηγαίνεις κάθε Πάσχα σε κανένα βόρειο χωριό να περνάς μπέικα. Επί πλέον έχουν το πιο καβλέ παχύ λάμδα του Κόσμου, δεν έχουν ενοχές με τα κιμπαριλίκια στο φαγητό, και αν είσαι χαμουτζής θα υποκλίνονται στο ταλέντο σου να κοροϊδεύεις μια ολόκληρη χώρα (άντρας κάτω απ΄τα αυλάκι, προκόβει, λένε).
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
-