!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμπτώσεις
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Συμπτώσεις
Ωραίες, καθημερινές συμπτώσεις. Που λογικά δεν σημαίνουν τίποτα, αλλά έχει πλάκα να τις παρατηρείς.
Τις προάλλες, γινόταν μια κουβέντα στο μαγαζί με έναν πελάτη για κάποιο υδραυλικό εξάρτημα. Το ένα έφερε το άλλο και πιαστήκαμε να συζητάμε για "τρελές πενηντάρες". 5 λεπτά αργότερα, μπαίνω στο phorum και το πρώτο-πρώτο νήμα που πετυχαίνω στα "πρόσφατα" ήταν ένα με τίτλο "Λυσσασμένη και πενηντάρα".
Σήμερα, βλέπω στα πρόσφατα το νήμα Jazz, Blues. Με το που το βλέπω, αρχίζω να σιγομουρμουρίζω το Take 5 και κάνω κλικ να μπω να το δω. Ε, φυσικά ποιο θα ήταν το πρώτο κομμάτι του νήματος;
Τις προάλλες, γινόταν μια κουβέντα στο μαγαζί με έναν πελάτη για κάποιο υδραυλικό εξάρτημα. Το ένα έφερε το άλλο και πιαστήκαμε να συζητάμε για "τρελές πενηντάρες". 5 λεπτά αργότερα, μπαίνω στο phorum και το πρώτο-πρώτο νήμα που πετυχαίνω στα "πρόσφατα" ήταν ένα με τίτλο "Λυσσασμένη και πενηντάρα".
Σήμερα, βλέπω στα πρόσφατα το νήμα Jazz, Blues. Με το που το βλέπω, αρχίζω να σιγομουρμουρίζω το Take 5 και κάνω κλικ να μπω να το δω. Ε, φυσικά ποιο θα ήταν το πρώτο κομμάτι του νήματος;
-
[42]
Re: Συμπτώσεις
με μέτρο οι συμπτώσεις. δεν είναι καλό. μπορεί να υποβόσκει μια διανοητική υπερλειτουργία στο να ταιριάζουμε patterns. δεν έχω καταλήξει γιατί συμβαίνει αυτό αλλά όπως και να 'χει είναι σκάλωμα σε συνδυασμό με τεταμένες και στραμμένες προς τα γύρω μας αισθήσεις, πράγμα που το ζώο κάνει είτε όταν πεινάει, έιτε όταν κινδυνεύει
τεσπά, αν τις βρίσκουμε διασκεδαστικές και τυχαίες έχει καλώς, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι κρύβεται μια σκοπιμότητα από πίσω. 
Σου λέει ο συνάδελφος "πήρες το τάδε πελατολόγιο να ενημερώσεις;"
"ναι τους πήρα αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν" μέσα του πιστεύει ότι δεν έχεις πάρει κανέναν και στο δείχνει , και έχει δίκιο δεν έχω πάρει κανέναν.
Μετά από 2 ώρες έρχεται πελάτης. "Σας ευχαριστώ που με πήρατε τηλέφωνο να μου το υπενθυμίσετε, ήμουν λίγο αρνητικός εκείνη την ώρα γιατί με παίρνουν συνέχεια από την τάδε εταιρία αλλά εσείς είσασταν ευγενέστατη και τελικά θέλω να το κανονίσουμε.Πότε θα έρθουν;" Μένω μαλάκας και προσπαθώ να καταλάβω τι στο καλό έχει γίνει. Στροφάρω και καταλαβαίνω ότι νόμιζε ότι τον πήραμε εμείς αλλά ήταν άλλη μια κλήση από την άλλη εταιρία. Σύμπτωση και κωλοφαρδία συν
extra bonus κοίταγμα στον άλλον που με αμφισβήτησε

"ναι τους πήρα αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν" μέσα του πιστεύει ότι δεν έχεις πάρει κανέναν και στο δείχνει , και έχει δίκιο δεν έχω πάρει κανέναν.
Μετά από 2 ώρες έρχεται πελάτης. "Σας ευχαριστώ που με πήρατε τηλέφωνο να μου το υπενθυμίσετε, ήμουν λίγο αρνητικός εκείνη την ώρα γιατί με παίρνουν συνέχεια από την τάδε εταιρία αλλά εσείς είσασταν ευγενέστατη και τελικά θέλω να το κανονίσουμε.Πότε θα έρθουν;" Μένω μαλάκας και προσπαθώ να καταλάβω τι στο καλό έχει γίνει. Στροφάρω και καταλαβαίνω ότι νόμιζε ότι τον πήραμε εμείς αλλά ήταν άλλη μια κλήση από την άλλη εταιρία. Σύμπτωση και κωλοφαρδία συν
extra bonus κοίταγμα στον άλλον που με αμφισβήτησε

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
naida παιδι μου,
φερνω μεζουρα να μετρησω το φαρδος του πωπουδακιου σου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Φέρε 2μετρηNaranjita έγραψε: 12 Μάιος 2018, 10:56 naida παιδι μου,
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
Αυτό ακριβώς.[42] έγραψε: 12 Μάιος 2018, 10:35 με μέτρο οι συμπτώσεις. δεν είναι καλό. μπορεί να υποβόσκει μια διανοητική υπερλειτουργία στο να ταιριάζουμε patterns. δεν έχω καταλήξει γιατί συμβαίνει αυτό αλλά όπως και να 'χει είναι σκάλωμα σε συνδυασμό με τεταμένες και στραμμένες προς τα γύρω μας αισθήσεις, πράγμα που το ζώο κάνει είτε όταν πεινάει, έιτε όταν κινδυνεύειτεσπά, αν τις βρίσκουμε διασκεδαστικές και τυχαίες έχει καλώς, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι κρύβεται μια σκοπιμότητα από πίσω.
![]()
Προσωπικά, πιστεύω σε ελάχιστα πράματα (μην πω σε κανένα και φανώ υπερβολικός), από τα μη-ορατά και/ή παραφυσικά που υποτίθεται ότι μας "περιβάλλουν". Για όλα αυτά δε, υπάρχει συνήθως και μια λογική, επιστημονική εξήγηση, όπως πχ για το περίφημο "φαινόμενο 11:11".
Γι' αυτό άλλωστε και ονόμασα το νήμα συμπτώσεις και όχι κάπως αλλιώς, όπως επίσης το διευκρίνισα και στο OP ότι "λογικά δεν σημαίνουν τίποτα".
Απλά, νομίζω ότι έχει πλάκα να παρατηρείς αυτές τις τυχαίες συμπτώσεις και αν το 'χεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω κάνεις και χαβαλέ, ειδικά όταν το μοιράζεσαι με φίλους και πρόσωπα που έχουν την ίδια άποψη γι' αυτά.
- shrike
Μια σύμπτωση που μου έχει τύχει αρκετές φορές: να συζητάω για κάποιον γνωστό/διάσημο στο στυλ "ρε συ, ο τάδε ηθοποιός τι γίνεται; ζει ακόμα; πόσο χρονών είναι ή και απλά να τον αναφέρουμε μετά από χρόνια" κλπ και την επόμενη ή το πολύ μετά από 2-3 μέρες να πέφτω πάνω σε είδηση ότι "πέθανε σήμερα σε ηλικία μπλα μπλα μπλα".
Το πιο πρόσφατο έγινε σήμερα. Χθες λέγαμε κάτι με τα παιδιά μου και κάπου στη συζήτηση προέκυψε η λέξη "rotten" (νομίζω για τα tomatoes λέγαμε). Λέω εγώ για πλάκα, "ποιος ο Τζώνυ;" μου λέει η κόρη μου "όχι ο Ρόμπυ" και μου εξηγεί ποιος είναι αυτός ο Ρόμπυ Ρότεν.
Πριν λίγο συνδέθηκα εδώ και πέτυχα αυτό του νάνου, την στιγμή μάλιστα που μιλούσα με την κόρη μου στο τηλέφωνο. Της το αναφέρω, μου λέει "Ναι, το είδα νωρίτερα. Αλήθεια, γιατί δεν πιάνουμε καμιά κουβέντα και για τον Τζάστιν Μπίμπερ ποτέ;...".
Το πιο πρόσφατο έγινε σήμερα. Χθες λέγαμε κάτι με τα παιδιά μου και κάπου στη συζήτηση προέκυψε η λέξη "rotten" (νομίζω για τα tomatoes λέγαμε). Λέω εγώ για πλάκα, "ποιος ο Τζώνυ;" μου λέει η κόρη μου "όχι ο Ρόμπυ" και μου εξηγεί ποιος είναι αυτός ο Ρόμπυ Ρότεν.
Πριν λίγο συνδέθηκα εδώ και πέτυχα αυτό του νάνου, την στιγμή μάλιστα που μιλούσα με την κόρη μου στο τηλέφωνο. Της το αναφέρω, μου λέει "Ναι, το είδα νωρίτερα. Αλήθεια, γιατί δεν πιάνουμε καμιά κουβέντα και για τον Τζάστιν Μπίμπερ ποτέ;...".
- Βινόσαυρος
Αν βγω για ποτό φορώντας και εσώρουχο οι γυναίκες δεν ρίχνουν ούτε ματιά
αν βγω όμως χωρίς, μονάχα που δεν προσπαθούν να με βιάσουν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Προφανώς δεν φοράς και παντελόνι, ε;Βινόσαυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 04:00 Αν βγω για ποτό φορώντας και εσώρουχο οι γυναίκες δεν ρίχνουν ούτε ματιά
Πάνος Σκουρλέτης
- hellegennes
Εμένα μού συμβαίνει συχνά στην δουλειά να λέω «καιρό έχουμε να δούμε τον τάδε» και να εμφανίζεται μετά από πέντε λεπτά (ή και πέντε δευτερόλεπτα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ήταν διαφημιστικό για το Αυστραλιανό super duper lotto με πρώτο λαχνό κάτι εκατομμύρια δολλάρια.
Αμέσως άναψε λαμπάκι. "Για να έρθει σε μένα κατά λάθος, είναι σημάδι!"
Βάζω σε ένα φάκελο τα δολλάρια που ζήταγαν και τον στέλνω.
Σε μερικές ημέρες μου ήρθε ο λαχνός μου. Ζούσα με τεράστια προσμονή. Έκανα πλάνα τι θα έκανα τα εκατομμύρια. Με το ζόρι βγαίναν...
ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ.
Δεν κέρδισα!
Αν αυτό δεν είναι σύμπτωση, ποιό είναι;
Πάνος Σκουρλέτης
- shrike
Και στην δεύτερη περίπτωση για γυναίκες μιλάς; Να τα διευκρινίζουμε αυτά...Βινόσαυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 04:00 Αν βγω για ποτό φορώντας και εσώρουχο οι γυναίκες δεν ρίχνουν ούτε ματιά
- Βινόσαυρος
όχι, παντελόνια και γενικότερα εξωερικά ενδυματα φοράωSaliveros έγραψε: 23 Αύγ 2018, 06:23Προφανώς δεν φοράς και παντελόνι, ε;Βινόσαυρος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 04:00 Αν βγω για ποτό φορώντας και εσώρουχο οι γυναίκες δεν ρίχνουν ούτε ματιά
αν βγω όμως χωρίς, μονάχα που δεν προσπαθούν να με βιάσουν.![]()
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 2050 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium