Σε γουστάρω επειδή τσιπάς. Ξέρω καλά τι είναι ο σκυλοπνίχτης, αλλά δεν ήθελα να βρω ένα nickname που να προσβάλει την ιδιότητά σου. Π.χ. να έλεγα καπετάνιε του γλυκού νερού θα ήταν άδικο, ασέβεια. Γιατί θα πρόσβαλα τα χρόνια εργασίας σου. Αντίθετα εσύ, κωλορατσιστή, με λες λαζοντόις. Αντίθετα, εσύ, τέτοιες αρχές δεν τις έχεις, κυριολεκτείς και δεν πειράζεις, κι αυτό δείχνει την αγωγή που σου δώσανε. Αλλά όπως λέω, μη βρίζεις κάποιον που δεν φταίει αυτός για όσα του έμαθαν. Πειραιωτάκι είμαι, και ξέρω τι είναι σκυλοπνίχτης, γέρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll θρησκευτικών πεποιθήσεων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Poll θρησκευτικών πεποιθήσεων
Ordem e Progresso.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Al Bundy
Αδελφέ την καλημέρα μου. Τι γνώμη έχεις για αυτό:Ali Al-Yunani έγραψε: 23 Απρ 2019, 02:49 Μουσουλμάνος (σουννίτης) https://alialyunani.wordpress.com/%CF%8 ... %BD%CE%BF/
https://www.pronews.gr/thriskeia/islam/ ... -apostaton
Κομμουνιστής. Ο κομμουνισμός είναι θρησκεία. Η τριάδα του Μαρξισμού : Μαρξ, Ένγεκλς ,Λενιν. Αυτούς τους δέχονται όλοι από εκεί και πέρα αρχίζει το σχίσμα .Προσκυνάμε κάθε χρόνο την μούμια του Λένιν και προφητεύουμε ότι μια μέρα θα επικρατήσει σε ολόκληρο τον κόσμο νομοτελειακά ο κομμουνισμός. Το μανιφέστο του κομμουνιστικού κόμματος είναι κάτι σαν το ιερό βιβλίου του κομμουνισμού.
-
the comet the course the tail
πλειοψηφία με διαφορά οι πιστοί. αναρωτιέμαι πως συνδέεται αυτό με την πρωτιά που έχει το κουλούρι Θεσσαλονίκης στο άλλο poll.
πάντως, η τελευταία φορά που (ξανα)πίστεψα για λίγο στον θεό, ήταν πριν 14 ολόκληρα χρόνια. ήταν τότε που τα είχα χάσει όλα. μια σειρά γεγονότων και μια κατάσταση του μυαλού, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσω την γη κάτω από τα πόδια μου. στήθηκα με τις ώρες σε μια παραλία, καθισμένος στα βότσαλα, η θάλασσα ήταν λάδι και περίμενα. περίμενα να ξεπροβάλει από τον βυθό ο ποσειδώνας και να μου δώσει μια εξήγηση για όλα αυτά. αντί αυτού κάθε τόσο πηδούσαν έξω από το νερό ψάρια. ψάρια που προφανώς τα κυνηγούσε κάποιο μεγαλύτερο, αλλά εγώ τότε θεωρούσα ότι η παρουσία μου τα έκανε να θέλουν να δηλώσουν κι αυτά την παρουσία τους σε όλο αυτό το δράμα. πέρασε το απόγευμα, έδυσε ο ήλιος, βράδιασε, βγήκε το φεγγάρι και ο θεός πατέρας ποσειδώνας πουθενά. από κείνη την νύχτα και έπειτα πείστηκα ότι όσα συνέβησαν δεν ήταν από θεϊκή παρέμβαση, αλλά από χέρι ανθρώπου.
πάντως, η τελευταία φορά που (ξανα)πίστεψα για λίγο στον θεό, ήταν πριν 14 ολόκληρα χρόνια. ήταν τότε που τα είχα χάσει όλα. μια σειρά γεγονότων και μια κατάσταση του μυαλού, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσω την γη κάτω από τα πόδια μου. στήθηκα με τις ώρες σε μια παραλία, καθισμένος στα βότσαλα, η θάλασσα ήταν λάδι και περίμενα. περίμενα να ξεπροβάλει από τον βυθό ο ποσειδώνας και να μου δώσει μια εξήγηση για όλα αυτά. αντί αυτού κάθε τόσο πηδούσαν έξω από το νερό ψάρια. ψάρια που προφανώς τα κυνηγούσε κάποιο μεγαλύτερο, αλλά εγώ τότε θεωρούσα ότι η παρουσία μου τα έκανε να θέλουν να δηλώσουν κι αυτά την παρουσία τους σε όλο αυτό το δράμα. πέρασε το απόγευμα, έδυσε ο ήλιος, βράδιασε, βγήκε το φεγγάρι και ο θεός πατέρας ποσειδώνας πουθενά. από κείνη την νύχτα και έπειτα πείστηκα ότι όσα συνέβησαν δεν ήταν από θεϊκή παρέμβαση, αλλά από χέρι ανθρώπου.
Πιστεύω στη λογική, ψήφισα άθεος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 23 Απρ 2019, 08:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Για κάνα μήνα πήγαινα κάθε πρωΐ στον Άγιο Διονύσιο κι άναβα ένα κεράκι πριν από το σχολείο. Επίσης είχα σταματήσει να βρίζω, να λέω ψέματα και -το δυσκολότερο- είχα κόψει τη μαλακία.
Όταν πέρασε ο κομήτης ανεπιτυχώς, έκοψα αυτή τη μαλακία διά παντός και πήρα μέτρα για καζάνι.
Πάνος Σκουρλέτης
Δεν πιστεύω ότι οι Χριστιανοί έχουν στην ελληνική κοινωνία το ποσοστό που διαφημίζουν ότι έχουν. Εγώ π.χ. που είμαι βαφτισμένος Χριστιανός υπολογίζομαι σε αυτό το ποσοστό παρότι είμαι άθεος, κάτι που συμβαίνει και με τους περισσότερους άθεους. Αυτό αποτυπώνεται και σε αυτή τη δημοσκόπηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 23 Απρ 2019, 08:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως είπε και ο Μπράντον Τάραντ,
It’s the birthrates.
It’s the birthrates.
It’s the birthrates.
Όποιος γνωρίζει αριθμητική δημοτικού ξέρει ότι η Ελλάδα μεταβάλλεται σε ισλαμική χώρα και η Ευρώπη μεταβάλλεται σε ισλαμική ήπειρο. Οι ισλαμιστές που δεν έχουν εισχωρήσει ακόμα τόσο βαθιά στον κοινωνικό ιστό ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο phorum και να ψηφίσουν, βρίσκονται εκεί εξώ και κάνουν παιδιά. Πολλά παιδιά. Στο Λονδίνο εξέλεξαν και δήμαρχο διότι οι ισλαμιστές είναι ένα συμπαγές και ισχυρό πολιτικό μπλοκ. Πάνω σε αυτό το ζήτημα δείτε το παρακάτω βίντεο.
Το πρόβλημα της ισλαμικής μετανάστευσης (ελληνικοί υπότιτλοι)
It’s the birthrates.
It’s the birthrates.
It’s the birthrates.
Όποιος γνωρίζει αριθμητική δημοτικού ξέρει ότι η Ελλάδα μεταβάλλεται σε ισλαμική χώρα και η Ευρώπη μεταβάλλεται σε ισλαμική ήπειρο. Οι ισλαμιστές που δεν έχουν εισχωρήσει ακόμα τόσο βαθιά στον κοινωνικό ιστό ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο phorum και να ψηφίσουν, βρίσκονται εκεί εξώ και κάνουν παιδιά. Πολλά παιδιά. Στο Λονδίνο εξέλεξαν και δήμαρχο διότι οι ισλαμιστές είναι ένα συμπαγές και ισχυρό πολιτικό μπλοκ. Πάνω σε αυτό το ζήτημα δείτε το παρακάτω βίντεο.
Το πρόβλημα της ισλαμικής μετανάστευσης (ελληνικοί υπότιτλοι)
- Βινόσαυρος
όπως βλέπετε ο χριστιανισμός παραμένει μεγάλος και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα
για το πόσα μυαλά βρίσκονται σε πλάνη. Από την άλη εμε'ις είμαστε διασπασμένοι
μεταξύ μας και ανεχτικοί απέναντι στη συμφορά του χριστιανισμού. Πρέπει όλοι
εμείς (άθεοι, άθρησκοι, μουσουλμάνοι και αγνωστικιστές) να ανασκουμπωθούμε
και να επιτεθούμε οργανωμένα στην κυρίαρχη και δυναστική θρησκεία.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δεν είσαι άθεο. Είσαι απλά αντιχριστιανός.Βινόσαυρος έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:59 όπως βλέπετε ο χριστιανισμός παραμένει μεγάλος και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα
-
Al Bundy
Θυμίζω πως ο κοντινότερος κομήτης που πέρασε από τη Γη ήταν αυτός του Χάλεϊ το 1911.Saliveros έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:42Εγώ τη μόνη θεϊστική περίοδο της ζωής μου τη βίωσα γύρω στα14-15 μου, όταν κάποιος κομήτης επρόκειτο να περάσει κοντά στη Γη
Παρακαλώ κάντε τα μαθηματικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 23 Απρ 2019, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saliveros έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:42Εγώ τη μόνη θεϊστική περίοδο της ζωής μου τη βίωσα γύρω στα14-15 μου, όταν κάποιος κομήτης επρόκειτο να περάσει κοντά στη Γη, κι είχε δημιουργηθεί ένας ψιλοπανικός για το τι μπορούσε να συμβεί.
Για κάνα μήνα πήγαινα κάθε πρωΐ στον Άγιο Διονύσιο κι άναβα ένα κεράκι πριν από το σχολείο. Επίσης είχα σταματήσει να βρίζω, να λέω ψέματα και -το δυσκολότερο- είχα κόψει τη μαλακία.
Όταν πέρασε ο κομήτης ανεπιτυχώς, έκοψα αυτή τη μαλακία διά παντός και πήρα μέτρα για καζάνι.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Βινόσαυρος
Αθεος είμαι αλλά πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο μέτωποΊφιδα έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:09Δεν είσαι άθεο. Είσαι απλά αντιχριστιανός.Βινόσαυρος έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:59 όπως βλέπετε ο χριστιανισμός παραμένει μεγάλος και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα
και όχι να έχουμε διχόνοιες μεταξύ μας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Ναι, πού το περίεργο;Al Bundy έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:17Θυμίζω πως ο κοντινότερος κομήτης που πέρασε από τη Γη ήταν αυτός του Χάλεϊ το 1911.Saliveros έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:42 Εγώ τη μόνη θεϊστική περίοδο της ζωής μου τη βίωσα γύρω στα14-15 μου, όταν κάποιος κομήτης επρόκειτο να περάσει κοντά στη Γη
Παρακαλώ κάντε τα μαθηματικά.

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 1490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος