Σήμερα είδα ένα τύπο που είχε βγάλει βόλτα στη μεταμόρφωση ένα Κανγκαλ. Και με το εξκαλιμπερ δε θα την έπεφτες σε τέτοιο κτήνος.Πάνας έγραψε: 22 Απρ 2019, 23:41 Καλά αν δεν φοβάσαι τα σκυλιά και έχεις μαχαίρι δεν είναι πρόβλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είναι απρόβλεπτα, ορισμένα, όχι όλα. Λόγω της διασταύρωσης που έχουν υποστεί από μια άγρια ράτσα, η οποία δεν είναι μεγαλόσωμη.Αγις έγραψε: 22 Απρ 2019, 23:41 ας μου εξηγήσει κάποιος την μεγάλη δημοφιλια των Πιτ Μπουλ - τι εχουν που δεν καλυπτουν αλλες ράτσες δλδ.
the end
Γιατι τα προτιμουν θελω να μαθω και εχει γεμισει ο τόπος - τι μοναδικο δλδ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
υπαρχει και το σπρευ πιπεριου.
διωχνει ως και αρκουδες
για αρκούδες απλά λές πούτιν και σου κάνουν χιφιβε.
αίσθηση περιπέτειας, αδρεναλίνη, συμβίωση με έναν μαχητή, πρόκληση να δαμάσεις το κτήνος, φιγούρα, κυρίως φιγούρα νομίζω.Αγις έγραψε: 22 Απρ 2019, 23:46 Γιατι τα προτιμουν θελω να μαθω και εχει γεμισει ο τόπος - τι μοναδικο δλδ
Αν αγριέψει και αμύνεται σίγουρα είναι δύσκολο. Υπάρχει όμως τρόπος, αν τυλίξεις ένα μπουφάν δερμάτινο στο χέρι και του το προσφέρεις να το δαγκώσει, μόλις το δαγκώσει τέλος, ο λαιμός του είναι σε πλήρη πρόσβαση.
Δεν μου αρέσει να γράφω τέτοια.. αλλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν είναι τίγρη ή λιοντάρι, είναι ένα ζώο που μπορείς να το κουμαντάρεις.
the end
Αρκουδες = τους ριχνεις ενα- δυο Brenneke black magic και γινονται ωραιο χαλι για μπροστα στο τζακι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εδιτ δεν είναι μονοβολια τώρα τα γουγκλαρα και τα θυμήθηκα. Τα έφερνε ένας γνωστός μου που φτιάχνει φυσίγγια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
φιγουρα + κομπλεξ - επιθετικοτητα - του ιδιοκτητη δι αντιπροσωπου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ειναι νομίζω μερικά σκυλιά που όταν γίνει αυτό το τέλος είναι χωρίς χέρι. Εμένα αυτά με ανησυχούν κυρίως.Πάνας έγραψε: 22 Απρ 2019, 23:53 στο χέρι και του το προσφέρεις να το δαγκώσει, μόλις το δαγκώσει τέλος,
Πάντως μια που τέθηκε το θέμα, νομίζω οτι μια λόγχη θα ήταν πιο αποτελεσματικό όπλο για ν' αντιμετωπίσει κανείς σκύλο/λύκο, παρά ένα σπαθί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εχει δεί κάνεις πώς κλείνουν τα δόντια σε ντόπερμαν; Ειναι σαν ψαλίδια, δεν μασάνε, κόβουν. Του κράταγα τεντωμένη την καλτσα και την έκοβε σαν λεπίδι με το δάγωμα. Και οκ, αυτό δεν έχει δύναμη, μερικά νομίζω έχουν και πίεση σιαγόνας απίστευτη.
ε οκ, αρα να εχουμε ένα δερμάτινο παντού, στην παραλία κλπ, για να σπάσουμε λαιμούς, και όλα οκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian