Είναι επειδή το μυαλό τους είναι κολλημένο στη σούφρα τους που τσούζει.under έγραψε: 22 Απρ 2019, 14:59
Τι πρωταθλημα ειναι αυτο που παναθηναικοι,ολυμπιακοι και αεκτζηδες πανε ανεμελοι στις δουλειες τους χωρις να σκεφτονται καζουρες κλπ ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωταθλημα 2018-2019
Re: Πρωταθλημα 2018-2019
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Μιλάνε και οι προσκυνημένοι που παρακαλανε να πάρουν άδεια και κάνουν έρανο να ξεχρεωσουν παλτά περασμένης δεκαετίας. Και μιλάνε για τον πρωταθλητη.

Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αν είναι να γ...σεις το gayρο στον δίνουμε άνεταThor έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:08Τον Κουλουρη θελω,μπορεις να μου τον δωσεις και να παρεις πισω τα σαπακια Κατσε και Τσανδαρη;Γκιώνης έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:00 Για την ομαδούλα σου συγκεκριμένα,αγαπητέ βλαχάντερ,ως μη γενόμενα είναι τα τελευταία 7-8 πρωταθλήματα και απ'όσο φαίνεται θα είναι εξίσου μη γενόμενα και τα επόμενα 5-10.
Πάντως κι έτσι μια χαρά είστε,να ευχαριστείτε και να παρακαλάτε τον Πατερούλη να δώσει και σε σας κανα φράγκο μπας και κανετε καμιά μεταγραφή
Εαν το κανεις,θα δεχτω οτι εισαι πρωταθλητης Ελλαδος για φετος.
Ο gayρος ειναι το σπερματοδοχειο της superleague
οκΓκιώνης έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:11Αν είναι να γ...σεις το gayρο στον δίνουμε άνεταThor έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:08Τον Κουλουρη θελω,μπορεις να μου τον δωσεις και να παρεις πισω τα σαπακια Κατσε και Τσανδαρη;Γκιώνης έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:00 Για την ομαδούλα σου συγκεκριμένα,αγαπητέ βλαχάντερ,ως μη γενόμενα είναι τα τελευταία 7-8 πρωταθλήματα και απ'όσο φαίνεται θα είναι εξίσου μη γενόμενα και τα επόμενα 5-10.
Πάντως κι έτσι μια χαρά είστε,να ευχαριστείτε και να παρακαλάτε τον Πατερούλη να δώσει και σε σας κανα φράγκο μπας και κανετε καμιά μεταγραφή
Εαν το κανεις,θα δεχτω οτι εισαι πρωταθλητης Ελλαδος για φετος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Έχεις λαλήσει από τις ψωλιές.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μέθυσα από το πρωτάθλημα. Δεν ξέρεις εσύ από αυτά
Ναι, δεν ξέρω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Πάντως το χειρότερο είναι να σε λυπούνται και δυστυχώς αυτό συμβαίνει με τους φίλους βάζελους.Δε μας πάει να σας κάνουμε καζούρα,όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος βλαχάντερ.
Μέχρι και τα σκουλήκια ρε βγάλανε γλώσσα να σας κοροϊδέψουν και πήραμε θέση να σας καλύψουμε τώρα που δεν έχετε πρόσωπο στην πιάτσα.
Μέχρι και τα σκουλήκια ρε βγάλανε γλώσσα να σας κοροϊδέψουν και πήραμε θέση να σας καλύψουμε τώρα που δεν έχετε πρόσωπο στην πιάτσα.
μια ξέρω που θα με πρήξει, άλλος κανείς
το κακό με την συγκεκριμένη, είναι πως έκανε τα αγόρια της ΠΑΟΚ, ενώ και η κόρη της κινδυνεύει
αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα προεκλογικό πρωτάθλημα (δίκαιο μεν, λευκή πετσέτα δε)
το κακό με την συγκεκριμένη, είναι πως έκανε τα αγόρια της ΠΑΟΚ, ενώ και η κόρη της κινδυνεύει
αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα προεκλογικό πρωτάθλημα (δίκαιο μεν, λευκή πετσέτα δε)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δε διαφωνώ, αλλά μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη λές. Προσοχή μη γίνουμε κι εμείς τώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε σεις,μιλαω με φιλους αεκτζηδες,μιλαω με φιλους γαυρους.Κανεις δεν διανοηθηκε να ασχοληθει με το πρωταθλημα 2018-19.
Οι μονοι που ασχολουνται ειναι 2 υπαλληλοι του Σαββιδη και 3 γυφτοι στο Δενδροποταμο.
Σκεφτειτε οτι μονο για το Παναθηναικος-Ρεαλ της Τριτης ολη η Ελλαδα θα ειναι κολλημενη στην τηλεοραση.Οι παναθηναικοι για την ομαδα τους και οι γαυροι και οι αεκτζηδες για καζουρα.
Χθες και σημερα δεν ασχοληθηκε κανεις.
Αρα ως μη γενομενο.
Οι μονοι που ασχολουνται ειναι 2 υπαλληλοι του Σαββιδη και 3 γυφτοι στο Δενδροποταμο.
Σκεφτειτε οτι μονο για το Παναθηναικος-Ρεαλ της Τριτης ολη η Ελλαδα θα ειναι κολλημενη στην τηλεοραση.Οι παναθηναικοι για την ομαδα τους και οι γαυροι και οι αεκτζηδες για καζουρα.
Χθες και σημερα δεν ασχοληθηκε κανεις.
Αρα ως μη γενομενο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Rocco Siffredi
τι να κοροιδεψεις μυγαΓκιώνης έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:24 Πάντως το χειρότερο είναι να σε λυπούνται και δυστυχώς αυτό συμβαίνει με τους φίλους βάζελους.Δε μας πάει να σας κάνουμε καζούρα,όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος βλαχάντερ.
αμεσως βγαλατε γλωσσα τον αρη εφτασες χαλαρωστε λιγο δεν γινατε μπαρτσελονα
Εγω δεν ξερω καν αν εχει και ποσα πρωταθληματα εχει ο παοκακος.Σαν την Καστορια ενα πραγμα.
Δεν εχω καν την πετιεργεια.Ως μη γενομενο δλδ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Sid Vicious
Κόλλησε η βελόνα, το έχουν αυτό τα τριπς, λίγο να προσέχεις μόνο να μη το παρακάνεις και θα συνηθίσεις μωρέ μην μασάςunder έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:35 Εγω δεν ξερω καν αν εχει και ποσα πρωταθληματα εχει ο παοκακος.Σαν την Καστορια ενα πραγμα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις