Τίποτα σαν την αντρική φιλία φίλε. Και το θεό. Και η μάνα σου μπορεί να σε προδώσει ο θεός όμως ποτέ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα ερώτημα προς τους παντρεμένους...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα ερώτημα προς τους παντρεμένους...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Ο θεός δεν μπορεί να σε προδώσει, γιατί πιθανότατα δεν υπάρχει.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 18:45Τίποτα σαν την αντρική φιλία φίλε. Και το θεό. Και η μάνα σου μπορεί να σε προδώσει ο θεός όμως ποτέ...
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δεν είναι καθόλου αυτονόητο! Καμία από τις δύο κολλητές δεν ενδιαφερόταν να βγούμε για χρόνια, η μία το έλεγε, δεν την άφηνε ο άντρας της, ούτε και την άλλη αλλά ντρεπόταν και να το πει ακόμα! Μιλάμε....Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:44Τι είναι να την πλασάρει από δω κι από κει; Α ναι ξέχασα κτήμα του.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:36Αυτούς τους μεταμοντερνισμούς της καλής κοινωνίας που θέλουν να πλασάρουν τη γυναίκα τους απο δω και από κεί και να χαίρονται που τελικά προτιμάει μόνο αυτούς και έχει παιδιά μαζί τους ποτέ δεν τους κατάλαβα.Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:32
Όχι που θα 'σουνα αλλιώς![]()
Να της μετράς και τις ανάσες που παίρνει μη τυχόν και πάρει καμία έξτρα και δεν ξέρεις τον λόγο;
Το να είναι η γυναίκα ανεξάρτητη και να έχει τ' αυτονόητα στην ζωή της, όπως πχ το να βγει με τις φίλες της ή με τους συναδελφους-ισες από τη δουλειά, πάει να πει ότι ψάχνεται να βρει γκόμενο;
Δήδεν ότι ο άντρας μου ήταν πολύ γαμάτη παρέα - που ήταν - και βγαίναμε πάντα με τον άντρα μου παρόντα... 2 φορές μετρημένες βγήκα με αυτή τη φίλη κορίτσια και με την άλλη νομίζω καμία, καθώς όταν χώρισε τελικά δεν είχε χρόνο για όλα! Εμένα ο δικός μου αφήνει αναγκαστικά, ειδικά από τότε που του έδειξα και τις άλλες που τις είχαν στην πρέσα αν έμειναν πιστές στο στεφάνι τους ή πριτς!
Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ για αυτό θα πάρω μια χαλαρή στάση και θα πωΊφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:04
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...όλοι οι παντρεμένοι εδώ είχατε βοήθεια; Μάνα, πεθερά, κάποιον τρίτο, χρήμα, κάτι;
Ας μην πω καλύτερα για την πεθερά μου που την τραβούσανε παθιασμένα τα Τούρκικα ή ό,τι άλλο είχε το κουτί και όχι εμείς που μας ΥΠΕΡαγαπούσε, για αυτό φρόντιζε να παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο το παιδί της να του λέει πόοοοοοοοσο μας σκέφτεται! Πάρα πολύ σου λέω. Και εγώ την σκέφτηκα εξίσου όταν ήμουν στα πρόθυρα δεύτερης υπερκόπωσης και ήθελε κάποιον να την τρέχει στα νοσοκομεία. Πάρα πολύ τη σκεφτόμουνα.
Athina__P έγραψε: 21 Απρ 2019, 21:28Δεν είναι καθόλου αυτονόητο! Καμία από τις δύο κολλητές δεν ενδιαφερόταν να βγούμε για χρόνια, η μία το έλεγε, δεν την άφηνε ο άντρας της, ούτε και την άλλη αλλά ντρεπόταν και να το πει ακόμα! Μιλάμε....Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:44Τι είναι να την πλασάρει από δω κι από κει; Α ναι ξέχασα κτήμα του.Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 07:36
Αυτούς τους μεταμοντερνισμούς της καλής κοινωνίας που θέλουν να πλασάρουν τη γυναίκα τους απο δω και από κεί και να χαίρονται που τελικά προτιμάει μόνο αυτούς και έχει παιδιά μαζί τους ποτέ δεν τους κατάλαβα.
Το να είναι η γυναίκα ανεξάρτητη και να έχει τ' αυτονόητα στην ζωή της, όπως πχ το να βγει με τις φίλες της ή με τους συναδελφους-ισες από τη δουλειά, πάει να πει ότι ψάχνεται να βρει γκόμενο;![]()
![]()
![]()
![]()
Δήδεν ότι ο άντρας μου ήταν πολύ γαμάτη παρέα - που ήταν - και βγαίναμε πάντα με τον άντρα μου παρόντα... 2 φορές μετρημένες βγήκα με αυτή τη φίλη κορίτσια και με την άλλη νομίζω καμία, καθώς όταν χώρισε τελικά δεν είχε χρόνο για όλα! Εμένα ο δικός μου αφήνει αναγκαστικά, ειδικά από τότε που του έδειξα και τις άλλες που τις είχαν στην πρέσα αν έμειναν πιστές στο στεφάνι τους ή πριτς!
[/quote]
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Athina__P έγραψε: 21 Απρ 2019, 21:35Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ για αυτό θα πάρω μια χαλαρή στάση και θα πωΊφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:04
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...όλοι οι παντρεμένοι εδώ είχατε βοήθεια; Μάνα, πεθερά, κάποιον τρίτο, χρήμα, κάτι;
Ας μην πω καλύτερα για την πεθερά μου που την τραβούσανε παθιασμένα τα Τούρκικα ή ό,τι άλλο είχε το κουτί και όχι εμείς που μας ΥΠΕΡαγαπούσε, για αυτό φρόντιζε να παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο το παιδί της να του λέει πόοοοοοοοσο μας σκέφτεται! Πάρα πολύ σου λέω. Και εγώ την σκέφτηκα εξίσου όταν ήμουν στα πρόθυρα δεύτερης υπερκόπωσης και ήθελε κάποιον να την τρέχει στα νοσοκομεία. Πάρα πολύ τη σκεφτόμουνα.
Είχα ένα φίλο που η γυναίκα του ήταν μια σκύλα. Ενα σίχαμα και μισό. Και αναγκαζόταν να τη δέρνει.
Ξέχασα. Χρήμα υπήρχε γιατί ε, δυο δουλειές είχαμε, άλλες εποχές τότε... Δεν βλάφτει να έχεις τέτοιες επιλογές. Είναι όμως από τα πράγματα που δεν αγοράζονται, να ξέρεις ότι αφήνεις ένα βρέφος σε καλά χέρια και αυτή την ηρεμία δεν την είχα ποτέ. Αναγκάστηκα να αφήσω τη δουλειά για μεγαλύτερο διάστημα από όσο υπολόγιζα. Και σε αυτό βοήθησε το ότι δεν είχαμε οικονομικό θέμα. Είχαμε κάτι για ώρα ανάγκης, ε αυτή ήταν η ώρα ανάγκης, δεν υπήρχε αμφιβολία. Και ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτό το διάστημα. Αν έφευγα πριν το χρόνο, που τα παιδιά δεν κάνουν και πολλά πράγματα, για τη δουλειά, θα νόμιζα ότι το να είσαι με μωρό είναι κατεξοχήν βαρετό. Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε προορισμένοι να καθόμαστε ένας μεγάλος με ένα μωρό για ένα χρόνο μέσα, ούτε σε αρκετά μωρά αρέσει αυτό! Και σου φαίνονται όλα βαρετά και λες σιγά μην ένας ξένος νοιαστεί κιόλας!Ίφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 00:04
Βλέπω και κάτι μαμάδες του Χόλιγουντ που τα βλέπουν όλα κωλυόμενα όταν κάνουν μωρό, γιατί δεν τις έβλεπε το σπίτι τους και πολύ! Και βγάζουν στα μπλογκς ότι τι ωραία η μητρότητα, τις βλεπεις στις παπαρατσικές φωτό ότι μόνο που δεν κλαίνε και μετά από καιρό λένε ότι περάσανε κατάθλιψη!
Αλλά δεν είμαστε φτιαγμένοι για να ζούμε έτσι, υποτίθεται ότι οι μεγάλοι έχουν τη ζωή τους και κολλάνε εκεί τα μωρά, στη ζωή που έχουμε τον 21ο αιώνα δεν κολλάνε μόνο.
Ε πες και εσύ κάτι τώρα. Οτι δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο στον αντρούλη σου. Το στήριγμα σου?Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 11:06Το κέρατο αν είναι να έρθει θα έρθει. Καμιά φορά το προκαλούν βέβαια κι ας μην είναι ο άνθρωπος τέτοιος.aLiCat έγραψε: 21 Απρ 2019, 11:02Δεν έχει σημασία το πόση ελευθερία. Σημασία έχει να την κρατούν διαρκώς σε "επιφυλακή", με την έννοια να διατηρούν το (ερωτικό) ενδιαφέρον της, έτσι ώστε εκείνη θα βάλει αόρατα δεσμά τόσο δυνατά, που τίποτα δεν μπορεί να τα σπάσει, παρά μόνο η ίδια.Ίφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 10:45
Όσο πιο περιορισμένη τόσο πιο σίγουρο το κερατο.
Άντριδοι, δε μαθαινουν ποτέ
Όσο ισχύει αυτό, άντρας ή γυναίκα (δεν έχει σημασία το φύλο) θα παραμένει αλεξικέρατο "αλεξικέραυνο" στα κέρατα.
Στον αντρουλη μου σε θα το έκανα ποτέ.Cloud87 έγραψε: 22 Απρ 2019, 12:59Ε πες και εσύ κάτι τώρα. Οτι δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο στον αντρούλη σου. Το στήριγμα σου?Naida έγραψε: 21 Απρ 2019, 11:06Το κέρατο αν είναι να έρθει θα έρθει. Καμιά φορά το προκαλούν βέβαια κι ας μην είναι ο άνθρωπος τέτοιος.aLiCat έγραψε: 21 Απρ 2019, 11:02
Δεν έχει σημασία το πόση ελευθερία. Σημασία έχει να την κρατούν διαρκώς σε "επιφυλακή", με την έννοια να διατηρούν το (ερωτικό) ενδιαφέρον της, έτσι ώστε εκείνη θα βάλει αόρατα δεσμά τόσο δυνατά, που τίποτα δεν μπορεί να τα σπάσει, παρά μόνο η ίδια.
Όσο ισχύει αυτό, άντρας ή γυναίκα (δεν έχει σημασία το φύλο) θα παραμένει αλεξικέρατο "αλεξικέραυνο" στα κέρατα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Al Bundy
Υπάρχει περίπτωση να κερατώσεις κάποιον άλλον εκτός του "αντρούλη" σου;
-
Al Bundy
Και γιατί δεν την χώριζε;Cloud87 έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:08 Είχα ένα φίλο που η γυναίκα του ήταν μια σκύλα. Ενα σίχαμα και μισό. Και αναγκαζόταν να τη δέρνει.
Για να μην αναγκάζεται να τη δέρνει και κουράζεται.
Κανένα γκόμενο που το τραβάει η ψυχή τουAl Bundy έγραψε: 22 Απρ 2019, 13:20Υπάρχει περίπτωση να κερατώσεις κάποιον άλλον εκτός του "αντρούλη" σου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
MH MOY ΠΕΙΣ οτι έχεις και εσύ την απαίτηση ο αντρούλης σου να είναι πιστός;
-
Al Bundy
Άρα έχεις ήδη κερατώσει τον αντρούλη σου για να έχεις γκόμενο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 209 Απαντήσεις
- 5058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 46 Απαντήσεις