Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
don't speak έγραψε: 22 Απρ 2019, 01:06
Αγις μια βοήθεια.
Μου ζήτησε ένας γνωστός να του κάνω κάτι εργασίες. Όχι σεξουαλικές.
Μου φαίνεται πάει να την σκαπουλάρει στο οικονομικό, τι προτείνεις;
Να του πάρω και τα σώβρακα; όχι σεξουαλικώς υπενθυμίζω.
don't speak έγραψε: 22 Απρ 2019, 01:06
Αγι μια βοήθεια.
Μου ζήτησε ένας γνωστός να του κάνω κάτι εργασίες. Όχι σεξουαλικές.
Μου φαίνεται πάει να την σκαπουλάρει στο οικονομικό, τι προτείνεις;
Να του πάρω και τα σώβρακα; όχι σεξουαλικώς υπενθυμίζω.
Να κοστολογησεις σωστά τις εργασιες - ανεξαρτητα αν ειναι γνωστος και αν δειξει την παραμικρη ενοχληση γιατι περιμενει χαμηλες τιμες επειδη σε ''προτιμαει'' πες του να παγαίνει.
Ας το διευκρινησει .
Αν ειχε κοστολογησει - ειχε υπάρξει συμφωνια και ο γνωστος δεν πληρωνει η οτι αλλο - καθυστερησεις - ψαλιδια κλπ - φυσικα τον σκιζουμε .
Αγις έγραψε: 22 Απρ 2019, 01:31
Ας το διευκρινησει .
Αν ειχε κοστολογησει - ειχε υπάρξει συμφωνια και ο γνωστος δεν πληρωνει η οτι αλλο - καθυστερησεις - ψαλιδια κλπ - φυσικα τον σκιζουμε .
Ας το διευκρινησει .
Μπορεί αύριο περισσότερα, ευχαριστώ πάντως
Αν είναι δυνατόν!!!!
Θα περιμένουμε μέχρι αύριο!!!!
Ας το διευκρινησει .
Μπορεί αύριο περισσότερα, ευχαριστώ πάντως
Στην διαθεσή σου - γνωριζω αποτελεσματικους συλλεκτες χρεων να σου συστησω.