Spiros252 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:39
Έχω δοκιμάσει κάποια άλλα δεν δουλεύουν σωστά. Έχει πολλούς περιορισμούς.
Στο παλιό δεν είχε έτσι ;
Τσουκ. Δεν είχε.
Δυνατότητα για χρήση css δεν υπάρχει με κάποιον τρόπο, ε; Να βάζουμε έστω δικά μας (<table> κλπ). Λέω εγώ τώρα, δεν έχω ιδέα αν γίνεται καν.
Σε κάποιους editors το έχω δει, όχι σε phpbb βέβαια.
shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 19:47]
Τίποτα μωρέ, απλά είπα να πετάξω μια χαζομάρα στον αέρα, να δω ποιοι θα τσιμπήσουν.
(Αν και όταν τελειώσει πάντως, απ' όλα τα κουρίτσια εδώ μέσα, μόνο την κουλούραινα κόβω να το εκτιμήσει)
Αχαμ...
Μηπως σενοχλουμε κιόλας; να φύγουμε;
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
shrike έγραψε: 10 Απρ 2018, 20:39Font Test - Arial Font Test - Arial Narrow Font Test - Arial Black Font Test - Segoe UI Font Test - Segoe UI Semibold Font Test - Segoe UI Black Font Test - Courier Font Test - MS Reference Sans Serif Font Test - Trebuchet MS Font Test - Algerian Font Test - Tahoma Font Test - MS Sans Serif
Σε κάποια παλαιότερη ανάρτηση χρησιμοποίησα το [font][/font] με ελληνικά
Έκτοτε δεν έχει ξαναδουλέψει
Εχει γίνει κάτι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Η δύναμη της συνήθειας. Άμα σε πρήζουν να φτιάχνεις για χρόνια...